תקציב למסע לפולין

The Independent

New member
תקציב למסע לפולין

שלום לכולם, כמו שאתם בוודאי יודעים, משרד החינוך העלה לאחרונה את מחירי הנסיעות לפולין בכ-700$. בית-הספר שלי נמצא בדילמה ממש גדולה אם להוציא את המסע לפועל או לא, כאשר ברור שחלק גדול מהתלמידים לא יוכל לצאת מסיבות כלכליות. לכן, התארגנתי עם כמה חברים כדי לנסות להוציא את המסע לפועל בכל זאת, באמצעות גיוס כספים. רציתי לשאול אם יש לכם רעיונות לגיוס כספים (על-פי האומדן שלנו, דרושים כ-103,000 ש"ח). הרעיון שחשבנו עליו היה למצוא ספונסרים, אבל אנחנו בספק אם זה יספיק לבד. תודה רבה!

שירנות

New member
היי:)

ואווו המון כסף... ספונסרים זה אחלה רעיון,שמעתי שחלק מהמשלחות כותבות את השם של הספונסרים על הסווטצ'ר משלחת ובתמורה הם מביאים להם כסף...אני לא יודעת מה גודל הסכום אני מניחה שהוא דיי קטן אבל זה בהחלט אפשרות... תראי אני יכולה להציע לך דברים נורא פשוטים כמו אירגון פעילויות בבצפר שיתרמו לכם כסף וכאלה זה לא יתקרב ל100 אלף ש"ח אבל זה מה שיש לי להציע:/ אז ככה- אתם יכולים לבקש מהמנהל שיארגן לכם יום יריד של השכבה שלכם תמכרו בו דברים לשכבות אחרות וכאלה אבל זה יותר כסף בסיסי,שמעתי גם על שכבה שעשתה יום שטיפת מכוניות והם גיסו כסף אבל גם זה בסיסי מאוד... יש אפשרות לגיוס טיפה יותר כסף וזה אם יש לכם די ג'יי בשכבה אז הוא/היא יוכל לארגן מסיבה לשכבות הנמוכות יותר-אצלנו עשו את זה בחגים מסויימים אבל אפשר גם סתם בשביל הכיף והצ'יפור-תקחו כסף על הכניסה אולי תקחו גם את העניין של האוכל על עצמכם סך הכל מה ילדים רוצים?כמה חטיפים ושתייה...עושים מזה כסף טוב לא ברמות של עשרות אלפים אבל זה כבר כסף... זה כל מה שיש לי להציע
סורי
מקווה שבכל זאת זה עזר:) אם תעלה לי לראש דרך לגיוס יותר כסף אני יכתוב:)

ישרון

New member
ספונסרים??????????

בחור יקר להוציא מספונסר סכום של 10000 שקל לשם קניית מעילים אחידים למשלחת זה דבר לא פשוט. ברמה העיסקית הספונסר מודד רווח מול תועלת . אתה מדבר על סכום עצום ניראה לי דימיוני להשיגו ככה סתם. לדעתי צאו לעבוד תתחילו להתנפל על כל המסעדות והקייטרינגים באזור מגוריכם ותראו כמה קשה לאסוף את הסכום אבל הקושי ישתלם כפליים עם הסיפוק שבהישג.

Pukipsey007

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

גם את יעבדו בקיץ במפעל וכו' למטרת המסע זה עשוי לעזור

ישרון

New member
ילדי מילצרו עצמם למוות

ילדי עשו ימים כלילות בקטרינג באזור מגורנו בעוד חבריהם חגגו קייץ באילת והורי אותם חברים היגישו בקשות למלגות סיוע אז תחשבו על זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Cat

New member
מן הסתם ילדיך היו מוכנים לוותר

על רמת בתי המלון ולהסתפק באכסניה רגילה במקום מלון 5-4 כוכבים. הרוב מסרבים לוותר ודורשים רמה שכזו, כי בלי 128 ערוצים בטלויזיה בחדר (וממילא לא מבינים אף מלה) ושטיח מקיר לקיר וגם אמבטיה מפנקת ולא מקלחת רגילה, בלי כל הדברים הללו זה לא יהיה "ראוי".

ישרון

New member
תיתפלא ממש לא מדוייק

והצעיר אף הגדיל לעשות ובחופשה הראשונה אחרי המסע לפולין גרר את חבריו לסופ"ש באנאטליה על חשבונו (all included) והוא נהנה שבעתיים מהסיפוק שעשה זאת במו ידיו. רק כך לומד נער להיות השגי!!!!!!

למעלה