תקראו את הכתבה הזאת של השר ליברמן

Vdrums

New member
מתנדב תהיה מדויק

הוא מדבר על אסירים פלשתינאים. מחבלים כמדומני.

מתנדב

New member
תומר, כתבתי משהו רע?

הבאתי קישור לכתבה כולו, זה שכתבתי "לטבוע אסירים בים המלח", ככה כתוב גם בYNET זה הכותרת של הודעה....

yoyo10

New member
שמתי ../images/Emo23.gif שבזמן האחרון

חברי כנסת יגידו הכל כדאי לקבל כותרות

פלסטיק

New member
עוד שטות של אדם הזוי

פעם קודמת הוא הציע להפציץ את סכר אסואן תזכורת: סכר אסואן הוא במדינה שיש לנו איתה הסכם שלום והפצצה שלו תגרום לעשרות אלפי הרוגים לא רק שההצעה טיפשית ואין סיכוי שהיא תבוצע ההצעה הזו גרמה למדינת ישראל נזק חמור ביחסי החוץ כעת האיש הזה מציע לבצע רצח מאורגן אין לי הרבה מה להגיד על אדם כזה, זה שיש במדינה שלנו אדם כזה כשר בממשלה אולי אומר משהו עלינו

yoyo10

New member
איך לא שלולו לו את החסינות

אחרי שהוא הרביץ ליד בן 13 ושבר לו כמה עצמות ארי שזה רב עם הבן שלו לבן אדם כזה אלים עם רקע פלילי אין מקום בממשלה

פלסטיק

New member
לא יודע, אבל זו בושה גדולה

אין קשר לימני או שמאלני סתם אדם אלים שעושה צרות <אני לא חושב שלילד נשברו עצמות אבל מה זה משנה, העיקר שזה איש גדול ששוקל הרבה מעל 100 קילו שהרביץ לילד>

yoyo10

New member
כן נשברו לו עצמות והוא היה בגבס

ומאושפז יומים בבית חולים וזה באמת לא משנה ימין ושמאול הוא פשוט אלים פיזית ומילולית ממש כמו במאפיה

אמממ...

אני לא מצדיק את דבריו של ליברמן, ובהחלט שלא מסכים איתם, אבל אם הייתה הבחירה בין שחרור המחבלים האסירים לרציחתם, הייתי בוחר ברציחתם. בכך שאנחנו משחררים את האסירים הפלשתינאים, אנחנו גוזרים על עצמנו גזר דין מוות.

lala897

New member
../images/Emo45.gif יפה- דרקנס..

לי די ברור שצריך לרצוח אותם. ונראה לי שטרנספר זה הרעיון שיפתור את הטבח. עכשיו- תתנפלו עלי- אני מוכנה.. נראה לי

פלסטיק

New member
האם היינו עושים את זה לכל האסירים?

נניח לאלי פימשטיין? (בטח יהיו כמה שבעד) לאתי אלון? (לא יודע, אולי לא יהיו בעד) אריה דרעי? (לא חושב שיהיו בעד ובטח יתחיל ויכוח גדול) יגאל עמיר? (לך תדע, בטח כל השמאלנים יהיו נגד והימניים ימלאו פיהם מים) סתם כל מיני נרקומנים, רועי זונות, גנבי מכוניות, מועלים בבנקים ושאר עבירות? האם מותר לרצוח פושע מוסלמי ואסור פושע יהודי? מתי אנחנו מאבדים צלם אנוש והופכים לרוצחים? עם כל החסרונות אני מעדיף את המערכת כמו שהיא היום.

tamarhp

New member
תראה

אני לא בעד להרוג כל פושע. דיברנו פה על מיתה של פלשתינים שהפשע שלהם הוא שניסו לרצוח אותנו. "הבא להרגך - השכם להרגו". אם הם היו גונבים, אונסים, או כל דבר אחר - היינו מציעים עונשים אחרים, בלי קשר לגזע, דת ומין. אבל כשהם באים לרצוח אותי, כיהודיה, ולא משנה אם אני דתית, חילונית, בת, בן, או כל דבר אחר - שלא יצפו שנתנהג אליהם אחרת. אין לי בעיה שהם ישבו בכלא, אבל אם יש לי שתי ברירות, אחת לשחרר אותם ואחת להרוג אותם - אולי אני אעדיף להרוג אותם, כדי שלא יבואו אח"כ וינסו לרצוח אותי שוב.

פלסטיק

New member
לא מדובר פה על רוצחים

מדובר על אסירים ללא דם על הידיים אותם "כבוד" השר מציע לרצוח ברור לי שאף אחד מהם איננו חסיד אומות עולם, אבל אני לא מוכן לרצוח מישהו בגלל שהוא גנב רכבים. ליברמן כן אם היה מדובר ברוצחים אכן היה לי הרבה יותר קשה לענות, למזלי אני הרגע לא עומד במבחן הזה.

lala897

New member
vdrum אמר שמדובר במחבלים

וגם אני הבנתי שבהם מדובר.

ללא דם עם הידיים=

לא הצליחו לפוצץ את המטען שהיה עליהם- משמע כשלו בניסיון רצח בכוונה תחילה ובמודעות שלמה. לטעמי רצח שלא בוצע שווה לרצח שבוצע- המטרה זהה, וידוע שהם ימשיכו בניסיונות הרצח אם ישוחררו.

פלסטיק

New member
לפי אבי דיכטר זה לא נכון

הוא אמר שגם משלחי מחבלים או מחבלים שנכשלו בנסיון הפיגוע לא ישוחררו

למעלה