תקצירי שבוע הבא

panda0zombie

New member
תקצירי שבוע הבא

פרק 39 יום טוב- הדייט הלילי מקבל תפנית בלתי צפויה, רחלי מתחילה לחשוד שמשהו אינו כשורה, איתן מבין מה עליו לעשות.

פרק 40 הקוברה- ויקי ולילוש מגלות את הפתח הסודי, פרטים חדשים מתגלים על הבוס המסתורי של הבריגדה, רחלי ממשיכה לחפש הוכחות לחשדותיה.

פרק 41 הקטלוג של אברקרומבי- אגם ונמרוד רבים, המסע של רחלי מסתיים באופן מפתיע, הסוד של אודי עומד להתגלות.

פרק 42 ריצת לילה- רחלי מתמודדת עם הגילוי החדש, טדי נתקל בקשיים בלתי צפויים, אגם מבינה שסודה התגלה.

אז מה התחזיות שלכם לפרקים? מה לדעתכם יקרה?

בסדר, אז...

מעניין מה איתן מצא שם ומה יקרה כשויקי ולילוש יגלו את הפתח.
&nbsp
מה רחלי תגלה?
&nbsp
אגם ואודי יהיו ביחד שבוע הבא, סופסוף...
&nbsp
ועכשיו- הבוס של הבריגדה. יש לי כמה מחשבות, חברים...
&nbsp
1) דמות חדשה- בעיקר הדוד של הלמוט.
&nbsp
2) השותף של בנדה בכלא- מראים אותו די הרבה...
&nbsp
3) חוליו דה סילבה- מי יודע?
&nbsp
4) בנדה בכבודו ובעצמו. תחשבו רגע... אולי החובות של בנדה נגרמו בגלל השקעות בבריגדה? הוא הרי זה שהתקשר לאיתן ואמר לו ללכת לויקי. מי יודע? אולי...?

ido12346

New member
אבל במחשבה שנייה

אני קצת פוסל את האפשרות שזה בנדה כי הוא נכנס לכלא בגלל שכולם רשמו במכולת

ואולי לא?

הרי הקטע היה שהיו לו כל מיני פרויקטים (סושי, אוכל מקסיקני וכו').
&nbsp
אולי הוא השקיע כסף בבריגדה?

שיר m

Well-known member
בקשר לבנדה

אני גם חושבת מהתחלה שהוא קשור לזה איכשהו, כי בכל זאת זאת המכולת שלו, והלמוט חפר שם חתיכת בור והוא לא ידע מזה? בנדה היה שם לב מאה אחוז. אני דיי בטוחה שהוא יודע הרבה, אבל הוא לא מהצד של הרעים.

panda0zombie

New member
לגבי בנדה

לא נראה לי.. אם זה הוא אז הוא כנראה ידע שאיתן מגיע ובמקרה הזה הוא כנראה ידע שהוא ינצל את ויקי לזה.. לא נראה לי שהוא ייעשה לה את זה.. הוא אוהב אותם יותר מידי לפי מה שראינו
למרות שתמיד צפויות הפתעות אצל גיורא

שיר m

Well-known member
טוב, אז

לדעתי בטוח שרחלי מבינה מההודעות שזה לא לירון. מה היא עושה בקשר לזה אני לא בטוחה...
הסוד של אודי ואגם זה שהם יוצאים, ואני מניחה שנמרוד גילה את זה. או! שאודי עוזר לאגם בלימודים, זה גם יכול להיות סוד. ואז נדחה את הדייט האמיתי לסוף העונה

panda0zombie

New member
אז..

התפנית תהיה כנראה שאגם באמת תחבב את אודי שהיא תפתח בפניו או שהם יתנשקו שוב, מה שזה לא יהיה זה קשור לסוד של אגם ואודי (הסיבה גם שהיא ונמרוד יריבו) אהבתי אבל שפיצלו את זה בתקצירים.. בתקציר אחד זה אודי עומד לגלות ובתקציר השני זה אגם מבינה שסודה התגלה כאילו כדי שלא נחשוד ממש
איך ויקי ולילוש יגלו את הפתח? הן יעקבו אחרי איתן? לגבי הבוס של הבריגדה אין לי ממש חשדות.. אולי דמות חדשה?
מה רחלי יכולה לגלות בדיוק שהיא תצטרך להתמודד איתו? אולי ישכנעו אותה שלירון מת?

למעלה