תקצירי פרקים- מה היה אתמול? ומה צפוי היום?

תקצירי פרקים- מה היה אתמול? ומה צפוי היום?../images/Emo20.gif

27/12- יום א- פרק ראשון חוקרים מטעם הפרקליטות מגיעים לחקור את סיבת התקלות במטוסים. החוקרת הראשית מאיה מעורבת רגשית בכל הקשור בטייסת. דבר נוסף שמקשה עליה בחקירה הוא קוד שתיקה עליו התחייבו כל הטייסים בטייסת 28/12 - יום ב'- פרק שני המעורבות הרגשית של מאיה בחקירה מראה את אותותיה, והיא עומדת בפני סילוק מהטייסת ומהחקירה. נעמי מעונינת להגשים את עצמה ולפתוח עסק משלה אבל אייל לא תומך

תקציר הפרק היום

נשות הטייסים-פרק 3 איתמר מציע למאיה עיסקה- הוא ישתף איתה פעולה בחקירה אם תקשיב למה שיש לו לומר. דניאלה מנהלת רומן עם יובל, חייל מיחידת חילוץ והצלה. נעמי מעונינת לפתח את עסק הקרמים שלה בעזרת גילת אבל זוכה ליחס צונן וחוסר תמיכה מצד אייל בעלה.

wenda

New member
פרק יפה

איך אפשר להתבלבל בין שרי לטל. הקול של שתיהן כל כך שונה
אבל אור גרוסמן זה כמו בובה שיצרו במיוחד... היא באמת מהממת.

idanoosh17

New member
לא קול... הן קצת דומות!

לדוגמא בפרק היה קטע ששרי יושבת על אזרחי הקפה, ואני כזה "רגע אולי זאת החוקרת בהפסקת קפה לא על מדים?...."

גם אני ראיתי הפעם דמיון

כשטל אוספת את השיער, עושה פרצוף רציני ומבליטה את השפתיים היא ממש ממש דומה לשרי גבעתי. שמתי לב בעיקר בחלק שבו היא מתחקרת את הטיס שהיה אמור לטוס במטוס עם התקלה

צאקאלקה

New member
גם אתם מרגישים שהיום היה פרק ממש טוב?

אני מאוד אוהבת את המוזיקה שמחברת בין הסצינות...

../images/Emo41.gifתקציר פרק 5 שישודר היום 31/12../images/Emo41.gif

גילת(גלית גוטמן) מתכננת ארוחת ערב עם המשפחה ומאיה(החוקרת- ידידת המשפחה ודורון) דורון ממורמר על שאביו הוריד אותו כ"מוביל זוג" בטענה שאינו מספיק מקצועי. מאיה מחליטה לעיין בתכתובות האישיות של הטייסת ונכנסת לארכיון המרתף

למעלה