תקראו:(

D SHADY

New member
תקראו:(

כתבה שהעבירה בי צמרמורת וקרעה לי תלב מרוב הזדהות והכניסה לי קצת עצבים שמישהו הגיב "עולים חדשים=פחות כאב" אוחח הלוואי והיו מביאים לי תבן אדם הזה ליידים שלי הלוואי. תקראו את זה כתבה מאוד מרגשת ואכזרית לצערי.

vk3

New member
כתבה מצויינת ומאוד במקום...

אין לי מילים. עד כמה שאנשים יכולים להיות גזענים ולא אנושיים... קשה להבין זאת
איזו אכזריות... מכירים בנו, רק במותנו- גועל נפש
.
על הכתבה !

ymz

New member
עצוב מאוד אבל בכל מדינה יש

אנשים אטומים טיפשים ורעים. מעניין כמה דורות נצטרך לחכות עד שימחקו הבדלים?

../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo10.gif

יא רוסי אלים שכמוך
האמת אני גם הייתי די מרחמת עליו אם היה מגיע לידיים שלי... הכתבה מתארת את המצב כמו שהוא בשטח וזה ממש כואב כי זה כל כך נכון... אגב כשתואר הקטע של פסטיבל הג'אז נהיה לי פלאש-בק להופעה של אוריה היפ כשהייתה בארץ (להקה בריטית שמוכרת בכל העולם מזוהה בעיקר עם האוכ' הרוסית פה נודעה גם בתור הלהקה הראשונה שהופיעה מאחורי "מסך הברזל" ויצא אלבום שנקרא לייב אין מוסקו) כשהיא הייתה בארץ היה פירסום בעיקר בעיתונות הרוסית ומעט מאוד אנשים ידעו על הגעתם לארץ...ורוב הקהל היה "רוסים" אפילו הזמר שם לב וניסה לזרוק איזה מילה ברוסית...(לא זוכרת איזה...)למרות שבסוף הוא אמר שזה הרבה יותר קשה מעברית
בכל אופן אני והחברים שלי נראנו מעט תמוהים בהופעה בחיפה כשדיברנו עיברית...(בת"א זה היה קצת יותר מעורב אבל גם לא יותר מידי).

m a n k o

New member
מעציב לקרוא כאלה דברים \=

אחד שם כתב תגובה מאוד מעניינת ונכונה דווקא אנחנו היהודים שסבלנו כל כך הרבה מאנטישמיות ומגזענות לא לומדים לקח אלא נעשים גזענים כלפי עצמינו פשוט גועל מה שהולך פה במדינה

למעלה