תקראו ציטוט קורע:

TCgirl

New member
תקראו ציטוט קורע:

"!Alex,in a cute girlie voice, "Oh Dino, you´re soooo sexy

Adrienne

New member
ואתם אמרתם שהוא לא הומו!../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

TCgirl

New member
הוא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מעכשיו ועד להודעה חדשה...

Adrienne

New member
ואין לי מסנג´ר... אני לא יודע מה זה

אפילו וממש לא בא לי לגלות... יש לי אסק - 127258955 רק תודיעו מי אתם ושאתם מכאן בעניין של האישור...

TCgirl

New member
מסנג´ר זה האסק של MSN

ואין לי אסק... אבא שלי לא אוהב את זה, כי הוא בטוח שאני יושבת על המחשב כל היום ומדברת באסק, אבל כעיקרון אני גם ככה יושבת כל היום מול המחשב...

Adrienne

New member
אמרת שהוא לא הומו עד להודעה

חדשה. אמרתי שהוא לא הומו עד להודעה חדשה בפורום כלומר עד שיפתחו הודעה חדשה בעוד כמה שעות(כנראה)... מסנג´ר לעולם לא יהיה לי. אולי יהיה לי דווקא, לא יודע שאלה קשה...

TCgirl

New member
מחר יהיה ציון דרך אצלי:

זה יהיה שבוע מהפעם הראשונה שכתבתי הודעה, לא שזה מעניין או משהו...

TCgirl

New member
זה תמיד ככה או שרק

בשבת הזאת הפורום הזה כל כך שומם?

Adrienne

New member
הפורום לא שומם, אנשים רק קמים

בשעות כאלו אז זה בסיידר... חוץ מזה שהפורום לא כזה שומם גם בימים אחרים, יש פה דיונים עמוקים מאוד כמו אם אלכס הומו או לא...

TCgirl

New member
אבל גם |הדגש|אם|סדגש| הוא הומו, הוא

עדיין, חמוד, וחתיך, והדבר הכי חשוב: יש לו קול מהמם

Charmed 4ever.

New member
אלכס לא הומו!! אוף!! אתם ממש רעים!

אתם מחליטים שהוא הומו בלי לדעת אם זה נכון או לא רק מרושם ראשוני... שיכול להיות מאוד מטעה! זה מציק לי כלכך!! ו... באמת... גם אם הוא כן הומו הוא עדיין שולת! ומאמי!! וחמוד וחתיך ויפה ומדהים! ויש לו את הקול הכי מהמם בעולם! מסנג´ר שלי [email protected]

TCgirl

New member
את כל-כך צודקת!!!

הבאתי את הציטוט הזה כדי שתצחקו קצת, אבל כולם ישר מודיעים שהוא הומו כשהוא לא וכמו שאמרתי קודם: גם אם הוא כזה, הוא עדיין חמוד, חתיך, שולת, ויש לו את הקול הכי מדהים בעולם!!! TCgirl (אירנה - כבר שבוע בפורום)

Adrienne

New member
למה אתן לוקחות הכל קשה? ../images/Emo168.gif

אנחנו רק צוחקים... ממש לא אכפת לי אם אלכס הומו או לא, הוא בכל מקרה לא מתאים לי... (סתם...) ואירנה - אהבתי את החתימה שלך... את כבר שבוע בפורום!

למעלה