תקראו משהו שאמרו לי היום
!|

תקראו משהו שאמרו לי היום../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

ממש מגניב... מי שיודע אני לא יכתוב פה עד יום רבעי כי יש לי מחר הופעה סוף סוף אחרי ההופעה יהיה לי זמן לראות מזל תאומות כל הזמן ולכתוב פה.
אני יושבת בהפסקה אחרי שהרגו אותי רצח
!
!| ומדברת עם כמה בנות, איכשהו הגענו לשאלה את מי את אוהבת אז אמרתי את מרי קייט ואשלי, ואז אחת שם אמרה לי באמת ואללה
בת דודה שלי שגרה באמריקה חברה שלהם היא בכיתה של אחת מהם או שהם יחד בואתו כיתה משהו כזה. שיווו נכון מאגניב!!! אני יכולה לבקש ממנה אולי שתעשו לנו טובה או משהו
למרות שממש לא נעים לי כי אני לא מכירה אותה בכלל אבל יצא לי לראות אותה מחר.... בכל מיקרי אני מקווה שלא שכחתם אותי כי אני יחזור וב-ג-ד-ו-ל-! רק מחר בבוקר עם לא יקראו לי לחזרות מוקדמות אני יכנס ועם לא אני יכנס רק ביום רבעי.
U

ענבר 2002

New member
אני ממש לא מאמינה!

אני ממש לא מאמינה! את בטוחה שאת לא ממציאה את זה?? אוקיי ונגיד שזה נכון, אז את יכולה לבקש מבת דודה שלך שתשאל אותם אם הם יכולות לבקר בישראל או לבקש שהן יעשו את אחד הסרטים? ואם זה לא אפשרי את יכולה לפחות לארגן לנו פגישה איתן איך שהוא?

Summer Spirit

New member
שמעי משהו יותר מגניב!

בן דוד שלי הוא אחד השומרי ראש של התאומות! הא! אבל אף פעם לא פגשתי אותן כי הן כמעט תמיד בדרכים ובכלל בן דוד שלי שומר ראש שלהן רק שנתיים ומשהו...

מגניבבבב....ולענבר!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח איזה מאגניבבבבבבב ולא התכוננתי שבת דודה שלי התכוונתי שמישהי איתי שרוקתדת איתי אז בת דודה שלה ענבר את לא חייבת להאמין מה אני יגיד לך ולמה שאני ימצא את זה כי בלי
אז לא זה ממש הרגיז אותי מה שאמרת! תמיד יש את הקובצת בנות שכל דבר שאומרים הם לא מאמנים, אז אני לא מדמיינת ועל תאמיני מה אני יגיד לך(אני לא רוצה שום ריב איתך, אבל זה היה מעצבן לימשוע משהו נכון שחושבים שהוא לא נכון
) מקווה שהבנת :)! נתראה כולם ביום רבעי

ענבר 2002

New member
אני מאמינה לך ....../images/Emo24.gif

אני מאמינה לך פשוט חשבתי שזאת בת דודה שלך אני אגיד לך למי אני לא מאמינה אני לא מאמינה לזה שאומר שבן דוד שלו שומר ראש שלהם!!! אז בבקשה אל תעלבי וגם אני לא רוצה שום ריב איתך את ילדה ממש חמודה ! אוהבת ענבר!

ענבר 2002

New member
השתגעתם או מה?

עוד מאת תגידו לי שמרי קייט ואשלי היא אחותכם אבל לא אבל אף פעם לא פגשתם אותם והם מאמצות ! אני מבינה שאתם מעריצים אותם והכול אבל קדימה הם לא שוות כול כך הרבה שתתחילו להזות אלה אם אתם חולים בסכיזופרניה!!! בסדר לנועה אני מאמינה אבל בחייכם שומר ראש ??? בן דוד ?? ואם תרשו לי לומר : התפצלחתם על הראש והפעם בגדול!!!!!!!!!!!!!! אז במילה אחת ת-ת-ע-ר-ר-ו!!!!!!

../images/Emo24.gif זה בסדר:)

זה בסדר
לא נעלבת עכשיו אני באמת הולכת ויראה אותכם רק ביום רבעי לא לישכוח ממני תמיד שאני חוזרת הפורום מוצצף
~

Summer Spirit

New member
אם היית לי אפשרות להשים תמונה...

של בן דוד שלי עם התאומות הייתי שמה אבל הוא אסר עליי באופן מוחלט וגם אמר שאסרו עליו לפרסם כל מידע חסוי על התאומות שהוא יודע (שומר ראש, הוא אמור לדעת...) או תמונות שלהן שלא התרפסמו באינטרנט כבר כי זה משהו שקשור לזכויות הפרט והיוצרים..

ענבר 2002

New member
כן בטח, אני ממש לא מאמינה !../images/Emo4.gif

כי איך הוא אמר לך לא לפרסם אם אתה לא מכיר אותו ובחיים לא דיברת איתו את אמרת את זה אז עכשיו אין סיכוי שזה אמיתי!

Summer Spirit

New member
עוד אחת שלא קולטת..

דבר ראשון אני בת. דבר שני, אמרתי שבן דוד שלי הוא אחד השומרי ראש שלהן אז אני אמורה להכיר אותו לא?! בן דוד שלי כאילו!

T h e G i r l

New member
לסאמר ספיריט

למרי קייט ואשלי יש רק שומר ראש אחד- סקוט, והוא אמריקאי ומלווה אותן כבר 4 שנים. הן גם אומרות שאם הוא לא יכול להתלוות אליהן הן מעדיפות ללכתבלי שומר ראש מאשר שתהיה להן חברת שומרים.... (שאז כל יום יש מישהו אחר...)

Summer Spirit

New member
את לא חייבת להאמין לי אם את לא רוצה

בן דוד שלי גם שומר ראש שלהן.. כבר איזה שנתיים! אם את לא מאמינה אז אל תאמיני לי.. את לא עושה לי שום טובה

למעלה