תקציר שלא מאריך בהרבה...

niranat

New member
תקציר שלא מאריך בהרבה...

מצאתי באינטרנט מישהי שמדברת על כל פרק, אז החלטתי לתרגם את זה לעברית לטובת אלה שלא ראו את הפרק וסתם כי זה מצחיק [אבל תתכוננו, זה ארוך]. בפרק הקודם בטופ מודל הבאה: יה-יה נאבקה עם הפידבק של השופטים (רקדנית רקדנית רקדנית). שמועות על הפרעת האכילה של קאסי הסתובבו בבית (הודות לכמעט עיוורת פה-גדול). הביקורת הנמשכת על קלי שברה אותה, אבל באלימיניישן קלי שרדה וזו הייתה ג'ניפר (סופסוף) שנשלחה הביתה. רק עוד תשע בנות... את מי יעיפו הלילה? ניו יורק! מוניות עפות! קלי מדברת עם אבא שלה בטלפון ומספרת לו שאין לה מספיק עוצמה בעיניים. היא מתראיינת ואומרת שהיא צריכה עזרה כי היא לא מצליחה לעשות שומדבר נכון. ולמען כל אלה שמאמינים שטיירה בנקס נלחמת בהפרעות האכילה ובונה את ההערכה העצמית של בנות מכל הצורות, הגדלים והפרצופים, רק קחו מבט ארוך על העטיפה של הבנאדם שנקרא קלי. קאסי מתראיינת שמכל הבנות בבית היא הייתה הכי קרובה לג'ניפר. היא אומרת שהיא לא מסתדרת במיוחד עם שאר הבנות, אבל שלא אכפת לה כי היא בנאדם מתבודד והיא מסתדרת מצוין לשבת לבד על המיטה ולאכול את הבראוניז דלי-הפחמימות שלה. אבל אני אגיע לזה בעוד דקה. אמנדה מסתובבת בבית ומרימה חתיכות קטנות של זבל (ואני מצטערת, אבל היא יכולה למצוא קרע של עטיפת ממתק על שמלה אבל ערימה שלימה של כביסה היא לא מצאה?), ומתראיינת שלחיות בבית זה כמו לחיות עם עוד שמונה חזירים יפים. הכניסה בדיחה. כמה שוטים של הבית מראים שקית עם מה שנראה כמו לימונים בחדר כלשהו, ושיש מאוד מלוכלך, כולל גוש חמאה דבוק. זה מזכיר את הויכוח עתיק היומין על האם צריך לשמור חמאה במקרר או בחוץ. ואני חייבת לציין, למרות שקשה להפריד את זה ככה, אני דוברת בדעה המקררית. כי, ew. והנייר טואלט צריך להתגלגל מבחוץ ["אני לגמרי איתך שם, וכל מי שלא הוא קומוניסט" --- ווינג צ'אן]. אמנדה מזכירה את הגועל שלה מכמה מהבנות האחרות, ואווה אומרת שכולם יודעים מי מלכלך. אמנדה מתראיינת שקאסי היא הכי מלוכלכת מבין הבנות, משאירה את פחיות הקולה שלה [דיאט, כמובן] מפוזרות בבית. היא קוראת לקאסי "זונה מלוכלכת". טיירה מגיעה בבוקר וקופצת על הבנות במיטות. נורל מתראיינת שהיא אוהבת את זה, כי זה גורם לטיירה להיראות כמו בנאדם אמיתי. שכולנו יודעים שהיא לא, שהיא קפצה מכוכב Xeno-1479 והתעתקה לכדור הארץ שם היא משתמשת באלקטורודות מוחבאות כדי להשתלט על המוחות של אנשים דרך הטלוויזיה והקטלוגים של ויקטוריה סיקרט. בשם אלוהים, אל תסתכלו ישר אל תוך עיניה! לנורל יש קטע עם לקרוא לטיירה "טיירה בנקס", מה שאני מוצאת משעשע. כאילו שאנחנו "אה, טיירה בנקס! חשבתי שהתכוונתי לטיירה גולדפרב. אני תמיד מתבלבלת בין שתיהן". טיירה אומרת לבנות שהיום היא הולכת לדבר איתם על הבטן הרכה של תעשיית הדוגמנות שזה אכילה, דימוי גוף והלחץ להידחס לתוך תבנית מסוימת. והתבנית הזאת היא מידה 2. טיירה מביאה את קייט דילן, אחת מדוגמניות העל למידות גדולות בתעשיה. קייט מספרת לבנות שהיא התחילה לדגמן בגיל 17, והייתה דוגמנית המידות הגדולות הראשונה שהופיעה בשער ה"ווג". טוקרה אומרת שהיא רוצה להיות דוגמנית העל השחורה הראשונה למידות גדולות. קייט מספרת שהיא התחילה כדוגמנית "שחיפה" (ככה בדיוק, כולל תנועה של מרחאות עם האצבעות), ושכדי להיות דוגמנית "שחיפה", צריך להיות "שחיפה". תודה על השיעור האינפורמטיבי, פרופסור פלאמפ. לא בטוח שהייתי מצליחה להבין את זה לבד. קייט מספרת שהיא מאוד התקשתה להישאר רזה והיו לה הפרעות אכילה. היא הייתה עוברת ימים מבלי לאכול שומדבר משמעותי. היא אומרת שהיא לא יכלה להישאר בתעשיה בצורה הזאת, כי היא הייתה לא בריאה ואומללה. ועל זה, העורכים עושים פלאשבק מתוחכם לקאסי הלא בריאה והאומללה. קייט עזבה את התעשיה, העלתה 25 ק"ג וחזרה כדוגמנית למידות גדולות ושברה מחסומים חדשים עם הפרופיל הגבוה שלה והקמפיין ללארד. קייט מספרת לבנות שיכול להיות שדוגמנות היא לא הקריירה המתאימה עבור כל אחת ואחת מהן (הייתי אומרת), ושאם זה לא, הן לא צריכות להתאים את עצמן אלייה בכל מחיר. טיירה אומרת שלהיות דוגמנית זה דומה ללהיות ספורטאית (yeah, right) כי צריך לשמור על הגוף ולהישאר בגזרה, וגם בגלל שהקריירה שלך היא זמנית. ההבדל העיקרי, כמובן, הוא שכדוגמנית את לא צריכה איזשהו כישרון יוצא דופן או בעצם להשיג משהו. המשך יבוא [כי אני צריכה ללכת וזה עוד ארוך.. עברנו שישית בסה"כ]

