תקראו משהו שנכתב ב"ספר האורחים"

עדי 345

New member
תקראו משהו שנכתב ב"ספר האורחים"

זה נכתב בספר האורחים באתר של גלי פשוט הייתי חייב להעתיק את זה לכאן כדי שכולם יקראו!!! שם: חן לגלי הפצצה!הייתי בהופעה בצוותא ביום שבת היה פשוט מדהים רציתי להגיד לך שאת גדולה מהחיים אני ממש מתה עליך את מהממת, יפה, חתיכה אני חולה על הקול שלך ועל השירים שלך האתר מהמם כל הכבוד. מישהי צעקה לך בהופעה שאת מלכת העולם והיא צדקה בכל מילה

שרית7

New member
מחמם את הלב

בכלל נכתבו המון מילים יפות וחמות מהמון אנשים וניכר שמדובר בגילאים שונים. אתמול עוד מישהו כתב דבר מקסים הראוי לקריאה ולהתייחסות. ואגב בקשר למה שכתבת עדי,באמת מישהי (וזו לא ילדה) צעקה לגלי בהופעה את מלכה ומאוחר יותר שוב צעקה לה את מלכת העולם גלי! זה היה מאוד מרגש

R o b b i e D

New member
מלכת העולם והגלקסיה והכוכבים

אין ספק. תמיד אמרתי שהיא מלכה ולעולם לא יקחו לה את הכתר. מדהימה. היתה ממש היסטריה ביום שבת בהופעה.

עדי 345

New member
עוד משהו מספר האורחים, מדהים!

שם: איש את גלי ראיתי בהופעה אחת בלבד לפני כ- 20 שנה. הייתי אז בשנתי הראשונה (והיחידה...) בקבע והיא הופיעה בבית החייל בעכו. השירים, הקול המדהים, היופי וההופעה המחשמלת שלה מלווה אותי מאז. את נוגהת (וזו לא טעות כתיב) בנשמתנו, גלי המשיכי כך אנו אוהבים אותך.

עדי 345

New member
גלי - "הזמרת העקבית ביותר"

פשוט אי אפשר להאמין איך מיום ליום מתגלים עוד ועוד אנשים שנמצאים עם גלי כל כך הרבה שנים. פעם כתבו באיזשהוא עיתון על גלי: "הזמרת העקבית ביותר". וזה נכון מאוד, אחרת אי אפשר להסביר את התופעה הזאת! רק היא לא עברה בשירים ובסגנונות כמו זמרות אחרות, שעברו לסגנון "דיסקו", "צועני", "ברזילאי", "ערבי", "מסורתי", "ילדותי" או "מזרחי". רק היא לא חזרה בתשובה, לא ירדה מהארץ. היא נשארה נאמנה במשך חצי יובל (וקצת יותר...) גם לארץ, גם לקהל וגם למה שהיא!!!

עדי 345

New member
שכחתי עוד משהו...

וגלי היא גם לא זמרת מחאה!!! מצ"ב לינק מהיום שקשור למיקה קרני. אני אוהב אותה ולמדתי להכיר אותה רק מכך שהיא היתה זמרת הליווי של גלי בתקליט "גלידה", ובהופעות הרבות שבהן גלי אירחה אותה. כיום יש לי את כל הדיסקים שלה, ואני כבר מחכה ליציאת הדיסק החדש. לצערי, היא נפלה כאן חזק עם התבטאות פוליטית רצינית ועשתה טעות גדולה. חבל!!! מקווה שזה לא "יעלה" לה ביוקר.בשביל מה היא היתה צריכה את זה?

שרית7

New member
לטעמי כזמרת היא לא רעה אך לא יותר

הקול שלה נעים אך מאוד מונוטוני ויש בו ובכלל בהופעתה משהו רדום. אי אפשר לומר עליה שהיא בולעת מסך או חיית במה.

שרית7

New member
דווקא לא בכל היא עקבית...

השיער שלה למשל עבר מטמורפוזות במהלך השנים.

שרית7

New member
זו ההודעה האחרונה או הראשונה

תלוי איך מסתכלים על זה... אלא אם כן נוספו מכתבים נוספים ועדיין לא הספקתי לקרוא

שלמונזה

New member
יש הרבה דברים מקסימים ../images/Emo168.gif

שנכתבים בספר אורחים שם... כמה מוזר שכולם חושבים שזה באמת אתר רשמי של גלי והיא קוראת שם את כל ההודעות (למרות שאני מקווה שהיא באמת קוראת). נחמד לקרוא את כל המילים החמות שנאמרות שם על גלי, חבל שהאנשים שם גם לא מצטרפים אלינו לפורום אבל מילא. שיהיה יום מקסים לכולם

למעלה