תקראו

kiticat

New member
תקראו

פורום מעריצים זה אחד הדברים שעד היום קשה להפעיל. כי מה לעשות, אין הרבה נושא לדיון. לצערי- כשאני כן מעלה נושא לדיון- לא משתפים בפעולה. כנראה שאני רואה במוסיקה משהו מעבר- ולא כולם באותו ראש. אדרבא. אם יש לכם רעיונות- בכיף. אני אשמח לקבל ביקרות בונה, אבל להודיע הודעות סתם ככה ולהודיע שאתם יותר טובים (אבל לא תקחו את ההנהלה כמובן) לא תורם לאף אחד. לא לי, לא לכם, ולא לפורום. הורדות חוקיות- זה דבר שאני מתעבת בכל מאודי. אני מודה שאני את הדיסק החדש הורדתי- אבל באותה מידה הוא כבר תכף מגיע מאמזון. השארתי את ההודעה כמה ימים בפורום בכוונה. נתתי הזדמנות להוריד כי הבנתי שאנשים מאוד רוצים לשמוע. מבחינתי ולפי הנהלים של תפוז, ההודעה הייתה צריכה להמחק ברגע שהיא נרשמה. תעשו עם זה מה שאתם רוצים. יום טוב.

אבישגוש

New member
אממ.. אני חושבת...

שאת מנהלת את הפורום הזה בצורה הכי טובה שיש.. אני יודעת שיש ל חיים ולדעתי את עומדת בלחץ בצורה הכי טובה שיש.. אין לי מושג למה הם לא משתפים פעולה אבל אם הם חושבים שהם טובים יותר שילכו לנהל פורום משלהם.. אני יודעת שאת עושה את זה בצורה הכי טובה שיש.. אני מאמינה בך ויודעת כמה את עושה בשביל הפורום הזה.. אממ.. הכי חשוב במכתב הזה .. מה שרציתי להגיד זה.. שאני אוהפת אותך..

DAFIF

New member
אממ

זה נראה אחלה פורום לא יודע מה לא טוב בו ובקשר ללינקין פארק אהבתי את השיר החדש שלהם SOMWHERE I BELONG

kiticat

New member
האמת שאני כבר מזמן

חשבתי שהסינגל שאותו הם בחרו לייצוג (ראשוני לפחות) את האלבום שלהם- קצת מאכזב. השיר טוב, שלא תבין אותו לא נכון, אבל לפחות לדעתי, הוא לא השיר הטוב ביותר שלהם.

אבישגוש

New member
לא יודעת למה אבל...

כל שיר שיצא להם התלהבתי ממנו חחחח נשבעת לך.. גם אם הוא לא היה משהו.. תמיד הייתי כזה בהתלהבות אבל זה שווה את זה :) אממ.. whatever לא?

coka

New member
מוזר שדווקא בפורום לינקין אין על מה

לדבר... הם הוציאו דיסק חדש.. יש הרבה במה להתעמק בשירים שלהם... אבל אם שום דבר לא עוזר האם זו הכרזה על מותו של הפורום?

olly v

New member
שום דבר לא מת

או קיי....אז....המ... איזה שיר הכי אהבתם במטאורה? אני אוהבת את dont stay וכמובן כל השאר גם מטריפים...

olly v

New member

faint מדליק.... אם שומעים הרבה פעמים את from the inside זה מתחיל להזכיר איזשהו שיר מוכר.... שיר ממש יפה....

NiKi†a

New member
גם אני הכי אוהבת את...

lying from you ו faint יש להם מוזיקה ממש יפה

למעלה