מה לעשות, החיים קשים
התקצירים של שפי עודכנו באתר, כך שכל הלחוצים וחסרי המנוחה כאן יכולים להירגע ולקרוא בהנאה. ואני רוצה לנצל את ההזדמנות להבהיר כאן משהו, בלי לעשות כאן דרמה ובלי שום כעס או כל דבר שלילי אחר, כי זאת באמת-באמת לא הכוונה. אין כאן פנייה אישית למישהו שהגיב בצורה מסויימת אלא משהו כללי שהחלטתי לכתוב בעקבות אותן הודעות חוזרות ונשנות על התקצירים. האתר הוא בראש ובראשונה
תחביב. רונן ואני לא מקבלים עליו תמלוגים מערוץ 3 ומעדכנים אותו בזמן החופשי (והמועט) שיש לשנינו. כל מה שיש בו מגיע לשם אחרי הרבה מאוד זמן של עבודה (אפילו אחרי ששפי מתרגמת וכותבת את התקצירים בעצמה, ועל זה מגיע לה כל הקרדיט שבעולם). כיוון שאין לי כבר את כמות הזמן שפעם היתה לי (וגם לא את כמות החשק, אבל זה כבר עניין אחר) - האתר לא מתעדכן באותה תכיפות כמו פעם. זה לא עומד להשתנות לצערי, כי אני רק עומד להיות עסוק יותר בחודשים הקרובים (ענייני צבא וכאלה). אם מישהו הבין אותי לא נכון - אני מאוד שמח שיש התעניינות באתר. זה מראה שאנשים נכנסים וקוראים את הדברים שלוקחים לנו הרבה זמן וזה אומר ששווה לעשות את זה. למרות זאת, כשיש "עיכובים" בעדכונים של האתר תבינו מאיפה זה מגיע, וממש אין צורך לשאול מדי יום מתי הוא יתעדכן. הרבה יותר יעזור אם תשכנעו את האנשים אצלי לתת לי ימי רגילה נוספים כדי שאני אוכל לעדכן את עלילותיה של פיליס.