תקצירי השבוע בארה"ב

I n n u e n d o

New member
תקצירי השבוע בארה"ב

Monday, June 19 Chad, Whitney, Luis and Fancy race to stop Alistair from uncovering the chalice’s secrets. J.T. calls Gwen for help. Theresa and Noah commiserate together. Tuesday, June 20 Noah finally tells Fancy the truth about Maya! In Rome, Mrs. Wallace and Norma run into someone from Harmony. Siren chases after Kay and Tabitha with deadly intent. Wednesday, June 21 Luis, Chad and the rest of the gang confront Alistair. A cornered J.T. agrees to confess everything to Ethan. The nun tells Whitney about her visions of the future. Thursday, June 22 Alistair causes a cave-in! Kay and Miguel are electrocuted! Edna and Norma seek money from Alistair. Friday, June 23 Theresa is overjoyed by the nun’s prediction. Kay tells Fox she loves Miguel! An unlikely couple announces their marriage!

OMG ../images/Emo58.gif

Mrs. Wallace and Norma - נורמה איז באק?
וממתי קיי אוהבת את מיגל? חשבתי שהיא OVER HIM ממזמן!!! נראה לכם שטי ג'י יספר לאיתן הכל? חשבתי שהוא בכלל בצד של רבקה/גוון
אני צריכה הלתחיל לחזור לראות

Charmed Or

New member
מאז שהוא תפס לו../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

איזו בתולת ים שקסית :p

dark warrior

New member
היא סתם פאקצה../images/Emo88.gif

אני מעדיף קיי4 ופנסי
|קיי4&פנסי| מזכיר לך משו

dark warrior

New member
לא יכול להיות שנורמה תחזור../images/Emo70.gif

זה לא Christmas אז למה מחזירים אותה
באמת התגעגעתי לMrs Wallace
קיי אוהבת את מיגל מאז שהגיע פוקס 2 ומיגל 2-יעני הבעל שלה כבר לא ג'סטין הארטלי ומיגל נהיה מגודל פתאום.. נהיה שרירי מהחיפושים אחרי צ'ריטי. אית'ן לא יאמין לJT וגם אם הוא כן יאמין הוא במילא לא יעזוב את גוון וגם אם הוא כן אז ריילי יעשה משו כדי שהקשר לא ילך..תריסה תמצא מישו אחר או תשקר לו.. ריילי אלוף בלהרוס יחסים מצליחים (ראי דוגמת לואיס ושרידן ונוח ופנסי). המוטו של ריילי-אם אני לוזר שלא הולך לו עם בחורות אז לאפחד לא ילך
תראי תשוקות זה סופר סבבה עכשיו שמאיימים על ריילי.

dark warrior

New member
חזרת לראות תשוקות../images/Emo35.gif../images/Emo68.gif

רק מונדיאל משעמם מוות בראש שלך, כ
יפה שקיי אמרה לפוקס שהיא אוהבת את מיגל, עכשיו שיעיפו אותו מהסדרה. נמאס לי
מה סיירין כבר יכולה לעשות לטאבי
סתם מפגרת. נראלי שהאפקטים של אליסטייר והצ'ליס גזלו להם 90% מהתקציב. שיפטרו את TC
[אם הוא עוד לא מפוטר..]

I n n u e n d o

New member
לא קשור מונדיאל

חחחח אבל משעמם לי קצת בזמן האחרון הפרקים לא כל כך מעניינים אז שיבוא לי אני אראה הכל

dark warrior

New member
יששששששששששששששששש../images/Emo9.gif

אני עוקב יותר מהמנהלת השקסית של הפורום

dark warrior

New member
כן אה../images/Emo35.gif את פרק אחד אפילו לא פספסת.

החתימה של צביקע מתאימה כאן. ("או שלא" לקולטים לאט שבינינו).

dark warrior

New member
כן../images/Emo123.gif

ואני אזהה מלא פאשלות בשיר. ולא-למקרה שחשבת שתוכלי פשוט להעתיק מהגוגל ולתקוע שגיאות בכוונה אז זה לא יעבוד

למעלה