תקציר פרקים 1-2

soapsfan

New member
תקציר פרקים 1-2

=זוכרים את זה? בפרק השלישי היה "מאירועי הפרקים הקודמים"..הנה תקציר של מה שהיה שם: חסר שניות ראשונות- שרידן:פאפארצי איומים!! קריין:בדיוק כמו חברתה היקרה,דיאנה. בחזרה בהרמוני עומד הקרנבל להתחיל אית'ן:זה חלק מהתוכנית שלך שאכיר את המקומיים? גוון:ואני יודעת שעד שתחזור תכיר את כולם אית'ן:הנה בא שום דבר--אית'ן נכנס לקרנבל ויטני:אית'ן קריין הציע לך נישואים? תרזה:לא,אבל הוא יציע ויטני:מלבד זה שמעולם לא נפגשתם,הוא מאוהב בבת העשירים הזו,גוון הוטצ'קיס תרזה:הוא יתחתן איתי קיי:אם תגידי משהו על מה ששמעת כאן.. ג'סיקה:כלומר שאת דלוקה על מיגל?--רואים את מיגל ג'סיקה:מצטערת אחותי -קיי מסתכלת על השלט שכתבה ג'ס וקורעת אותו הילדה המלאכית:גרייס..בואי אליי -גרייס בהלם- איב:אני יודעת שאין לך זיכרון מעשרים שנות חייך הראשונות,אבל יתכן שהילדה הזו היא איזשהו חלק בעברך? -הילדה המלאכית מופיעה בבית של טבית'ה- טבית'ה:ציפיתי לך ואני מוכנה לקרב ילדה מלאכית:לא תנצחי טבית'ה:הנשמות שלהם שלי!! ואת הפרסומת הראשונה של תשוקות בערוץ שלוש זוכרים? תשוקות..הן עוטפות אותנו אית'ן מפיל את גוון למיטה,הם מתנשקים על החוף קיי:הוא כל כך חתיך,הוא חייב להיות שלי תשוקות..מתעתעות בנו שרידן בפריז הילדה המלאכית:הגיע הזמן גרייס,באתי בשבילך תשוקות..מרעילות אותנו הקטעים הבאים מופיעים שרידן וג'אן לוק מתנשקים תרזה בוכה מימי:עכשיו אנקום את נקמתי ז'אן לוק ושרידן במיטה צ'ריטי אית'ן שותה על החוף שמפניה ויטני מיגל מסתובב-בזמן תחרות החתיך של הרמוני אית'ן ותרזה מתחבקים מחוץ לאחוזת קריין קיי ומיגל מתנשקים המילה האחרונה באופרות הסבון באמריקה מגיעה לערוץ שלוש -נלקח מ..האתר שלי!passions.up.co.il- הפתיחה בקרוב-

QsomeoneQ

New member
../images/Emo9.gif נוסטלגיה ../images/Emo9.gif

תודה

python 4

New member
אכן קטע טוב!

בפרק הראשון לא הבנתי משהו - הייתי בטוח שטאביתה היא האישה הנחמדה והטובה, בעוד שהילדה המסתורית (לימים המלאכית של צ'רי) היא רעה, כי היא ניסתה לחטוף את גרייס מהמיטה... וכשהיה עימות בין טאבי לילדה וטאבי אמרה שהיא מוכנה לקרב חשבתי איזה יופי מצד טאבי שהיא מוכנה להקריב את עצמה ככה לטובת השכנה שלה...
מאז טאבי היא אחת הדמויות האהובות עלי בצ'וקות.

Danial***

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

אני, האמת, לא ממש זוכרת את זה, כי לא צפיתי אז בתשוקות. רק את הקטע עם ה"אני חייבת להשיג את מיגל" אני זוכרת.

shambi

New member
אתה רוצה לעלות לפורום את כל הפרקים?

כי יהיה ממש נחמד להזכר בזה... [אפשר לחשוב, קרה לפני עשור שלם..] איפה אפשר לראות עוד?..

shambi

New member
חשבתי כך...

אבל לפחות תגיד מאיפה זה?? לא ייתכן שיש לך זיכרון כל כך טוב......

soapsfan

New member
התסריט?

מהקלטת של השבוע הראשון של תשוקות שיש לי[כולל הפרסומת הראשונה שהקלטתי בדיוק לפני הפרק]

למעלה