תקראו זה חשוב מאוד!!!!!!!!

תקראו זה חשוב מאוד!!!!!!!!

מי מכיר את התוכניתjackass שמשודרת בערוץ mtvבימי שישי בשעה 22.30? אני מאמין שהרוב פה מכירים השאלה שלי היא כזאת בקרוב מתוכנן להיות גרסא ישראלית לתוכנית הזאת מה אתם חושבים על זה? האם לדעתכם זו תהיהי הצלחה או כשלון? בבקשה תענו לי זה מאוד חשוב תודה מראש

IC4

New member
גרסא ישראלית לJACKASS?

"מניאק" יום שישי, עשר בלילה. ערוץ 2. ומניאק מי שלא צופה מה זה החרא הזה? איך אפשר לעשות JACKASS ישראלי? כל היופי של התכנית הזאת זה שזה לא תרבות ישראלית אולי גם נעשה פארק דרום? "היי יעקב יא שמן" "סתום ת´פה יא רוסי, אני מאותגר מולקולרית" "כן אבל אמא שלך עדיין פרוצת חשיש" "מממפמממפמפמפמפממפמפ" "חחחח נכון בני!"

WHAT THE....

IC4 צודק! זה מרגיז שהישראלים מחקים כל סדרה אמריקאית! כמו כל השעשועונים.... של מי השורה הזאת... החוליה החלשה... ועוד המווווון..... וחוץ מזה זה יהיה ממש מיותר! למה צריך עוד אחד?!

חברה תירגעו!!!!!

אתם לא יודעים על מה אתם מדברים בכלל!!! ה-ISRAELI JACKASS הולך להיות משהו אדיר אני יודע כי אני מעורב בכל ההכנה של זה אתם עוד תראו

BinNs

New member
פחחחח..

של מי השורה הזאת- נסבל, החוליה החלשה- בסדר, המיליונר- שיהיה, אבל ג´קאסס?! עברתם את הגבול.. אין מצב שזה יצליח פה.. זה סדרה כל כך שולטת.. זה יהיה כל כך רע אם זה יהיה פה..

pokegirl

New member
ואם מדברים על ג´ק אס!

איזה ענק כל הקטע עם קני ב fat camp! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שהוא יושב שמה עם טום גרין וג´וני נוקסוויל! חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מאושרת שקני לא מת בפרק הזה, רק נשלח לשלושה חודשים בכלא!

למעלה