תקציר היום הראשון, לא מאחלת

salpter

New member
תקציר היום הראשון, לא מאחלת

הגעתי בצהרים לעבודה חלק מהילדים ברוזג איתי כי חטפתי להם את המדריכה הקודמת, המדריכות מצדן הכינו פעילות ושכחו לעדכן אותי והיה קצת בלאגן,אבל הכל קטן לעומת הטלפון אשר הגיע בשעה שלוש וחצי מהגן של בני: הילד נפל והוא פתח את הראש בעורף וזה לא נראה כל כך טוב צריך לדעתי לבוא....´´ מיד רצתי למנהלת להודיע לה עזבתי את הילדים בלי לאמר מילה וטסתי לגן. לילד כבר החליפו 4 חולצות וגרבים מרב דם החתך חבל על הזמן נסענו לקופ´´ח ושם החל מחזה שדווקא אנחנו לא מכירות. הרופא איבחן חתך שניתן להדבקה ואחות אבחנה חתך עמוק שחייב תפירה. ´´אני אחות והוא רופא´´ האחות התעקשה על דעה נוספת (השעות בנתיים חולפות והילד בוכה וצועק) מחפשים רופא נוסף מחייגים למר´´מ אולי שם מישהוא יושיע אותי אבל למה ? בסוף בבדיחות הדעת אמרתי אם הוא מתעקש שירד לעזור לך ואז יצא המרצע התעקשתי שיתן לי טופס 17 אבל יש נוהל חדש במכבי אם יש קופ´´ח ואם יש מר´´מ פניה לבית חולים הינה 450 שח´, ונגמרה התקופה בה ההינו נוסעים לבית חולים ואח´´כ מביאים טופס 17.ובסוף הדביקו לו בלבד כעבור שעתיים ונתבקשתי לשים לב כי זה לא כל כך יצא טוב. עכשיו אנחנו הולכים לישון אחרי היום הראשון על הצד.

וואו, דפנה, איזה יום!

מקווה שהוא כבר מרגיש טוב ושהמדריכות האחרות זכו לביקור מפיית הנחמדות.

נועם@בת

New member
שיווו, איזה יום היה לך

אבל גיסתי לימדה אותי פעם שאחרי התחלה כזאת הכל יכול להיות רק יותר טוב
נשיקה לעורף של הילד והחלמה מהירה. \ואל תדאגי- לעבודה עם הילדים תסתגלי מהר, לכל אחד- גם לך וגם לילדים לוקח זמן להסתגל. מעכשיו יהיה רק טוב יותר
נועם

איזה יום מורט עצבים

את יודעת שלילדים כושר החלמה מדהים נכון?
של אמא וזה כבר פחות כואב ועוד
וכבר עבר. תני לו הרבה תשומת
והרבה
ות עד שהוא יגיד די כבר! דפנה, שיהיו הימים הבאים שלווים ומלאי סיפוק מהעבודה החדשה.
- נילה

רוני@30

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני מקווה שכולם מרגישים יותר טוב הבוקר ! שיהיה לכם יום יותר יפה
יותר בריא
ויותר משעמם!!!
רק בריאות, רוני

יפית@

New member
איזה יום מעצבן

אני מקווה שאת השבוע תמשיכי בצורה הכי נעימה ומתוקה נשקי את בנך המתוק ממני
החלמה מהירה

מיכל ק-ש

New member
אוי, איזו התחלה. ../images/Emo4.gif

ההמשך פשוט חייב להיות הרבה יותר טוב!!! מקווה שבנך מרגיש טוב ושהכל בסדר איתו. והלוואי שמכאן והלאה דברים רק ילכו ויסתדרו עבורך, בכל המישורים. מיכל

שירלי.ה.

New member
וואו, איזה יום קשה ../images/Emo5.gif

מקווה שהבן יהיה בסדר וההדבקה תספיק והכל יגליד יפה וכמו שצריך! מכאן הכל יכול להשתפר לא?! שיהיה טוב
שירלי.

../images/Emo101.gif וואי וואי וואי...

איזה יום.... סיוט.... אני מקווה שהילדון מרגיש קצת יותר טוב. ואני מקווה שגם את. בטח חטפת התקף לב.... תרגישו שניכם טוב. ותישמרו על עצמכם. זה הכי חשוב. סאני.

מרב.

New member
דפנה´לה, איזה יום נורא

מקוה שהקטן יהיה בסדר. האמת, אולי כבר נתן את מכסת ה"פתיחות ראש" לילדותו, הרי אין ילד שלא עובר לפחות פעם אחת פתיחה של ראש או סנטר (אח שלי פתח את הסנטר 13 פעמים עש גיל 6
)
של אמא על המקום ו
לך לעבור את המיני דרמה הזו, מרב

רומי 007

New member
דפנה - לא ראיתי שעידכנת

וכתבתי לך תגובה למה שכתבת לפני יומיים וזה נראה טיפה לא מתאים אז אני רוצה להוסיף: קודם כל - ההתחלה הקשה לא מעידה על ההמשך. שנית - אין צורך לשלם לבית החולים את הסכום אלא רק לתת צ´ק פקדון ותוך חודש להמציא להם טופס 17. דעי את זה וזכותך לדרוש שלא יפקידו (דברי איתם בטלפון - כמעט בטוח שאוטומטית זהו ההסדר). פרט לכך אני מקווה שאתם כולכם מרגישים טוב יותר ואולי על רקע ההחלמה תתחילו לראות את האור.

למעלה