תקציב הודו ותאילנד

• פותח הנושא bety4
  • פורסם בתאריך

bety4

New member
תקציב הודו ותאילנד

היי לכולם אני נוסעת עם חברה באוקטובר לטיול של 4 חודשים ויש לי תקציב של 2800 דולר בערך ורציתי לדעת אם זה יספיק לי ל 4 חודשים בהודו ותאילנד או יותר??? בלי הטיסה.

.....ממממממ...כן בעיקרון כן..

אבל שוב תלוי בסגנון הטיול שלך היכן תישני? בית מלון\אכסנייה מה תאכלי ובעיקר מה תקני... אני הסתדרתי בהודו עם ממוצע של 250-300 דולר לחודש וחייתי שם לא רע תאילנד קצת יותר יקרה אני מעריך בסביבות ה 300-400 דולר לחודש.. ושוב תלוי מה תבזבזי על קניות בגדול לא צריכה להיות בעייה 2800 דולר זה סכום דיי גדול אבל כשאת אומרת ללא הטיסה זה אומר שאת צריכה לקזז מהסכום את כרטיס הטיסה או שכרטיס הטיסה מקמה לחוד בלי קשר ל-2800 דולר האלו? הינה עוד משהו בנושא

bety4

New member
תקציב...

את כרטיס הטיסה אני עושה בתשלומים על הויזה בלי קשר ל 2800 דולר שאני לוקחת איתי. חוץ מזה בקשר לאוכל ושתייה שם - לפי מה שהבנתי כדורי הכלור שאמורים לטהר את המים לא הכי יעילים... וגם הבנתי שמוכרים בקבוקי מים מינרלים עם מי ברז יש לך איזו המלצה בשבילי איך נמנעים ממצב כזה??? ו... עוד שאלונת אחת - הולכים לרבוץ על החוף בתאילנד עם בקיני כמובן איך מסתדרים עם הכסף כדי שהוא לא ייגנב??? אני יודעת שיש מן שמירות חפצים בכספות אבל מתברר שגם משם גונבים...

agnostic

New member
בעיקרון צריך ללכת לפי המלצות

הכי חשוב זה להיות קשובים למטיילים שכבר נמצאים זמן מה באיזור אליו את מגיעה, ולבקש המלצות על מקום שהייה בטוח. את צריכה לזכור שמי שמנהל מקום אירוח ( גסטהאוס ) אינו מעוניין שייצא שם רע למקום, בדיוק באותה מידה שאת לא רוצה שיגנבו לך חפצים, ולכן האינטרס שלו הוא לשמור על הכספת.... וכמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל. בקשר למים, תקפידי שהבקבוק יהיה סגור בסיל.

אוקי אז ככה...

הבעייה של המים מוכרת במיוחד בהודו מה שאפשר לעשות זה לבדוק טוב טוב את בקבוק המים ולראות שהפקק סגור לגמרי כולל סגר הביטחון ולא רק "כאילו סגור" (בלי סגר הביטחון ולא עד הסוף) דבר שני יש לבדוק את סוג החברה יש כמה חברות טובות שם את כבר תראי וחוץ מזה יש את מטהר המים (כדורים) ובנוזל (יוד) אם אני לא טועה אז טיפה אחת לכל ליטר או משהו כזה ובכלל ההוראות רשומות לך על האריזה . בהודו לא השתמשתי בשום מטהר מכל סוג אלא רק מים מינרלים וכנ"ל בתאילנד.... כמו כן שימי לב שאם למשל את מקבלת כוס קולה במסעדה אל תשתמשי בקרח רבים מבקשים קרח ושוכחים שקרח זה בעצם מים. בקשר לשמירת החפצים אני אישית לקחתי את חגורת הכסף עם הפספורט וכל המסמכים כולל הכסף עטפתי יפה יפה בשקית וקשרתי בצורה שמוכרת רק לי ומעל הכל שמתי נייר דבק גם בצורה שמוכרת לי (מספיק שיש שינוי קל בנייר או בקשירת השקית אז זה סימן שמישהו פתח אותה) ואת זה נתתי לאנשי הקבלה ולא שמתי בכספת החדר כי כמו שאמרת יש מצב שמישהו יקח אותה משם כולל עובדי המלון\אכסנייה.. הינה כאן יש טיפים ועוד על הודו מקקוה שעזרתי עוד שאלות? תרגישי כמו ב-

למעלה