תקציר תגליות מענינות (מבחינתי לפחות) ל-680

udifpalm

New member
תקציר תגליות מענינות (מבחינתי לפחות) ל-680

דברים שנתקעתי בהם, ופתרתי, בתקוה שיעזרו לאנשים אחרים: 1. ניסיתי להתקין את הג'אווה של פאלם ל-680 ופשוט לא הצלחתי. לאחר ההעתקה מהכרטיס לזכרון, התוכנה פשוט לא הופיעה בלאנצ'ר. הפתרון: לבצע את ההעתקה בעזרת FileZ החינמית ולא באמצעות resco explorer 2007. הנושא נבדק על מכשיר ריק לחלוטין (hard reset) וזו היתה הבעיה - חד משמעית. 2. תוכנת google mobile maps מדווחת שגיאה ומסרבת לרוץ - הבעיה היא כנראה בחיבור האינטקרנט באורנג'. עוד 2-3 משתמשים ישראלים דווחו אותה בעיה בפורומים בחו"ל במהלך השנה האחרונה. אחד מהם אף הגדיל לספר וטען שהתוכנה לא עבדה לו גם על נוקיה E61, (שקנה לאחר ה- 650) אבל ברגע שהוא היה בחול ברשת סלולרית אחרת, הכל עבד. 3. תוכנת gmail mobile mail (ג'אווה) עובדת היטב על ה-680 למרות שהיא לא נתמכת רשמית. היתרון העיקרי - ניתן לקרוא עברית בג'ימייל, מה שלא עבד לי (לפחות עם העברית של פיילוק). החסרון - לא ניתן ללחוץ על לינקים במייל ישר לדפדפן. 4. תוכנת opera mini (לפחות גרסאות 3,4 - לא בדקתי עדיין את 2) נתקעות תוך כדי הטעינה. פתרון: נטרול העברית של פיילוק והתוכנה נטענת כמו שצריך, אבל זה מוציא את כל העוקץ, כי הסיבה היחידה לעבור לדפדפן איטי מבוסס ג'אווה היא רק לקרוא את כל האתרים בעברית שאני לא מצליח לקרוא בבלייזר הפנימי. אשמח לשמוע פידבקים ממשתמשי עברית אירון על ה-680 לגבי הבאות: 1. האם אתם רואים עברית בכניסה לגי'מייל דרך דפדפן הבלייזר הפנימי? 2. האם אתם מצליחים לטעון opera mini גרסאות 3,4 והאם הוא עובד טוב עם העברית?

amitp

New member
לגבי 2

הgoogle maps‏ עובדת לי יפה מאוד על‎‏ ‏ ‏N73 של אורנג' כך שזו כנראה אינה הבעיה.

HJHTK

New member
עברית בגמייל

יש לי עברית של איירון ואני רואה עברית מצוינת בגימייל דרך הבלייזר הפנימי

HJHTK

New member
תיקון לעברית בגימייל

בגלל הפניה ניסיתי להכנס שוב ואז שמתי לב שחלק מההודעות אני רואה בעיברית וחלק לא

למעלה