תקצירי שבוע הבא

panda0zombie

New member
תקצירי שבוע הבא

התקצירים אולי לא מביאים הרבה אבל מצפה לנו שבוע מעניין

פרק 89- 1936 חלק א'

פרק מיוחד - רחלי מוצאת את עצמה במקום לא צפוי בחיפוש אחרי המטה הנעלם.

פרק 90- 1936 חלק ב'

פרק מיוחד - רחלי מוצאת את עצמה במקום לא צפוי בחיפוש אחרי המטה הנעלם.

פרק 91- פניצילין

יום הדין הגיע, כשגיבור לא צפוי מקבל על עצמו את המשימה הגורלית ביותר.

פרק 92- עבודה בכביש

השכונקים מתמודדים עם היום שאחרי. סוזי מנסה להבין מה קרה. אורחים מפתיעים מגיעים לשכונה.

שבוע "לא צפוי"

בטח מקום לא צפוי... תנו לי לנחש, ב-1936? אבל הפרקים בראשון ושני נשמעים מעולים. מעניין מה רחלי תגלה עם פריצי.

הפרק בשלישי- קשור למסע בזמן או שלא? מהו יום הדין? סוזי מנסה לפנות את השכונה? זה נשמע ככה לפי התקציר של יום רביעי. עכשיו השאלה מי יצטרך להציל אותה- מצליח, תבורי, יונינה מצליח, ג'סי, או שלומי? אני מהמר על שלומי שיכתוב שיר מפוצץ.

אורחים מפתיעים מגיעים. מי? אולי חבר'ה מ-1936?

panda0zombie

New member
יש לי תחושה

שהמקום הלא צפוי שרחלי תגיע אליו הוא די צפוי
יום הדין? מה יום הדין? גיבור לא צפוי.. אז בטוח לא רחלי או ויקי. הכי לא צפוי מהקאסט הראשי יהיה מצליח. למרות שעכשיו חשבתי שאולי זה יהיה אגם או נמרוד כי נמרוד עושה מעשה של גיבור זה בהחלט לא יהיה צפוי (לפחות לא ביקום של הסדרה)
אורחים מפתיעים מגיעים לשכונה.. זה בטח מפנים או אנשי עירייה כי סוזי מנסה לסלק אותם או משהו
זה רק נדמה לי או שכולם בסדרה הזאת "מנסים להבין מה קרה" או "מתמודדים עם היום שאחרי/התוצאות"?

ככה זה כשגיורא מנסה לא לחשוף מידע בתקציר

צריך לשבח אותו על זה שהוא מתעקש על כך. וכן, כבר בפרק השני אני זוכר ש"השכונקים התמודדו עם התוצאות וניסו להבין מה קרה".

panda0zombie

New member
אני די מעריכה אותו על זה

כי אני זוכרת שבתקצירים של ראש גדול הביאו את כל המידע והם באמת היו מספיילרים.. התקצירים של שכונה לא ממש עושים ספויילרים

dar dahan

Member
יום הדין?

פריצי קשור לקאיראן ולבת שלו רומי ולאי?
איזה יום דין לעזאזל?
&nbsp

ד"א הגיבור הבלתי צפוי זה או לירון או אודי שהוא הגרסא של דילן בשכונה

rubmwue1234

New member
זה בטח יהיה מעניין. או שאני לפחות מקווה..

שני פרקים של המסע של רחלי? בטח נגלה מיליון פרטים חדשים.
יום הדין? זה בטח מתקשר למשהו שנגלה במהלך שני הפרקים המיוחדים. מוזר שזה בפרק 91, בכל זאת-תקציר כזה נשמע כמו חלק מתקציר של פרק סיום..
מתמודדים עם מה? אם זה קשור לסוזי ככל הנראה שיום הדין משפיע ממש על כל השכונה. ומעניין איזה אורחים..
&nbsp
טוב, אנחנו ממש קרובים לקידומת החדשה של הסדרה..100 !
דווקא בגלל כל האמירות של גיורא ושל השחקנים על זה שלא ראינו כלום ושיש עוד מלא הפתעות שגיורא בעצמו עד היום לפיו לא שם ככה כל כך הרבה בסדרות שכתב, אני מצפה לפרקים אחרונים ובמיוחד לפרק האחרון שיהיו מפוצצים ומותחים, כמו שגיורא יודע לעשות. אם זה יהיה כמו הפרק האחרון של העונה השנייה של החממה-שאפו. הלוואי שיהיה קליף האנגר מצויין שכזה, שיונצל לטובה בעונה השלישית, בניגוד לחממה.....
חייב לציין שכל הפרקים האחרונים של העונה הקודמת גם היו מצויינים ממש! מעניין מה יהיה הפעם...

למעלה