תקציר אירועי הפרק של היום

mobyboy

New member
תקציר אירועי הפרק של היום

אין ספק שהפנטזיה המגוחכת עם נייתן ואוליביה נראית כמו קליפ הזוי של אוליביה ניוטון ג'ון משנות ה 80. עם גטעקס זול כזה לא הייתי הולך אפילו למסיבת פיז'מות ! אשלי יקירתי, אולי תחליפי כבר את הוילון בשלושה חלקים שאת הולכת איתו כבר שני פרקים ?? לפחות היה ויכוח חביב בין ג'יל לקתרין לגבי פרוייקט YR של הצעירים, אני מציע שהם גם יעשו הצבעה את מי להעיף בכל פעם - בסוף תשאר בריאנה המעוותת ופיליס המקורית חוזרת כבר ? הגיע הזמן שלג'יל תהיה מכשפה מתלמדת יום טוב !!

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif למעלה וגם כאן

אני חושב שכולם כבר יודעים שהיא חוזרת, ועדיין - זה לא שודר, משמע זה
דרך אגב, לכל מי שבונה על הפרק של מחר לחזרה שלה, לא בטוח שנזכה לראות את הפנים שלה. יכול להיות שרק נשמע אותה והיא תופיע ביום רביעי. שלא תגידו שלא אמרתי
ו"מכשפה מתלמדת"?
מישהי שסיממה גבר כדי לשכב איתו, שכנעה אותו שהוא האבא של התינוק שלה ושינתה תוצאות בדיקת אבהות במעבדה היא לא "מתלמדת" מבחינתי.
ובכלל, עם כל הכבוד לגיל (ויש הרבה כבוד) - גם פיליס יכולה ללמד אותה לא מעט דברים על להיות מכשפה.

Today

היה פרק משעמם היום יחסית עם מנת יתר של אוליביה אגב יש הבדל בין פיליס לג'יל. ג'יל פשוט רעה ופיליס ביצ'ית (במובן היפה) עם פיליס כיף לראות את המזימות שלה וג'יל סתם מעלה את העצבים (גם במובן החיובי) חחח

Dawn12

New member
הפרק היומי

קודם כל, זה רק אני או שבפרק הקודם עזבנו את הסצינה בבריכה כשהיה עוד אור בחוץ? אצלנו התחלף יום ואצלם פתאום השמש שקעה, אבל הטקסט המשיך מאותה נקודה. כנראה שיש בג'נואה סיטי אין שעות קבועות לשקיעות. פתאום הן מגיעות בלי שציפית להן.
בריטני גערה בראול שעזב את GBJ על כך שהוא אנוכי וחושב רק עצמו. העניין הוא שלכולנו ברור שהסיבה היחידה שהיא בכלל מעיפה מבט לכיוון שלו היא כדי שהיא עצמה תופיע באתר עם בילי. יש לילדה הזאת עוד הרבה מה ללמוד... אני ממליץ על שהייה ממושכת בחברתה של ג'יל. אשלי ובראד הופכים לאט ובשקט לאחד הדברים היותר טובים לצפייה. יש להם כימיה נהדרת, היסטוריה לא קטנה, שניהם פנויים (פחות או יותר) אז למה אנחנו מחכים? !Go BRASHLEY
לפעמים אני חושב, מה לעזאזל קת'רין היתה עושה בחיים האומללים שלה בלי ג'יל באחוזה? האם כל האקשן בחייה היה מתמקד בארוחת העשבים היומית של אסתר או בפילוסופיות המרתקות של ברוק? כשג'יל חוזרת הביתה היא נראית יותר כמו סופת טורנדו שמפרה את השקט והשלווה באחוזת צ'אנסלר הרדומה, וכמה טוב שהיא מגיעה לעתים קרובות כל כך!
וכמובן - איך אפשר בלי - אוליביה חזרה לחיים. אני לא הייתי מתרגש כל כך, כבר ראינו העתק מדוייק של הסצינה הזו בה נייט מחבק אותה ונראה כאילו הכל חוזר לשגרה. מי מבטיח לנו שמחר לא יתפתח אצלה עוד איזה זיהום? מי מבטיח שניית'ן לא ייזכר פתאום שהוא שכח להגיד לה איזו קלישאה מטופשת נוספת? עד שאוליביה לא עוזבת את ביה"ח אני לא מתחיל בחגיגות. וגם אז, מי מבטיח שהיא לא תתמוטט בדירה?

sergew2

New member
../images/Emo6.gif סיכום מצויין! פגע בול במחשבות..

חייב להגיד שהעלילה עם אוליביה ממש ממש אבל ממש מעצבנת.. כבר עדיף היה שלא תתמוטט העיקר שלא היינו צריכים לסבול את עלילת בית החולים הזאת שאם שמתם לב מייגעת אצל כמעט כולם למשל: כשירו בניקי היא שכבה בערך חודש, ההפלה של טרישה גם קצת עצבן, ועכשיו ליב שנמצאת שם קצת יותר מידי..

junny

New member
תודה!תודה!תודה!

לא יצא לי לראות כל השבוע לצערי עד יום שלישי הבא אני כנראה גם לא אצליח ככה שהתמונות נתנו לי מושג קטן על זה שעדיין שום דבר לא השתנה בצח"מ רונני יקירי- המוני תודות לך על העבודה. יש לי שאלה- מה פשר הפרצוף של ויקי ולמי הוא היה מופנה? ג'ני

Pete® Pan

New member
אין בעד מה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

וויקטוריה הפנתה את זעמה כלפי בראד על כך שהוא כבייכול גרר את אמה לעבוד יחד איתו בג'בו ועל זה שהוא בוגד... הם "התקוטטו" ובראד אמר לה שהיא צריכה להתבייש במה שהיא אמרה לאמא שלה. ניקי טסה לאירופה כדי לטפל בעניין עיסקי, הסיבה לטיסה היא בין היתר הרצון שלה לברוח מהנשיכות של ויקי הכעוסה על כך שניקי עברה לעבוד בשביל האוייב.

../images/Emo85.gifפיטר פן תוכל/י לצלם עוד

תמונות של בילי
הבנאדם חתיייייייך ברמווווותתת!!!

למעלה