תקצירי השבוע בארה"ב:

I n n u e n d o

New member
תקצירי השבוע בארה"ב:

18/12/2006 - וויטני מסכימה להנשא לצ'אד. לואיס רץ להציל את חייה של פנסי..האם מאוחר מידי? מיגל וצ'ריטי מדברים מהלב. 19/12/2006 - אית'קן מודיע לתרזה שג'יטי בדרך עם קצת ליכלוך על ג'ארד. גוון נלחצת שהיא שומעת שאית'ן עובד יחד עם ג'יטי. פלומה ונוח מתנשקים. 20/12/2006 - ג'יטי לומד שלסחוט אנשים זה מעייף. ג'סיקה נלחצת שהיא מגלה שפוקס מרמה את קיי. פנסי מובהלת לבית החולים,שם היא גוססת. 21/12/2006 - ג'סיקה רצה לקיי ומספרת לה מה שהיא שמעה. ג'וליאן ואייבי שוכבים. טאבית'ה רואה את נורמה וגברת וואלס על מדרגות הכניסה שלה. 22/12/2006 - החתונה של צ'אד וויטני מתחילה. ג'יטי מתחכנן לחשוף את כל הסודות שיש בהרמוני. לואיס מתפלל לנס חג המולד לפנסי הנמצאת בקומה.

מה זה?! ../images/Emo58.gif

ג'וליאן ואייבי שוכבים?! איכס... והסיפור של פנסי-לואיס זה כ"כ שרידן-לואיס והנס של חג המולד....

I n n u e n d o

New member
נכון

זאת הסיבה שפרסמתי לראות תגובות מלבד הרצון להקיא שלי

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo5.gifמה נסגר???../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ולגבי פנסי לואיס- אני כל כך מסכימה איתך! חשבתי שאני יחידה שטוענת שריילי לקח את התסריט של שואיס מפעם ושם את פנסי במקום שרידן....

darklighter

New member
יא אני מחכה ל21../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

למרות הקטע של ג'ובי[
] ג'ובי איז גרובי אבל במיטה הם EWWWבי (לא מצאתי חרוז
) נורמה וואלס
יש הרבה דברים לא ברורים בתקציר הזה...כמו למשל שמיגל וצ'ריטי מדברים מהלב- המתחזים או האמיתיים??? ג'סיקה נלחצת שהיא מגלה שפוקס מרמה את קיי-> ממתי איכפת לה מקיי??? לפני כמה פרקים היא סטרה לה וקראה לה ביץ'!!!! וחשבתי שהיא רוצה את קיי עם פוקס כדי שלא תהיה עם מיגל..לא יודעת מה הולך פה
צ'אדני מתחתנים
הם כבר כל כך לא מעניינים באופן מעצבן...

Charmed Or

New member
מה?../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

ג'סיקה רוצה את מיגל?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?11 צ'אדני אף פעם לא היו מעניינים XD

darklighter

New member
לא חח../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

היא לא רוצה את מיגל היא עכשיו זונה והיא מאשימה את קיי בזה כי קיי עזרה לאייבי להסתיר את זה שדייויד לא באמת היה נשוי לגרייס ובכך היא הפרידה בין ההורים שלהם מה שגרם לה להידרדר לסמים ולזנות ולנישואים לסרסור הרוצח שלה... אם תשאלו אותי, תמיד הייתה בה זונה קטנה שרוצה לצאת החוצה... ולגבי צ'אדני- גם אותי הם אפפעם לא עניינו אבל לפחות יכלו לטעון שהיה את ההורים של צ'אד וכאלה אחים לא אחים וכל החרטא הזה ועכשיו זה ממש חרטא כל הבגד לא בגד הזה

darklighter

New member
מי?../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אם את מתכוונת לג'סיקה אז לא...
בעצם רק פיליס (המשרתת) נרצחה ואשכרה מתה מזה...

Charmed Or

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

הניסוח שלך שעשע אותי XD.

darklighter

New member
עכשיו כשקראתי שוב זה נשמע כאילו

איתן כתב את זהXD הוא הדביק אותי ב"אשכרה"

darklighter

New member
דיברתי על מה שאני כתבתי../images/Emo190.gif

"בעצם רק פיליס (המשרתת) נרצחה ואשכרה מתה מזה..."

למעלה