תקציר רשמי לפרק בכורת העונה ה-4 (
ענק

רעותוש02

New member
תקציר רשמי לפרק בכורת העונה ה-4 (../images/Emo58.gif ענק

ה-CW פרסמה היום את התיאור הרשמי לפרק בכורת העונה ה-4: LAZARUS RISING דין חוזר- כבר עברו ארבעה חודשים ודין (ג'נסן אקלס) מתעורר בארון מתים. הוא שוחחר מן השאול. יש לו איחוד מלאת שמחה עם סאם (ג'ארד פדאלקי) ובובי (ג'ים ביוור), אבל לא לוקח זמן רב לשלושה לתהות מה בדיוק הוציא את דין מן השאול ומה זה ירצה בתמורה. במאית: קים מאנרס, כתב: אריק קריפק

darklighter

New member
תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

אני שמחה שהוא חזר אבל ציפיתי ליותר דרמה...אני מקווה שיראו פלאשבקים של מה שקרה ב-4 חודשים האלה.. טוב אני מתארת לעצמי שלא כתוב בתקציר הכל אז בטח בפרק יהיה הרבה יותר מזה... אוף אני לא יכולה לחכות כבר!!!

the covenant

New member
חח לא שנה, אבל בגלל שהעונה רק נגמרה

יס תחכה קצת ורק אז תביא את זה לארץ כי לעל טבעי לעומת גיבורים ונימלטים הביקוש קטן יותר ויס תכניס אותן סביר להניח בצמוד לעליתן לאוויר בארה"ב כמו שהיא עשתה שנה שעברה ועל טבעי הוזנחה תקופה של איזה חצי שנה עד שהיא הגיעה ליס ובקשר להורדה, רוב חברי הפורום(לפחות מהתקופה שאני הייתי בה)היו מדברים על הפרק כבר 24 שעות MAX אחרי שהוא שודר את מוזמנת להצתרף, אבל אסור להעלות לפה ניראה לי כישורים להורדה או משהו כזה, עדי לא אוהבת את זה לפי מה שאני זוכר(עדי הולכת לפי החוקים...P:)

psycho girl297

New member
משהו נחמד

שעון שמישהו עשה שסופר אחורה על לעונה החדשה של על טבעי http://www.springwidgets.com/widgets/view/52605 נשארו עוד 19 ימים 22 שעות ו33 דקות....

למעלה