תקציב סין

inbal252

New member
תקציב סין

150$ לאדם ליום נשמע כמו תקציב סביר ?
כולל לינה ו2 טיסות פנים

T o m c o

Member
מנהל
זו שאלה שלדעתי על גבול חסרת התשובה. אין לדעתי יכולת של אף אדם לתת לך של האם זה מספיק או לא...
לדוגמה: יכול להיות שאני אסע ויספיקו לי גם 100 דולרים ליום, ואילו ברי מנהל הפורום (כדוגמה בלבד, כמובן, אין באמור לפגוע וכד') יצטרך מעל 300 דולרים ליום כדי להסתדר כמו שהוא רוצה בסין.

הדבר הזה נכון לדעתי כלפי כל יעד.. השאלה תלויה בהרבה יותר מדי משתנים (לינות, טיסות, תחבורה, מזון, קניות, אטרקציות וטיולים הם רק חלק מהמשתנים) כך שמישהו שהוא לא את ולא יודע מה הדרישות המינימליות שלך, הצרכים והתכנון שלך לא ידע לתת הערכה!

inbal252

New member
אז בוא ננסה לפשט

לינה בגסטהאוסים לכל התקופה
תחבורה פנימית -רכבת בעיקר מעט אוטובוסים ומוניות כמעט ולא
מסלול
הונג קונג 3/4 ימים
גוולישן יאנגשו ללונגשן -5/6 ימים
בייג'ינג - 5/6 ימים
אטרקציות יש אבל הם לא יקרות מאוד (מבדיקה באתרי הכרטיסים)
אני מניחה שיש הערכה למטייל הממוצע
תודה מראש
ענבל :)

כסלוית

New member
מתי "חודש הבא"?

תחילת פברואר? זה שיא השיאים בסין, סוף ינואר תחילת פברואר זה ראש השנה הסיני. הטיסות יקרות (אם בכלל יש מקום) הרכבות והאוטובוסים מלאים.
העומס הזה נמשך בסביבות שבועיים ואז הלחץ יורד קצת, אבל במשך חודש יש יותר תנועה מתקופה רגילה.

inbal252

New member
אחרי החגים

שאלתי כבר קודם על החגים והבנתי שזה יוצא קודם לכן , ראש השנה הסיני לא בתחילת ינואר השנה ?
אני נוחתת בהונג קונג ב17.2 עדיין צפויים עומסים ?

כסלוית

New member
ראש השנה הסיני הוא בסוף ינואר תחילת פברואר

ב 17 עוד יכולים להיות עומסים בתחבורה, אבל כבר מתחיל להיות רגוע יותר.
ממליצה לך להזמין את כרטיסי הטיסה כבר עכשיו.
אני לא מכירה מחירי גסטהאוסים בהונג קונג. אם את רוצה לחסוך לילה שם את יכולה לעבוד לשנג'ן ולישון לילה שם. משם את לוקחת את הרכבת לגווילין (אם זה התיכנון, נכון?)
את יכולה ללכת למרכז מסג'ים (כזה שפועל 24 שעות ביממה) ולהעביר שם את הלילה (התשלום המינימלי עבור המסג' כולל גם אפשרות להישאר במקום 24 שעות), מכירה שחסכו ככה מלון ונהנו ממסג'ים.

inbal252

New member
השנה הוא יוצא ב31.1 שבועיים עד לחג

הפנסים ונגמר תודה! משם אני לוקחת את רכבת הלילה לגוולין לאחר מכן באוטובוס נגיע ליאנגשו ומשם נעבור ללונגשן
ואז טיסה לדרום , היה תכנון לבקר בג'ו זיי גו ( סיצ'ואן) אבל הבנתי שזה לא ממש עונה מתאימה .

כסלוית

New member
נגמר למי?

למליוני הסינים שחוזרים להום טאון שלהם לחג ואז חוזרים הבייתה? אלה שכבר חודש עובדים סופי שבוע כדי לצבור ימי חופשה נוספים כדי להיות יותר זמן בהום טאון?
אני יכולה להגיד שלך שיום יומיים לפני החג יש עידכונים שותפים על כמה אנשים עזבו את העיר ביום. ביום טוב עוזבים את העיר 5 מיליון בני אדם... אלה גם צריכים לחזור בהמשך.
זה יוצר עומס בתחבורה שנמשך גם מעבר לחג הפנסים. הלחץ והעומס יורד עם הזמן, אבל עדיין יש תנועה ערה. בגלל זה אני ממליצה לך לקנות כרטיסים מוקדם, ואם אפשר, גם רכבת

T o m c o

Member
מנהל
שוב - אני אישית לא יכול לתת תשובה, קשה לי להגיד סכום ודאי (ולא רק כי הייתי בסין מעט מאוד ולפני ארבע שנים), בעיקר כי לדעתי עדיין יש משתנים שאין לי איך להתחשב בהם בכלל, אין לי יכולת לאמוד אותם..
אולי מישהו מהחברים האחרים יוכל לתת מענה יותר אמיץ ולתת הערכה..

sailor

New member
ב-2006 הוצאתי בהונג קונג ובגואנדונג

פחות מ-$50 ליום, לא כולל נסיעה מהונג קונג וחזרה ושיט למקאו.
טיסות בהזמנה זמן די ארוך מראש זולות מאד, ברגע האחרון המחיר יוכפל ואף יותר מכך.

inbal252

New member
היי תודה!

50$ ליום בהונג קונג וואלה? .. כולל לינה נכון? טיסה פנימית יש רק אחת וכן אני אזמין אותה ביום יומיים
הקרובים הקצוות כבר סגורים .
את זוכרת איפה לנתם בהונג קונג<?

sailor

New member
אני לא זוכרת, לא יכול

ולא, לנתם, לנתי לבד בנתן רואד ליד צים שא צוי.

למעלה