תקראו אותי!

giladsabach

New member
בבקשה לא להשמיץ בפורום ../images/Emo150.gif

זה פורום מכובד ותגובות מעין אלו לא מקובלות. חוץ מזה ריו סול = להקה ששווה לראות אותה וגם טנירה (המלצה אישית בלבד!). במקום לדבר דברי תועבה למה לא לעשות (תגידו לבעלי המקום שישנה קצת סגנון חוץ מזה כבדו אותו גם אם אתם לא אוהבים את מה שאתם שומעים בכל זאת הוא המקום היחידי שפתוח קצת רספקט בבקשה...) אבל הכי חשוב תצביעו לסקר של המוסיקה ככה כולם ידעו בצורה דמוקרטית מה כולם אוהבים ואולי בקשתכם תתקבל וסוג המוסיקה שאתם אוהבים יהיה העיקרי בערב ולא המשני...

וואלה נכון

התמונות שהם הכניסו לאתר ממסיבת הקרנבל "המפוארת " כל כך נמוכות שזה מפחיד ועצוב כאחד, ואולי משלמים להם על הייחצון ואולי הם מקבלים אחוזים - בימים שכאלה כל עבודה מקובלת , ואז מה אם מטעים את הציבור הרי רבים וטובים עושים זאת. אני מוכן להמר שגם ב4.3 יש אחלה מסיבה ,מעניינת ונפלאה בפורטו לוקו - בואו בהמוניכם - כמה עולה כניסה דרך אגב ?

shellyland

New member
חברים, אני נורא מבקשת

לא להגרר למריבות וסגירת חשבונות מעל גבי הפורום. בואו נשמור על אוירה כיפית ותרבותית כמו שהיתה עד עכשיו. כל ביקורת שהיא עניינית תתקבל בברכה, אבל בבקשה השתדלו לא לגלוש לפסים אישיים. חן-חן

shellyland

New member
אני חוזרת ומבקשת

בלי לגלוש לפסים אישיים. יש לך טענות לגבי הפורטו לוקו? לגיטימי. לגבי יח"צון אירועים בפורום? לגיטימי. אבל אנא ממך המנע מלהעיר הערות מעליבות לחברי פורום, שלא אאלץ למחוק לך את ההודעות. אני משאירה את ההודעה הזאת ומקווה שהיא האחרונה. תודה.

elinor18

New member
תגובה!!../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif../images/Emo57.gif

דרלינג תהמר על מה שאתה רוצה! וכן אני רוקדת ונהנית יש למישהו בעיה???!!!אם כן תפנו למנהל שלי! התמונות של הפורטו מעולות ואם התמונות היו כאלה "נמוכות ומפוארות" בעיניך אז אל תסתכל!וכמובן תשמור את הדעות שלך לעצמך! ועכשיו נעבור להודעה חשובה באמת -עקב "פניות חוזרות" של חברי הפורום שאני וחברה שלי ניחצן מסיבות אנחנו נמשיך!ואם למישהו יש בעיה שלא יקרא את ההודעות שלנו! א-ל-י-נ-ו-ר-ק-ו היחצ"נית מספר 1 ב/מורנקו יחצ"נית מספר 2 **לעבודות יחצ"נות נוספות יש לפנות לטלפון- 1800-466555

giba70

New member
גלעד, טוב שהזכרת את זה

נדמה לי שיש רוב בין חברי הפורום שבעד שתהיה מוזיקה מכל מיני סגנונות כולל ריקודי שורות, מעגלים, מרובעים, משולשים וכל מה שבא לכל מי שבא. לגבי להקה שתגויס למשימה הזכירו כאן את ריו סול, את בה פריירה ואולי עוד מישהו ששכחתי. בקשר לעלות דיברנו על בסביבות 50 ש"ח לערב עם להקה ופחות אם זה בלי, ולגבי מקום כנראה זה יהיה בגוש דן אם כי אני וירושלמים אחרים מתגעגעים לחידוש ימי גלאסנוסט (להחזיר עטרה ליושנה...) אז אני חושב שאפשר להתחיל לסדר משהו אם אתה יכול.

giba70

New member
גלעד, עם או בלי יוד

קרא את הודעתי בשרשור זה. לתגובתך אודה.

elinor18

New member
תקראו אותי!../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif

להוציא יומנים ולרשום! נו למה אתם מחכים?!הרי ביום שישי(28/3/02) תתקיים מסיבה גדולה בפורטו לוקו! תשבו , תנשמו עמוק כי ריו סול ו-טנירה יופיעו ועל כך נגיד ----יהיה ש-מ-חחחחח!! אז חבר'ה תפתיעו ותופיעו
אלינורקו (יחצ"נית מספר 1 )

למעלה