תקראו שניה

Night Star

New member
תקראו שניה

יש לי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט..ואני מדברת איתו רק בטלפון.. הוא די בסדר , אבל הוא מתנהג ממש כמו דביל.. הנה פירוט...דיברתי איתו היום בלילה..אז שאלתי אותו אם אני סנובית , אז הוא עושה לי אם זה מה שאת אומרת , מה זאת התשובה הזאת??? בכל דבר הוא מסכים איתי..וזה מעצבן בסוף השיחה הוא עושה , אני רואה שאין לנו על מה לדבר ביי...ממש נפגעתי ,למרות שזה לא נשמע דבר גדול ...בשבילי זה כן.. אני לא יודעת איך לפרש את ההתנהגות שלו...הוא גם נשמע מתוח כזה..או נרגש..ממש מוזר..או שזה בצם איך שהוא מדבר , אני לא יכולה לדעת כי אף פעם לא פגשתי אותו.. ואני לא יודעת מה לעשות איתו , להגיד לו או לא? , ולקוות שהכל יסתדר? דרך אגב...אתמול קניתי משקפיי קריאה...כן עכשיו אני משקפופרית..אבל למען האמת זה מתאים לי , אבל זה רק לצורך קריאה.. שלכם באהבה כוכב הלילה

על בנים ובנות...

כוכב הלילה ערב טוב אני חושב שכדאי לך ליכתוב את ההודעה בפורום על בנות ובנים שם ההודעה תקבל יותר תגובות מהחברים מפני שהנושה שם מתאים יותר. כמובן שאני מציע לך את זה בכוונה שתקבלי יותר תגובות וברוח טובה. גם אני משקפופר B-) שלומי

bubble

New member
night star

תדברי איתו על המצב.. תשאלי אותו אם הדיבור שלכם הוא באמת לעניין..והוא נהנה לדבר איתך.. ומי אמר שמשקפיים זה לא יפה ומוסיף?...

מי החליט שהוא מתאים לך?

אם בכ``ז את מתעקשת תגידי לו שאת לא תעריכי אותו יותר אם הוא יסכים עם כל מילה שאת אומרת אלא את מצפה ממנו שיצור לעצמו דיעה עצמית. הוא כנראה נורא לחוץ שאם הוא לא יסכים איתך על כל דבר יהרס הקשר, תסבירי לו שזה לו כך!

keren-by

New member
שמעי...

אני יודעת למה את מתכוונת ואיך את מרגישה. גם לי יש קשר טלפוני עם אחד כזה וכשאין לנו על מה לדבר אז הוא פשוט אומר ביי. אז התחלתי להתנהג אליו באותה הגישה... אין לך מושג איך הוא מרגיש רע עכשיו... הוא למד את הלקח שלו ומאז הוא לא עושה לי את זה יותר.

שלום ....זה יכול להיות מאוד פשוט

דבר ראשון, אם את מדברת איתו זאת אומרת שהוא כן מוצא חן בענייך, אבל פשוט את לא מבינה את ההתנהגות שלו. יש אנשים שלא אוהבים להיות ``המושכים`` בקשר, ונותנים לצד השני ``לנהל`` את העניינים.. הוא מקבל את מה שאת אומרת ומנסה לתת לך לנווט... אם לך זה לא מתאים אז יש לנו בעיה.. אבל אם תביני שזה המצב, ותלכי בכיוון הזה, יכול להיות שתסתדרו מצויין.. בהצלחה ``לילה לבן``

anat145

New member
B-) ,תגובה לכוכב הלילה

היי, אני סיון מהצפון בת 15 וחצי ומשקפופרית גאה!!! אני חושבת שאת מייחסת חשיבות רבה לסתם שיחה פשוטה בצ`ט ואחרי הכל : מה את מצפה מבחור שפגשת בצ`ט למיטב ידיעתי הוא יכול להיות הכל החל מכלב לבחורה!!! אז אל תתאכזבי ותלמדי לפעם הבאה שצ`ט זה רק בשביל הסטייל ואם את מחפשת מישהו רציני צאי לעולם האמיתי אולי תגלי שהוא לא כ``כ נורא...

kiticat

New member
לנייט סטאר

בקשר למשקפיים- אני גם משקפופרית..... ואחת גאה! בקשר לבן- כשמישהו מוצא חן בעיני מישהו אחר, הוא מתנהג מוזר. אולי זה מה שקורה פה?

BlackMist

New member
תראי...

יכול להיות שהוא סתם לחוץ. יכול להיות שהוא פשוט לא ידוע לדבר בטלפון. את צריכה להיות פתוחה איתו ולהסביר לו מה לא בסדר! הכרתי פעם מישהי מקסימה דרך האינטרנט. דיברנו בטלפון. אבל רק עכשיו אני יודע מה לא היה בסדר בשיחות שלנו. סיימתי אותם מהר מידי. אני מצטער על זה. אבל אני לא יכול להגיד לה שאני מצטער על זה. אני לא יכול לתקן את עצמי. למה? כי היא לא הייתה פתוחה איתי. היא לא סיפרה לי מה באמת הבעייה. מה באמת מטריד אותה. היא התחילה להתחמק ממני, כשדיברנו שוב פעם באינטרנט אז היא אמרה שיותר כיף לה לדבר באינטרנט מאשר בטלפון. במילים אחרות, היא לא רצתה שאני יתקשר אליה יותר... היא גם לא רצתה לשמור על קשר, כי משום מה גם לא ראיתי אותה מתחברת מאז. אני לא מתכוון להתחנן. אני יודע להבין רמזים כשאני מקבל אותם. אז הבנתי שזה לא ילך וכתבתי לה מכתב פרידה. אני לא מוכן להתאמץ בשביל מישהי שלא פתוחה איתי. אז אל תעשי את אותה טעות! תגידי לו את האמת! אם יעזור, מה טוב... עשית את שלך והכל בסדר. אם לא עוזר... אז אולי אתם פשוט לא מסתדרים. הכי חשוב שתנסו להבין אחד את השני. תחשבי על זה! -עידן.

BlackMist

New member
תיקון...

אני כבר לא לגמרי מסכים עם כל מה שכתבתי. כן, את צריכה לספר לו את האמת. אבל עם זה לא יעבוד, אז באמת אין טעם להמשיך קשר כזה... הכי חשוב שתדברי איתו בכנות, את לא רוצה לפגוע בו, נכון?

Night Star

New member
חדשות טובות

הוא התקשר אלי..והתחלנו לדבר ואמרתי לו את מה שאני חושבת וצחקנו על זה , ודיברנו קצת יותר מ3 שעות בטלפון , והיה ממש אחלה... תודה רבה שיעצתם לי באהבה כוכב הלילה

למעלה