Avichai Dei

New member
../images/Emo140.gifנשמע מאוד נחמד ../images/Emo9.gif

ותודה על ההשקעה !!! כל הכבוד

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאו! או!

תוכלי גם לתרגם את הזה של הפרק הבא
או לשים קישור לאנגלית
כי אני לא אראה אותו

niranat

New member
לא נראה לי שיהיה לי כוח לתרגם...

כי זה 11 עמודים, הפעם זה 12 ובינתיים תרגמתי 4 ואני כבר מותשת.. אבל בשמחה אני אוכל לתת לך קישור של הפרק הבא. אבל אל תצאי מהתקציר [עלק תקציר.. חח תאריך] כי את תגלי מי מנצחת בעונה 3+4. כאילו תדפדפי בין העמודים וזה, אבל אל תצאי מזה. אם את רוצה, יש גם תקציר באמת, זה 4 עמודים. אבל תיזהרי כי אם את במקרה מעבירה את העכבר על המספרים של הפרקים [בצד שמאל] את תגלי מי עפה בכל פרק ואת גם עלולה לגלות מי מנצחת. ראי הוזהרת

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifוואי תודה ענקית../images/Emo25.gif

אני יודעת מי המנצחות בעונות 3+4 [
] אבל [בעונה הזאת] אני לא יודעת מי מקום שני וכאלה
אז אני אזהר... שוב תודה

