תקצירי פרקים

milki123

New member
תקצירי פרקים

הנה: עונות 1-9 שנה את סיומת הקובץ מ-Jpg ל-exe ואז תריץ את התוכנה. התקצירים באנגלית,מחולקים על פי עונות וסדר שידור או תאריך הפקה (ניתן לבחירה) לגבי תקצירים בעברית,זה קבור אצלי איפשהו בקובץ טקסט.עם פרשנות לגבי כל שם פרק למה בחרו בשם הזה.אנסה למצוא זאת תירגום: אין תירגום לפרקים בעברית,יש רק באנגלית. יש לי תירגום באנגלית לעונות 1-5.זה לפרקים שהם dvdrip יש לי גם התסריטים לכל הפרקים אם תרצה...

milki123

New member
תוספת

הנה התקצירים בעברית עונות 1-7 רק חסר שלושת הפרקים הראשונים לשנות את הסיומת ל-rar

milki123

New member
תוספת

הנה התקצירים בעברית עונות 1-7 רק חסר שלושת הפרקים הראשונים לשנות את הסיומת ל-rar

french lover

New member
תודה רבה לך..

אם כי לא הצלחתי לפתוח את התקצירים באנגלית.. כי לשנות את הסיומת בXP אני לא מצליח, אני בד"כ עושה "פתח באמצעות", אבל אני לא יודע באיזו תוכנה להשתמש כדי לפתוח את זה.. לגבי התקצירים בעברית, פתחתי אותם עם הWINRAR, מבלי לשנות את הסיומת.. בכל מקרה התקצירים בעברית היו הכי חשובים..
לגבי הכתוביות, גם לי יש את עונות 1-5 ויש לי גם את עונה 7 במלואה.. אם תרצה אוכל לשלוח לך אותה.. ביי בינתיים..

milki123

New member
שינוי שם קובץ

אתה מצביע על הקובץ עם העכבר,ואז קליק ימני ובוחר "שינוי שם" ואז תכתוב את שם הקובץ,במקרה הזה: xfeg.exe

french lover

New member
אני יודע לשנות שם..

הבעיה היא שבXP הוא נותן לך לכתוב נקודה (.) בשם של הקובץ, אז הוא משנה לי כביכול רק את שם הקובץ ולא את הסיומת...

לא ממש הבנתי

אני מנסה לפתוח אבל הוא לא נותן לי במטוטא ממך, אנא הסבר זאת בפשטות לפשוטי העם מבינינו שאינם מבינים הכיצד לפתוח קצבים מצורפים.

למעלה