תקראו ותבינו

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
תקראו ותבינו

רציתי לספר לכם משהו על ההתנצלויות המעצבנות שלי אני יודעת שהם מעצבנות ואני יחסית למה שהיה פעם זה טוב וידוע לי שטעון שיפור ואני יודעת שזה נובע מהחוסר ביטחון שלי ודימוי והערכה המאוד "גבוה" שלי, ובסוף הסיפור הזה יש לי דברים חשובים להגיד. מה שכן אני מספרת לכם משהו ואחרי שתקראו את זה תגידו היא פוסטמה עם קבלות באשכרה מפגרת זה מה שאני חושבת היום על זה אבל לא לפני שנה. אז כך היה לי ראיון עבודה קבענו ביום חמישי שאני אבוא ביום שישי בשעה 9:00 יצאתי מהבית ב-5:30 אני הגעתי לפגישה הוא לא הגיע ואז התחיל המונולוג שלי בחיי שאני טפשה הוא בטח התכוון ליום אחר לשעה אחרת וואי מה עשיתי איזה פדיחות בקיצור אחרי שלוש שעות שחיכיתי הלכתי ואז הוא מתקשר אלי למה לא הגעתי בשעה שקבענו ואיכשהו יצא שאני התחלתי להתנצל במקומו. עכשיו כדי שהילדים שלכם לא יצאו כמוני כי זה הדבר גרוע שיקרה להם תעבדו חזק על שלושת הדברים שאמרתי למעלה - זה חשוב כשאניאמרתי בפעם הראשונה שאני טפשה כולם חשבו שזה בשביל שיגידו שאני לא אבל כל הזמן הרגשתי כך אם היה לי כישלון חשבתי שזה סוף העולם, תלמדו אותם שאם טועים זה לא נורא כי מי שלא מנסה לא טועה. ואפשר להתחיל מחדש.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif ועדיין לא מקבלת את

ההתנצלויות חגיתוש לא בגלל שהם מעצבנות אלא בגלל שאת לא צריכה להתנצל את מקסימה
שיר

למעלה