niranat

New member
המשך ../images/Emo27.gif

טיירה מביאה את הדיאטנית ג'וי באוור, שעזרה לדוגמניות רבות לתמרן במשקל שלהן ב-15 שנה האחרונות. ג'וי אומרת שהמפתח לאכילה נכונה זה איזון, מיתון ועקביות. קאסי אומרת שהיא נפלה קורבן לשיגעון דל-הפחמימות. ג'וי מספרת שבניגוד לאמונה הרווחת, אין מה לפחד מפחמימות. ג'וי באוור היא הגיבורה שלי. אתן שומעות את זה, נשות אמריקה? תאכלו פריקינג בייגלה! טיירה שואלת אם מישהי "רוצה לעשות שיחה של אחד-על-אחד עם שלושתנו" הא! דוגמניות הן כמו ספורטאים גם בזה ששניהם די מטומטמים. קאסי אומרת שהיא רוצה, והאחרות מגורשות לחדריהן. קאסי מספרת לטיירה, קייט וג'וי שלמרות שהיא לא מגדירה את עצמה כבעלת הפרעת אכילה, היא מודאגת ממה שהיא אוכלת 24-7. ג'וי שואלת אם זה לפעמים יוצא משליטה, וקאסי מספרת שהיא הקיאה כמה פעמים בעבר אבל היא לא מחשיבה את עצמה בולימית כי היא לא עושה את זה אחרי כל ארוחה. ואני עצובה להגיד שהתגובה המשוגעת והנגעלת של טיירה שהובטחה לנו בהצגה המוקדמת משבוע שעבר לא נמצאת בשום מקום. ג'וי מציעה שקאסי תדבר עם יועץ כדי שהאובססיה שלה לא תצא משליטה, במיוחד בכזאת סביבה מלאת לחצים. קאסי דוחה את הרעיון ואומרת "אתם יכולים להגיד לי שלא כדאי לי לעשות את זה כמה שאתם רוצים, אבל אם מתחשק לי אני עדיין אעשה את זה, לא תוכלו לעזור לי". אז היא בעצם אומרת שהיא מעוניינת שתמשיך להיות לה בעיה אכילה, בטח כי בגלל זה, מצב ה"קריאה לעזרה" שלה ימשוך כל כך פחות תשומת לב. אחרי שקאסי עוזבת, שלושת הנשים מדברות. טיירה מודאגת, וקייט אומרת שאנשים עם בעיות אכילה הם גרעין קשה. קאסי מתקשרת לחבר שלה, סי-ג'יי, ואומרת לו ש"הם" רוצים שהיא תלך ליועץ בגלל "אתה יודע מה". סי-ג'יי אומר "הם יודעים? איך?" וקאסי אומרת "הייתי חייבת לספר להם". אני באופן אישי מוצאת את זה קצת מטריד שהחבר שלה תומך בבעיית אכילה שלה. קאסי מתראיינת "אם אני מרגישה מאושרת ואני מסתדרת וזה גורם לי להיות שמחה, אז זה כל מה שמשנה לי". קאסי עוברת על יד שולחן עם אוכל בריא שהשאירה ג'וי ואומרת לאחרות "זה רק כאילו סלט ופירות, זה לא כאילו אוכל" [כאילו]. אני מצטערת, אבל בגילי את לומדת שכל אוכל חינם הוא סיבה למסיבה. אמא שלי השאירה לי שקית של החטיפים הקטנים האלה, ובשיא הרצינות רקדתי על השולחן [הערה שלי: מה היא ענייה?! אבל כסף לאינטרנט יש לה בשביל לכתוב את השטויות האלה?!] במטבח, קאסי מושכת תבנית של בראוניז מהתנור. אן מתראיינת שקאסי הכינה בראוניז דלי-פחמימות ושהם יכולים להיות רק של קאסי כי "מי אוכל בראוניז דלי פחמימות?" קאסי מתראיינת שהבראוניז עולים שישה דולר לשקית. ואני מניחה שאת באמת לומדת את ערכו של דולר כשאת צריכה לשלוף את זה בזהירות מהקיבה. אן אומרת שהבראוניז היו על השיש יחד עם כל המצרכים של הבראוניז, שכללו קליפות ביצים. על השיש. מה שממש מגעיל. אן לגמרי נגעלת מהמטבח המלוכלך. היא מציעה את הרעיון הגאוני לכתוב "קאסי תנקי את הכלים שלך" על הבראוניז. היא תוהה אם זה חצוף, אבל אומרת שהיא רושמת עם סכין, אז כמה נורא זה יכול להיות? אווה משחקת את השומר. אן לא מצליחה להכניס "הכלים שלך" על העוגה, אז במקום היא רושמת "קאסי תנקי את החרא שלך". ובזמן שהיא רושמת את ההודעה עם סכין, אני חייבת להיות הוגנת כלפי קאסי ולהגיד שהאצבעות של אן היו לגמרי בתוך הבראוניז כשהיא עשתה את זה. בניגוד למקום הקבוע שלהם, בבראוניז של אווה [בתרגום אחר: בחרא של אווה]. ואני מתנצלת כי זה היה ממש מגעיל. אן רצתה לכתוב "תאכלי קצת פחמימות", לה ולאווה יש צחוקים. קאסי יוצאת מהחדר כשהיא לובשת רק בגדים תחתונים, וברצינות, קאסי, שימי על עצמך מכנסיים. קאסי לא משועשעת מההודעה על הבראוניז. היא שואלת את אווה מי עשה את זה, ואווה אומרת שהיא לא יודעת. יה-יה מתראיינת ש"למישהו היה את החוצפה להשחית את הבראוניז היקרים". מה שמשעשע באותו רגע, אבל בעוד רגע יהפוך לרגע "שתקי, יה-יה". בזמן שקאסי וטוקרה מסדרות את השיער והאיפור, קאסי ממש סוערת על התקרית ואומרת "זה כמו שאני אתקע את הידיים שלי על כל חזה העוף שלך או משהו כזה". שירת האדם הפשוט, מה שאנחנו שומעים בתכנית הזאת. קאסי עוברת מחדר לחדר ושואלת כל אחת מהבנות אם הן עשו את זה או שהן יודעות מי עשה. כולם, כולל אן, מכחישות. ואן צריכה ברצינות לוותר ["ובכן, כן. אם כל הרעיון היה להביע מסר כנה בצורה מתבדחת, אז לא הייתה לה בעיה להודות שהיא עשתה את זה. זה שהיא הכחישה מראה שאן יודעת שהיא עשתה משהו רע" --- ווינג צ'אן] קאסי מתראיינת שאווה רמזה שהיא יודעת מי עשה את זה: "ומי עוד נמצא כל הזמן מתחת לתחת של אווה חוץ מאן?" ואני חושבת שזה באופן רשמי בדיחת ה-69 הלסבית של העונה. בזמן שאן אומרת שקאסי עצבנית באופן מלכותי, אווה, שעושה חיפוש מילים מהיילייט מגזין או משהו, אומרת שקאסי עצבנית ולאווה לא אכפת. בחדר אחר, יה-יה לובשת טישרט שחורה עם המילה "RESPEITO" באותיות קידוש לבנות. היא אומרת לקאסי שהיא לובשת את החולצה הזאת בשבילה ואומרת שהמילה "HAY-SPAY-TU" משמעותה כבוד ב"POR-THU-GAYSE!" וזה ממש מוציא אותי מדעתי כשאנשים אומרים מילה בשפה זרה והם פשוט מוכרחים להגיד אותה במבטא המוגזם הזה. כאילו, אם זה כל מה שיש לך להוסיף לשיחה, פשוט שתקי. יה-יה כבר לגמרי יותר מדי מרוצה מעצמה. אמנדה מתראיינת שאף אחת לא תיקח אחריות על מקרה הבראוניז. אמנדה ויה-יה מצותתות מחוץ לחדר של אן ואווה. כל הבית מתחרפן בצורה שפשוט מראה שהן אוהבות את הדרמה. טוקרה נכנסת לסבב של "מי גנב את העוגיות מצנצנת העוגיות" [שיר ילדים או משהו כזה], וכולם יודעים שזאת אן. כל הבנות עושות "מממממ" וטוקרה יוצאת מהחדר ואומרת "אני אראה את כולכם בארוחת ערב". הן לא יכולות לחכות. קלי צוחקת, מוחאת כפיים ואומרת ברוב-אושר "הולכת להיות פה קצת דרמה". היא הייתה כל כך כושית כשהיא אמרה את זה. המשך יבוא... עוד 4 חלקים כאלה וגמרנו [קצת, אה?!]

