תקציר של כל החודש מ"וויוה פלוס"

תקציר של כל החודש מ"וויוה פלוס"

מי שרוצה לקרוא את התקציר המלא מתוך הירחון "ויוה פלוס" מוזמן לקרוא אותו בקומונה טרה אספרנסה

העונג כולו שלי../images/Emo39.gif

פתחתי את הקומונה לפני הולדת הפורום "טרה אספרנסה", ולכן שהיום יש פורום "הורדתי הילוך" מהקומונה, בכל אופן-את מוזמנת לבקר מדי פעם.... ו...מזל טוב ליום הולדתך.... אין על בני או בנות מזל עקרב

נעמהdj21

New member
אתה מוזמן להישאר איתנו בפורום ../images/Emo9.gif

ולעזור לנו ולצרף עוד אנשים מהקומונה שלך ... אנחנו יותר מנשמח... כרגע אנחנו לדעתי גג 5! שזה מעט ...

מקבל את ההזמנה שלך

אין תחרות בין הקומונה שפתחתי לפורום שאת מנהלת-מהסיבה הפשוטה: מהיום שפתחת את הפורום מי שכתב בפורום עבר לכאן.
בכל אופן אני שמח לקרוא את הפורום בניהולך, אני חושב שאת טועה ויש כאן הרבה יותר מ5...ובכל זאת את יודעת טוב מאוד שלא חשוב הכמות אלא האיכות. והאיכות בפורום-לא מביישת אף פורום אחר בתפוז... אני צופה בסידרה כימעט באופן קבוע,ולדעתי הסידרה יפה, והיא גם נותנת לצופה מושג אמיתי על ההיסטוריה...(כולל של היהודים) חוצמיזה שאני אוהב את ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................נינה,

נעמהdj21

New member
חחח ../images/Emo6.gif אני שמחה שהצטרפת...

ואתה יכול להסתכל על נינה/מריה פרננדה בגלריות שלה.ומכיוון שאתה בקיא בטרה אספרנסה אתה יכול לעזור לי המון ולתרום מהידע שלך! אני אשמח לרעיונות...

למעלה