תקציר - פרק 9, 15.9.05

RoieL

New member
תקציר - פרק 9, 15.9.05../images/Emo41.gif

מוקדש לעמית, האירועים פה לא בסדר כרונולוגי. גבי מצליח רץ לספר לעו"ד ד"ר דב שליין שלירוי הוא בעצם אלביס. שליין קובע פגישה עם אלביס, ומעניק לאלביס בה צ'ק פתוח לחשבון שלו [עד 5 מליון], כדי שירד מהתיק. אלביס מבקש 5,000,001, כי בשביל עוד שקל יותר "אני מוכן אפילו לטגן את הסבתא שלי". שליין מבהיר לו שזה מה שיקרה, עם הוא לא ירד מהתיק ["אני אפגע לך במקומות הכי כואבים]. אלביס לא יורד מהתיק, וממשיך להתחכם עם שליין. אלביס קולט משהו חשוד במחשב של שליין. כמה דקות לפני כן, הוא ניסה להתחיל עם חני, ושפך עליה קפה. בזמן שחני הלכה לנקות את השמלה, אלביס הטביע בגבס העתק למפתח למשרדו של שליין. עכשיו נעזוב לרגע את אלביס וחני. עלמה הזמינה שלט כרזה חדש לבר- Almaz; וכבר התחילה להפיץ ת המפיות עם הכיתוב אלמס. נועם והיא רבים, תוך כדי ניפוץ שולחנות, מה יעלה בגורל המסעדה. ויכוח עמוק ביותר [נועמס! -אלמז! -נועמס! -אלמז!
]. לאה עומדת להתראיין אצל יאיר לפיד, למורת רוחו של יוני. נטלי נפגשת עם הרופא המנתח של פוחליצר, שמסביר לה כי קיבל הוראה להפסיק את הנתיחה, מכיוון שחשב שהשוקולדים שפוחליצר אכל, הכילו רעל. ההוראה לא באה מהמשפחה. שליין מתחיל לפגוע באלביס, ומנסה לקבוע דייט עם איקה. עומר עומד לחזור לארץ, כשצבי מספר לאסתי בטלפון על משהו נורא שקרה לעומר. חני מתגנבת למשרד של שליין, בדיוק ברגע שבו אלביס נכנס לשם. אלביס קולט אותה ומתחבא. כשחני מתחילה לחטט במחשב של שליין, אלביס תופס אותה, ומבטיח לה: "אנחנו עומדים להיות חברים טובים, טובים..". בפרק הבא: אלביס מגלה שחני היא בעצם יוני, לאה מגלה שאלביס יודע, יוני מגלה שאלביס הוא אבא שלו, צבי לא מוכן לגלות לאסתי מה קרה עם עומר, איקה עומדת לגלות מקרוב (
) איך נראה עו"ד שליין, ועוד כל מיני דברים שקשורים לגילויים
רועי

ba r2 0 1 0

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif וכל הכבוד על ההשקעה../images/Emo70.gif

יפה מאוד! הערה קטנה: בפעם הבאה שאתה כותב על הפרק הבא תרד קצת הרבה שורות למטה ותודיע על זה מראש.... גם עם סימן ספוילר.... כי למשל אני בטעות התחלתי לקרוא את זה... (מזל שישר הפסקתי! חח
) תקציר מצויין

RoieL

New member
אבל זה הפרק שהיה אתמול..

אשפר להבא, ו.. שיואו, אני מסמיק, כאילו

למעלה