תקראו...........

MOTEK....

New member
תקראו...........

אוקיי.... אתמול יצאתי למקום שבדרך כלל אני יוצאת אליו בחופש והיתה שם ילדה בשכבה מתחתי שישבה ובכתה .... והיה לה תיק JANSPORT על הגב.... ובדרך כלל לא יוצאים עם כאלה תיקים בערב.! אז שאלתי חברה שלי שמכירה אותה והיא סיפר לי שקרה לה איזה משהו בבית ושאבא שלה היכה אותה וגם אמא שלה והם צעקו עליה ממש ללא סיבה..... אז, הם ארזו לה תיק ואמרו לה לעוף להם מהבית... היא ניסתה להתקשר למשטרה ואבא שלה ניתק לה תקווים בבית. הילדה הלכה למקום שבו כל החברים שלה היו באותו ערב והיתה ממש חסרת אונים,למרות שלא היכרתי אותה הרגשתי שאני צריכה לעזור לה. אז הלכתי לחברה שלי שמכירה אותה ואמרתי לה שתתקשר לאגודה מסוימת והם יבואו וידאגו לה. אבל הילדה לא הסכימה כי היא פחדה שיעשו לאבא שלה משהו.. (יכניסו אותו לכלא או משהו כזה) חשוב לציין שזאת לא הפעם הראשונה שההורים של אותה ילדה מתעללים בה... אני רוצה להגיד מכל הסיפור הזה שאם למישהו בפורום הזה שינה בעייה דומה חשוב בכל זאת לבקש עזרה ממישהו! למרות הסכנות שאולי יקרו להורים חשוב שאתם לא תהיו בסכנה. תשמרו על עצמכם... מותק...

וואווו......

ממש נגעת לליבי, זה באמת מיקרה מאוד עצוב, גם לי יש בעיות רבות עם ההורים שלי ואני רבה איתם המון, ליפעמים אני מרגישה שהחיים שלי בזבל ואני רוצה להיתאבד או ליברוח מהבית לתמיד, רק חבל שאין לי לאן ללכת וגם אין לי כסף, אני לא יסתדר בלי בית ובלי כסף כי אפשר להגיד שאני היתרגלתי לטוב ביותר אף פעם לא היה חסר לי כלום, אפילו החברות שלי קוראות לי "ילדת שמנת", אבל עם כל זה, ההורים שלי לא מיתעללים בי וגם אף פעם לא היתעללו בי, אבל מעצבן אותי שהם רבים איתי על שטויות, כמו: למה המיקלחת מבולגנת וכל השטויות האלה, אני מתה ללכת לפסיכולוג אבל ההורים שלי לא רוצים שזה יפגע לי בעתיד. כי אחר כך זה יהיה כתוב לי בתיק אישי וזה יוריד לי פרופיל בצבא, ולא יקבלו אותי לכל דבר שאני ירצה. ממש כואב לי הילדה הזאת, רעות.

^nurv^

New member
אני רק רוצה להגיד

שאני כל כך מזדהה איתך. בקשר לכל מה שאמרת בהודעה הזאת. וגם אני ממש רוצה ללכת לפסיכולוג אבל לא עושה את זה. אבל אני לא עושה בגלל הסיבה של ההורים שלך...אני לא רוצה שאחר כך בכל מקום יהיה רשום שעברתי טיפול נפשי..לא רוצה שכל מי שאני מכיר יגלה בטעות את זה..זה פשוט..יביך אותי יותר מידי

MOTEK....

New member
תגובה

אני חושבת שאת מגזימה...... את לא צריכה ללכת לטיפול בגלל שההורים שלך דורשים ממך לסדר אחריך... אני שמחה שנגעתי לליבךךך......

MOTEK....

New member
המשך לסיפור!

יום למחרת אותה ילדה רצתה להתאבד וסיפרה את זה לכל החברים שלה... היא איימה שתקפוץ מהבניין שלה וגם שלקחה כדורים. הדבר המפחיד הוא שגם בת דודה של אותה ילדה התאבדה. אני רוצה להגיד בעקבות הסיפור ובעקבות התקופה האחרונה שהרבה ילדים מדברים על מוות ועל התאבדויות שלגמור לעצמך את החיים זה לא פתרון. גם כשאתה חושב שזה כן וגן כשאתה בטוח שהמצב הכי גרוע שיכול להיות וזה יותר טוב מהכל..... תשמרו על עצמכם... ועל חברים שלכם... ממני, מותק.....

זה נכון אבל....

אני רוצה ללכת לפסיכולוג לא רק בגלל שההורים שלי מבקשים ממני לסר אחרי, אלא בגלל שאני רבה איתם המון, וגם בגלל עוד כל מיני סיבות. רעות.

gal-or

New member
לרעות,

השאלה מה את מצפה מהפסיכולוג? האם את מצפה שהוא יפתור את הבעיות, אז הוא לא. אני חושבת שטוב לעיתים ללכת לאדם שלישי, כי הוא רואה את הדברים בפרופורציות אחרות. מה שאת בבית זה מה שאת תוציאי אח"כ החוצה. עדי

אני לא מצפה ממנו שיפתור .....

לי את הבעיות, אני מצפה ממנו שיהיה לי לאוזן קשבת, שיהיה לי למי לספר את כל מה שעובר עליי שאני לא יכולה לספר לאף אחד אחר, שיתן לי עצות לגבי כל מיני דברים. רעות

מותק,

עשית בשכל! כל הכבוד לך! אני גאה בך! אני חייבת לציין שלא משנה כמה היא אוהב את אבא שלה היא צריכה להתלונן במשטרה(וזה מכוון לכל הפורום) מניסיון של אלימות מילולית. גלית

חשוב ש...

תדברי עם הילדה ותנסי להיות לצידה ברגעים אלו, וחשוב לא פחות להתקשר או לגשת למשטרה אפילו רק כדי להתיעץ. אני בטוח שהם לא יעצרו את ההורים כל כך מהר, הם בדרך כלל מאוד מבינים ויכולים לסייע בגישור בבעיות. חשוב לזכור שהמשטרה נועדה כדי לסייע, ולא רק כדי לעצור אנשים, אני בטוח שיש שם אנשי מקצוע טובים שמכירים את הבעיות האילה טוב מאוד ויכולים וירצו גם לסייע. שלומי

למעלה