תקצירי ארה"ב:

I n n u e n d o

New member
תקצירי ארה"ב:

Monday, July 10 The hungry lions corner Luis and Fancy! A furious Fox spies Kay seducing Miguel in the shower. Theresa prepares to drop her bombshell on Gwen and Ethan. Tuesday, July 11 Luis must choose between Fancy and Marty. A distressed Sheridan goes into labor! Ivy and Sam are shocked by what they find at Tabitha’s house. Wednesday, July 12 Theresa makes a surprising decision. Esme calls Fancy on her feelings for Luis. Eve’s attachment to TC worries Julian. Thursday, July 13 A part of Chris’ secret past is revealed. Theresa fears Ethan is going to die! Luis urges Noah not to give up on Fancy. Friday, July 14 Luis’ hunt for Alistair, Beth and Marty ends in tragedy! Chris tries to cover up his past, but misses something that could expose him. Chad makes a mysterious phone call. Thursday, July 20 Sheridan is hit with a tragic loss. Friday, July 21 Theresa runs into a handsome stranger.

../images/Emo207.gif

הייתי פעם מכורה לסדרה וגם הייתי תקופה קצרצרה בפורום. מתישהו נמאס לי אז הפסקתי לצפות ועכשיו רציתי לראות כמה פרקים, בשביל לצחוק על זה ששנה אני כבר לא רואה והם עדיין לא החליפו בגדים... אבל להפתעתי הרבה... אין תשוקות!!! למה
מתי הוט מתכננים להחזיר את הסדרה? ואיך פורום על סדרת טלויזיה שורד בלי שמשדרים אותה? (כלכבוד לכם!)

dark warrior

New member
תשובות

1. הוט לא מתכננים כרגע להחזיר את הסדרה אבל את יכולה לראות אם את יודעת אנגלית. 2. הפורום שורד הודות לגרעין הקבוע של הפורום שנמצא פה.. 3. אני זוכר אותך
ואפילו כתבתי לך בפורום הארי פוטר-הספר.

dark warrior

New member
כמה צפויייייייייי../images/Emo58.gif

תריסה לא תגלה לאית'ן על ליטל אית'ן כדי שהוא יהיה היורש של אימפריית קריין ופוגשת מישו חדש (ה-Temptation שעליו דיברה הנזירה). זירת קיי-מיגל-סיירין-פוקס לא מעניינת בגרוש. מה כבר יש לסם ולאייבי למצוא בבית של טאביתה
בסה"כ יש שם בתולת ים, Friends In The Basement וקדרה שרואים ממנה את כל הרמוני.. לא משו מיוחד יחסית לגיהנום שנפתח מתוך הארון של צ'ריטי או קירות מדממים או עורבים שתוקפים אותם או בית שנשאב לאדמה ע"י הגיהנום או טיטאניק 2 בהרמוני. כריס לא מעניין.

למעלה