תקציר הוידיאו צ'אט שהיה..

Rain Star

New member
תקציר הוידיאו צ'אט שהיה..

פה: http://www.pingooin.com/magazine/intreviews/03/030423monicasex.htm

the king 25983

New member
חחח...הפיטר הזה מטומטם../images/Emo66.gif

קראתי את זה בשיחה עצמה אבל אני חייב להראות את זה גם כאן וגם עוד כמה דברים שרציתי לצטט: "אתם מחרבנים בעמידה? פיטר: לפני יומיים חירבנתי בעמידה, כי שמו לי בטון בשירותים החדשים. פיטר, מה אתה עושה בזמנך הפנוי? נכנס לאתרי פורנו." לרותם: "מי מכם פנוי? כולנו תפוסים." ועוד שאלה שהייתה: יהלי, מתי ייצא לאור הספר אותו כתבת (או עדיין כותב)? ייקח עוד הרבה זמן, אבל יצא השבוע ספר שתירגמתי - "נישואים שניים" של פרדריק ברתלמי. פיטר, תעשה לי ילד! אני לא יכול עכשיו, יש מיתון. שחר, במשפחה מוסיקלית כמו שלך, יש לפעמים קנאה? או שהכל זורם על מי מנוחות? הכל זורם על מי-עדן. יהלי, האם אתה משתמש בסמים? אני מאמין בבחירה אישית לגבי הכל. האם זה נכון שהשיר "כל החבר'ה" נכתב על האונס בקיבוץ שמרת? יהלי: כתבתי את זה בעקבות מקרה שהיה בטבעון. הנה התשובה לויכוח שהיה
יהלי, יש סיכוי שנוכל להשיג את האלבום שלך, "סוס"? אני עובד על זה שיוציאו אותו מחדש ההופעה שהייתה לפני כמה וכמה חודשים בצוללת הצהובה בירושלים הורכבה ברובה משירים חדשים. אחרי ההופעה, אני ועוד כמה חברים עמדנו בחוץ וחיכינו למונית, ואתם יצאתם לוואן. דיברנו על ההופעה, יהלי שאל אותנו איך היה ומה דעתנו על השירים החדשים. אני עניתי מה שהתרשמתי, השירים היו קצת משעממים, הרגשה של אותו דבר, שום חידוש. יהלי ענה לי שזה נכון בסופו של דבר, וכל זה בגלל סיבה אחת - שבארץ אין תחרות בין אמנים, ובגלל זה אתם מרשים לעצמכם לא להשקיע יותר מידי. כשהייתם בניו יורק למשל, כך הוא אמר, שם השקעתם יותר. אבל בארץ אין סיבה להשקיע. יצא לי לחשוב על זה הרבה, ואני חושבת שזה נורא עצוב שאתם חושבים ככה. מי שמשקיע כאן במוסיקה את כל מה שהוא יכול, שמים לב לזה, והרבה. אני לפחות שמה לב. ואני חושבת שעוד אוהבי מוסיקה כמוני. הבנת אותי לא נכון. תמיד צריך להשקיע הכל בכל מה שאתה עושה. לפעמים החידוש בין תקליטים הוא לאו דווקא בחידוש מוזיקלי, אלא באיך שמקליטים, במשהו שמשתנה ברוח הטקסטים. אנחנו משקיעים את כל מה שאנחנו יכולים. ביום שלא נעשה ככה, פשוט לא נהיה קיימים למה בדיסק החדש אתם מנגנים חצי טון למטה? יותר נוח למנעד של יהלי, אבל רצינו לשמור על האקורדים הפתוחים עם יד על הלב, לא נשבר לכם להגות את צמד המילים "נשבר-נשבר" בכל פעם שאתם עולים על הבמה? אתם אולי מרגישים שאתם חייבים את זה לקהל הקצת פחות ותיק שלכם? כי בסה"כ, טבעי ביותר שאחרי 10 שנים יימאס לכם לשיר את השיר בכל הופעה. נשבר. (גם לחבר שלי נשבר, אני כל הזמן שר ומנגן לו את השיר הזה...
) מה הפירוש של השורה "מחכה כמו קיפוד בדלת"? יהלי: אין לי מושג. מי כתב את "איש קש"? ומה הוא אומר? יהלי: אני כתבתי. אני לא יודע מה הוא אומר. יהלי, למה אתה לא עומד מאחורי שורות שלך?(שאלה שלי שבול מתאימה לשירשור למטה) אני עומד מאחורי השורות שלי. אני לא מרגיש צורך להסביר אותן לאף אחד. שכל אחד יבין אותן איך שהוא רוצה.

shaai

New member
אני שאלתי את השאלה על 'כל החברה'!

למרות שידעתי כבר את התשובה סתם לא היה לי כל כך מה לשאול

למעלה