תקראו מה הקרה לי היום........

zidane4444

New member
תקראו מה הקרה לי היום........

בעונתי הרבעית בווסט האם בתחילת העונה ההנהלה אומרת לי שהם שיפצו את המתקן האימונים שלי ועשו אותו להכי טוב שיש ובחודשיים עלו 3 שחקני נוער לקבוצה הבוגרת אז מה אתם אומרים יש קשר ? אני חושב שכן וגם היום לא קשור היה לי משחק נגד שפילד בבית היה 0-0 כל המשחק ופסלו לי שתי גולים דקה 85 ו90 איזה עיצבוןןןןןןןןן אבל מהמנג´ר הבא נוכל כבר אם זה בכלל מוצדק

Gooolan

New member
מה כל כך מוזר?

הייתה רווחה כלכלית במועדון שלך , אז הבעלים הרשה לעצמו לשפץ את האיצטדיון , ולהוציא כסף על מציאת כשרונות חדשים. וזה שפסלו לך שני שערים , יכול להיות שהטקטיקה שלך היא כזאת שיוצאת הרבה לנבדל.

zidane4444

New member
לא אמרתי שזה מוזר, פשוט היה שירשור

פעם על אם משפצים את מתקן האימונים האם זה משפיע על הנוער

JRM

New member
בקשר לשני

אם שמת לב בסירטון השער של הסקי נדמה לי...הראשון שלו...הוא מניבדל... השופטים במנג´ר 4 יכולים ואכן יעשו טעויות שיפוט, תלוי בציונים שלהם (כן, גם השופטים יקבלו ציונים)

zidane4444

New member
נו גם בזה יש לשופטים ציונים, אבל .

באמת יהיה מגניב סוף סוף לראות אם הגול שפסלו לך אז אם זה היה מוצדק או לא כבר אין לי סבלנותתתתת

kaizer souza

New member
בטח שיש קשר.

אם רוצים שיעלו שחקנים מהנוער צריך לבקש מההנהלה "invest in youth development" ואז אם ההנהלה מאשרת יש הודעה שאומרת שהורחבו/שודרגו מתקני האימונים. ואז מתחילים לעלות הרבה יחסית (תלוי במקומות הפנויים בסגל) שחקני נוער. הרוב סתם זבלים, אבל כדאי לקבוצות גדולות לעשות כך, כי כשהשחקנים הגדולים פורשים (למשל באטיסטוטה וקאפו שהם בין הטובים ביותר במשחק, ופורשים תוך 3-4 שנות משחק) השחקנים הצעירים שנוצרים במקומם בד"כ מופיעים בקבוצות הגדולות (אבל זה לא מחייב). יכול להיות שגם בלי שדרוג מתקני האימון עולים שחקני נוער, אבל לי זה לא קרה. וגם אם זה כן קורה, בטח עולים מעט יחסית ותוך המון זמן.

zidane4444

New member
דבר ראשון עולים אבל בתדירות הרבה ..

יותר נמוכה משהוא כמו פעם בשנה ודבר שני אני בקשתי ההנהלה שהם ישדרגו לי את המתקן הם לא הסכימו ואז בסוף העונה קיבלתי הודעה מההנהלה שהם שידרגו ואז בחושיים עלו לי שלושה שחקנים מהנוער

רפאל18

New member
אם כבר מדברים על שחקני נוער...

אז עלה לי לקבוצה הבוגרת שחקן בן 16, קשר הגנתי...שהיו לי ציונים ברמה של שחקן ברמה עולמית, משהו של פעם בחיים או משהו כזה...איזה שחקן.

zidane4444

New member
באמת ניראה לי של פעם בחיים.......

כי בנתיים כל השחקנים שעלו לי מהנוער היו אפסים אבל ממש ציונים נמוכים

ofer16

New member
זה תלוי בעיקר

ברמת מחלקת הנוער שלך. בדר"כ השחקנים שעולים מהנוער עולים עם ציונים נמוכים, אבל יש כמה מקרים חריגים. למשל, אצלי באיפסוויץ´ עלה קשר ימני התקפי מהיר, בועט חזק, שולט בכדור ומדויק במסירות. מיד החתמתי אותו על חוזה ארוך טווח והעלתי אותו להרכב שלי, שם הוא עדיין השתפר! (עד שהבאתי את באקה מלידס...).

למעלה