תקראו זה יענין אותכם....

תקראו זה יענין אותכם....

אז דבר ראשון נעים מאוד... דבר שני אני בן אדם שמאוד אוהב רוק מטאל פאנק!!! ובחיים שלי לא אהבתי פופ... אבל!!! אנסטסיה היא מלכה פשוט מלכה היא מדאימה היא משהוא אחר לגמרה קניתי את הדסקים שלה וואלה זה גורם לי להרגיש יותר טוב!!!! ועוד משהוא מה הסיפור היה לה סרטן איזה מתי ואיך היא עכשיו.....?

ברוך הבא!../images/Emo29.gif

אנסטסיה באמת מדהימה
אני גם לא שומעת את כל הפופ הזה בדרך כלל אבל ....זאת אנסטסיה

תגידו אבל מה הסיפור עם הסרטן...

מתי זה היה ואיך זה קרה לה.... כאילו איזה סרטן היה לה... והאים היא בסדר בכלל?

FreakOfNature

New member
סיכום העניין:

הסרטן התגלה במהלך בדיקה שגרתית שאנסטסיה עברה (אם זה מעניין אותך - לפני ניתוח הקטנת חזה...). הרופא שלה התעקש על עריכת ממוגרמה, ובה התגלה גידול סרטני. לאנסטסיה היה סרטן השד, אך למזלה הוא לא היה בשלב מתקדם. ההודעה יצאה לתקשורת ב-22.01.03 (או יום לפני...), וב-03.03.2003 (נראה לי) היא עברה ניתוח להסרת הגידול. עכשיו הכל בסדר איתה, תודה לאל. ובקשר לזה שאתה אוהב רוק/פאנק/... יש לי חדשות טובות (בשבילך...): הדיבק הקרוב, שייצא בערך בעוד חודשיים, יהיה בסגנון רוק מאשר הפופ שאנסטסיה עשתה עד עכשיו.

יש לי את הראשון אני חושבת זה

שיש את התמונה שלה על העתיפה... יש לה רק שתי דיסקים נכון? אני רוצה לקנות עוד

FreakOfNature

New member
בשניהם יש תמונה שלה על העטיפה

בראשון יש את I'm Outta Love, וקוראים לו Not That Kind. בשני יש את One Day In Your Life, וקוראים לו Freak Of Nature. לדיסק השני יצאה מהדורה מיוחדת שנקראת Freak Of Nature - Collectors Edition. אני מציע לך ללכת מהר לTower Records, כי עכשיו Freak Of Nature (המהדורה המיוחדת - כוללת 2 דיסקים: הראשון הוא הרגיל, השני רמיקסים והופעות לייב) וגם Not That Kind עולים 50 ש"ח במבצע.

FreakOfNature

New member
סרט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

לפי מה שידוע לי היא שרה בסאונדטראק של "שיקאגו" את Love Is A Crime. אולי את מתכוונת לסרט על הסרטן
אני עדיין לא יודע

למעלה