תקראו את המכתב הזה

bariska

New member
תקראו את המכתב הזה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

שלום יקירי. הגעגועים אוכלים אותי. אני שוב רוצה להרגיש עד כמה אתה אוהב אותי. רק מעצם המחשבה עליך כבר הלב שלי דופק חזק. אני זוכרת טוב את הערב בו לחצת לי את היד ואמרת ברוך בואך למושב, אל תפחדי, זה לא אי השדים. זה היה נפלא כי כבר בשבוע הראשון פתחת לי את המדליון שהיה תלוי על צווארי, שמת את תמונתך ואז עמדת על הרגלים ובלחיים סמוקות ובביישנות טבעית כל כך הוצאת את הטבעת שירשת מסבתך, השחלת אותה על אצבעי ואמרת שאני שלך ואפילו שמת קרם כדי להקל על ההשחלה. היית נהדר, כמה שאני מתגעגעת אליך, אל המושב ואל האוכל שהוא מזין נפלא. אתה זוכר את הלילות איך ליקקנו גלידה בקיוסק על יד הכביש ורקדנו במועדון צמוד צמוד זה לזו. אמא שלי היתה מתעלפת לו ראתה איך נישקתי לך ,וחיבקתי אותך. אחר כך פגשתי את האח שלך. מההתחלה חיבבתי את אחיך את הקטן, שהיה בעצם גדול למדי, וליטפתי את ראשו. אתה זוכר איך האכלנו את התרנגולות ואספנו את .הביצים. אכן, אלו היו ימים יפים, ועד היום חסרים =============================================== עכשיו תקראו שורה כן שורה לא...........

l1zard

New member
חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב... :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bariska

New member
לא חסר לכם מישהו?

לאן נעלמו wasted year וקטיה או קטיה(השתקפות של כאב)

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

עומר כנראה לא יחזור יותר.. :( וקטיה שלנו תחזור.. בטוח.. :) היא תמיד חוזרת... :)

vk3

New member
יוווווווווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוריססססססססססססססססס אני שפוווווווווווך, קרועעעעעעעעעעעעע, אין לי מילים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, נפלתי מהכיסאאאאאא
טוב... די
משהו אתה... !

vk3

New member
בוקר טוב גם לך ציפור שיר קטנה ../images/Emo8.gif

vicki16

New member
חחחחח

כן אתמול היינו במימדיון חזרתי עייפה מתה נרדמתי ממש מוקדם (ב8 וחצי בערך) וקמתי עכשיו...

bariska

New member
משהו חמוד

היה היה גבר מושלם שפגש אשה מושלמת. אחרי שבילו ימים מהנים ולילות סוערים ומושלמים יחדיו, ערכו חתונה מושלמת. חייהם המשותפים היו, כמובן, מושלמים. בערב חג-מולד מושלג וסוער אחד, הזוג המושלם נסע במכונית המושלמת שלו לבקר קרובים מושלמים. לפתע הבחינו במישהו תקוע בצד הדרך ומנופף לעזרה. מכיון שהיו אנשים מושלמים, הם עצרו לעזור. והנה ראו שזהו סנטה-קלאוס ולידו ערימת צעצועים ענקית. בתעלה היתה כרכרתו הפוכה וגלגליה שבורים. כדי לא לאכזב את כל הילדים שמחכים למתנות החג, הזוג המושלם העלו למכוניתם את סנטה קלאוס וכל ערימת הצעצועים והחלו לעבור מבית לבית לחלק את המתנות. לרוע המזל, תנאי מזג האויר היו גרועים מאד ולאחר כמה שעות קרתה לזוג המושלם ולסנטה-קלאוס תאונה. רק אחד מהם ניצל. שאלה: מי ניצל ? קיראו למטה את התשובה הנכונה. תשובה: האשה המושלמת ניצלה, מכיון שהיא היחידה שהיתה קיימת מלכתחילה. הרי כולנו יודעים שסנטה קלאוס וגבר מושלם קיימים רק באגדות... נשים - הפסיקו לקרוא ברגע זה ! גברים - כדאי לכם להמשיך למטה... בואו נחשוב - אם לא היו קיימים סנטה-קלאוס וגבר מושלם, המסקנה היא שהאשה נהגה במכונית, מה שמסביר את קרות התאונה. גברים- המשיכו לקרוא למטה... דרך אגב- אם את אשה ואת ממשיכה לקרוא, זה מחזק עובדה ידועה - נשים לעולם אינן מקשיבות !!!

the freaky girl

New member
רייגע, אתה שובניסט? ../images/Emo46.gif

כמו המורה שלי לפיסיקה? קרובי משפחה/חברים במועדון השובניסטים/מכרים?

Angel lips

New member
אצלינו דווקא רוב המורות פמיניסטיות

זה תענוג השיעורים שלהן

למעלה