תקראו את זה קודם.....

strange woman

New member
תקראו את זה קודם.....

השיר/הודעה הבא הולך להיות טריגר עצבני. פשוט הייתי חייבת להוציא, להקיא ולשתף. אני מבקשת סליחה מראש אם פגעתי במישהו.

strange woman

New member
טריגר

סבא תראה מה אתה גרמת, איך בבת אחת, הכל הרסת? איך? ילדה שמנסה לגדול בשקט רואה איך החיים עוברים בלי קצב מנסה להיות כמו כולם אבל בלתי אפשרי עם כל מה שעברה וסבא מזיין את הילדה בלילה, ואבא לא יודע עד כמה וסבתא אומרת זה הבעל שלי, אז מה את עושה איתו בהיעדרי.... סבא תראה מה אתה גרמת, איך בבת אחת, הכל הרסת? איך? עכשיו מה שנשאר זה להמשיך הלאה, לאסוף את שאריות הנשמה שרצחת לנסות שוב לבנות את החיים להרגיש שוב נורמלית מבפנים אבל איך מתקנים את מה שעשית מה בכלל אתה רצית חיפשת אהבה אצל נכדה קטנה והיא נשארה מאז אבודה סבא תראה מה אתה גרמת, איך בבת אחת, הכל הרסת? איך?

strange woman

New member
===>

רציתי רק להתנצל שלא הגבתי פעם שעברה שכתבתי פה הודעה, וגם להתנצל על זה שאני לא מגיבה פה בכלל להודעות אחרות...

ה מוזה

New member
יכולים להכאיב לנו ,יכולים לפגוע בנו

יכולים לגרום לנו לכאב בלתי ניתן לתיאור ... יכולים להכאיב לנו ולגרום לצלקות בנפש.. אבל לא יכולים לרצוח לנו אותה .. ילדה קטנה הלכה לאיבוד בשבילי הכאב והפחד אין איש שהושיט לה יד מלטפת או מכוונת באותם שבילים הלכה לאיבוד נשמתה חלק ממנה נותר שם .. הילדה הקטנה עדיין מסתרת לה שם בתוכך מפוחדת ומבוהלת לא נותנת אמון בנפש חיה בוכה וכואבת לה שם בחשיכה לבד תני לה את יד - יד של אהבה עצמית ואמונה עטפי את הילדה שבך בהרבה חום וביטחון עד שתרגיש בטוחה לפרוח שוב לעולם והרשי לאחרים לתת לה יד .. להוביל אותה לשבילים אחרים מוארים וחמים ויש תמיד יד מושטת ואוזן קשבת ואנחנו כאן שמחבקים

joyjoy

New member
|חיבוק שותק|

וכי מה אפשר להגיד או לעשות שיחזיר אחורה את הגלגל ויכפר על עוול שנעשה על ילדות שנגנבה על תמימות שהושחתה? ואת יקרה אחת.. מאחלת לך להיות חזקה מהרוח ולמצוא בך ובסביבתך את הידיים המושטות שיעזרו לך לצמוח מתוך עולמות שבורים "היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה זה סוד הכוח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאינו נגמר מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה" (גלי עטרי/חזקה מהרוח)

אושר מ

New member
אין בתפוז

אייקון של חיבוק מעודד עצוב כזה.. אז אני אתן לך את החיבוק הרגיל
.

למעלה