purple rain2

New member
וואו אני ממש נפעמת../images/Emo70.gif

וממש לא נעים לי ממך, לוקח מלא זמן לתרגם
רבה, את מלכה!

niranat

New member
שאלה לי אליכם

מישהו באמת קורא את זה ומתעניין בזה? כי אני בשמחה אמשיך לתרגם אם אני אראה שמישהו מתעניין אבל אם אפאחד לא קורא את זה במילא אז....... אז, יש מישהו שמתעניין בזה?

OhBaby

New member
לא הבנתי למה את עושה את זה

אם כבר ראינו את הפרק, אל אם את נהנית אז סבבה

niranat

New member
אממ לא יודעת

חשבתי אולי מישהו יתעניין.. אני לא כזה נהנית מזה חח לא אכפת לי לעשות את זה אם זה מעניין מישהו, אבל סתם?! נאא, לא כזה להיט.

purple rain2

New member
זה מה שניסיתי להגיד ../images/Emo8.gif

שממש כל הכבוד על ההשקעה אבל באמת כמעט כולנו פה כבר ראינו את הפרק ככה שחבל לי על ההשקעה שלך...

oOBAGIRAOo

New member
זה לא הקפיץ את זה? למה?

ההההההההההה קקקקקקקקקקק פפפפפפפפפפפ צצצצצצצצצצצ ההההההההההה

למעלה