תקציר בבקשה

shanistern

New member
תקציר של היום

עזי הבואר של ג'ודי לא מתקבלות בהתלהבות אצל פיל ראקיש, שמנסה למרר לה את החיים. ריילי עושה תעלול עם השור של פיל על מנת להגן על ג'ודי והם רק מסתבכים לבסוף, הכל מסתדר ופוליטיקאי מקומי ממליץ לג'ודי להכניס את העזים לגאנגלן פרש רוז וסטיבי מחפשות שמלה לנשף של רוז על מנת לסדר את מערכת היחסים ביניהם, מחלטים דייב ורייגן לעבור לגור ביחד, אבל רייגן מבינה שהיא מעוניינת להתחתן ולא פחות מזה ואילו דייב מבין שהוא עדיין לא מוכן להתחתן, והם נפרדים. אלכס ופיונה הולכים למומחה פוריות שנותן להם תקווה. אלכס מבטיח לסטיבי שהוא עומד להפרד מפיונה.

מחר סוףסוף אני רואה../images/Emo29.gif

חחח אני רואה בסך הכל 2 פרקים בשבוע אולי 3 ביום מזלי במיוחד אז התקצירים ממש עוזרים אז תודההההההההההההההההההה חבל שהם נפרדו
דווקא אהבתי אותם ביחד מאז שרייגן חזרה (לא בפעם הקודמת שהיא הייתה
) אויש אני לא אוהבת את הקטעים של הגבר הנשוי שמבטיח לאחרת שהוא ייפרד...לא רוצים עוד קלייר ופיטר-גבר נשוי עם אישה אחרת. חוצמזה אלכסטיבי לא טוב

דנדושי1

New member
ראיתי וראיתי

זהו..מהיום אני יראה הרבה שלא כמו עד שבע שעבר
איזה כיף! ריילי חמוד,אבל ג'ודי לא שכחה את רוב מהר מידי? ודייב משך לקייט בצמה
[כן, אני מעדיפה את שניהם יחד..]

נועה167

New member
פרק חמוד!

סוף סוף קצת לא מתעללים בסטיבי ועושים לה משו טוב. דווקא התחלתי להתרגל לפיונה ועכשיו זה נראה לי הולך ומתדרדר... אבל שיהיה לא כזה מפריע לי. מוזר היה שדייב היה האדיש בד"כ זה באמת היה הפוך.. מסכנה רייגן :/ מבאס. ובקשר לג'ודי וריילי, זה עניין של כמה פרקים אני חושבת..הוא חמוד אבל לודעת אני לא כזה מתלהבת ממנו.

ממש לא אהבתי את הפרק של היום

השתעממתי ממנו! אבל אני מחכה ל167!!!(מחר!!) צריך להיות פרק טוב!

למעלה