תקרית בהופעה בניוקסטל.

תקרית בהופעה בניוקסטל. ../images/Emo18.gif

"גאנז נ רוזס רוצים שהתושבים בניוקסטל ידעו שהקהל בהופעה האחרונה שלהם [שהייתה סולד-אאוט, אגב] היה מעולה. הלהקה ניגנה במשך שעתיים מתוקות בלילה החם ביותר אי פעם, בתמיכה מדהימה של הצופים. לרוע המזל, הלהקה לא יכלה לתת לקהל את ההדרן שהגיע להם עקב ההתנהגות של שני פחדנים בקהל. הקלידן דיזי ריד מסביר: "ניוקסטל הייתה אחת מההופעות הכי טובות בסיבוב. אהבתי כל דקה מהשעתיים של ההופעה, חוץ מהרגע שכמה אידיוטים החליטו לזרוק דברים לבמה. כשאקסל נפגע בפעם הראשונה, הקהל הצביע על מי שזרק את האובייקט והאבטחה זרקה אותו החוצה, אז חזרנו חזרה. ואז אקסל נפגע בפה מאובייקט אחר, אז תודות להתנהגות של שני המפגרים שברור לגמרי שהם לא יודעים איך להתנהג בהופעת רוק, ההופעה נגמרה ללא הדרן. אני בלהקה הזאת כבר 16 שנים וחרא מטופש כמו לזרוק דברים לבמה זה דבר שאנחנו לא סובלים ולא נסבול. אנחנו לא מטרות, אנחנו מוזיקאים." הגיטריסט רובין פינק הצהיר: "בילינו נהדר בהופעה ואקסל "sang his ass off" אבל אי אפשר לעמוד שם ולחכות להיפגע בפעם השלישית." ולתגובתו של אקסל: "להיפגע לא היה הביג-דיל. עצרנו את ההופעה ונתנו אזהרה. חזרנו והתחלנו את השיר מהתחלה וסיימנו אותו. ואז אמרנו לילה טוב, האורות נכבו - וחטפתי עוד מכה, בפה, ע"י אובייקט גדול שנזרק ע"י מישהו בקהל. עזבנו את הבמה וסגרנו את הלילה בהסכמה מוחלטת של כל חברי הלהקה והמנהלים. איזי היה הראשון לתמוך ברעיון הזה, עוד לפני שעזבתי פיזית את איזור הבמה. טומי ופרנק באו לחדר ההלבשה להגיד לי כמה הם מעריכים את ההחלטה לא להמשיך לנגן תחת התנאים הללו, והביעו תמיכה על כך שלא נסבול אנשים שזורקים חפצים לבמה בכוונה שלילית. זו הייתה המדיניות של GNR מאז 1988. אנחנו מודים לכל מי שבא, אנחנו מקווים שכולם הגיעו הביתה בשלום ומאוד מקווים לנגן בניוקסטל שוב - בתקווה ללא אלו שמצפים להנות על חשבון אחרים. Cheers!" גאנז ממשיכים בסיבוב ההופעות שלהם באנגליה- אגב, כל ההופעות הקרובות שם הם Sold-Out, רק לידע הכללי.... מה אתם אומרים? ההיסטוריה חוזרת? גאנז מפסיקים הופעה בגלל פגיעה מהקהל? מה נראה לכם בכלל הקטע הזה של לזרוק חפצים כבדים לבמה? כי אני לא מצליחה להבין את זה. לדעתכם גאנז היו צריכים להמשיך בהופעה או לרדת מהבמה? ואגב, שמתם לב לנימוס של אקסל, ואיך הוא הדגיש שזה לא היה הרעיון שלו לבד- אלא של כל הלהקה יחד?

זה עניין לא ברור

ברור שאקסל צודק במה שהוא אומר, אבל זו הופעת רוק, לא קונצרט מוזיקה קלאסית. יש טמבלים בקהל, אין מה לעשות. היו צריכים להוציא אותם, ולזרוק אותם באיזה מקום שלא יחזרו - חבל על האנשים ששילמו והתנהגו בסדר.

דורסבג

New member
אני מסים עם אקסל....

כמו שנאמר בקטע: "אנחנו לא מטרות, אנחנו מוזיקאים" זה כון מאוד..הם באו לתת הופעה,להנות, לעשות מוזיקה לא לקבל דברים לראש... אהבתי גם את הקע שזה החלטה של כל הלהקה יחד...

האם אקסל התבגר?

טוב לשמוע דברים כאלו. עשו טוב שירדו. כמו שלקהל יש ציפיות מהלהקה, שלא יבריזו בגלל צלי או משהו בסגנון, גם ללהקה יש ציפיות מהקהל והם צריכים לכבד את זה.

l u d

New member
הבנאדם לומד מטעויות

טוב לדעת שהאגו קצת ירד לו ושהוא נגמל קצת מהרגלי הדרמה קווין ולא קפץ על האנשים האלה בקהל כדי להטביע את חותמו במקום. השאלה היחידה שלי זה, ממתי איזי חזר אליהם?? (אני בנאדם מאוד לא מעודכן בדברים כאלה)

כבר מתחילת הסיבוב,

איזי הצטרף לכמה וכמה הופעות... הוא לא מופיע במהלך כל הערב, אלא רק בכמה שירים. אבל זה בהחלט כיף לראות אותו שם שוב..

ההודעה המתורגמת מריצ'רד פורטוס...

"לפי מה שאני יודע, לא נזרק בקבוק לבמה בזמן שאנחנו היינו עליה. ניוקסטל, לדעתי, הייתה אחת ההופעות הכי טובות בסיבוב, אם לא הכי טובה. היא הייתה גם ההופעה הכי חמה! זה היה כמו אמבט רותח! המעריצים היו מדהימים, ונראו 100% איתנו במשך כל ההופעה. זו הייתה באמת הופעה קסומה בשבילי, עד הסוף. במהלך נייט טריין, מישהו זרק משהו וזה פגע באקסל והוא עצר אותנו וירד. הודענו שאנחנו לא מתכוונים להמשיך לנגן אם עוד משהו יזרק. לרוע המזל, חזרנו, התחלנו את השיר שוב, ואותו דבר קרה שוב. אז עזבנו. זה מה שהלהקה תמיד עשתה כשאנשים זרקו חרא. אולי אנשים מאחורה עשו "בוז". אם הם עשו, אני בהחלט לא ראיתי או שמעתי את זה. חוץ מכמה חארות שהרסו לכולם, זו הייתה אחת ההופעות הטובות בחיי. הקהל הניוקסטלי היה מדהים. התקשורת מדווחת שזרקו עלינו דברים וצעקו "בוז" בזמן שירדנו מהבמה, אבל כרגיל הם סתם מפוצצים בחרא. וזה כולל את הסיפור על כך שאקסל סירב לעלות לבמה עד שהוא סיים את ארוחת הערב שלו. בולשיט מוחלט. אני יודע, כי הייתי איתו. שקרים. אל תאמינו למה שאתם קוראים, ילדים! המעריצים באירופה היו מדהימים, והייתי רוצה להודות להם אישית - לכל המעריצים שבאו לראות את ההופעות, ובייחוד לאלו שלא באו בתור מעריצים, אבל עזבו ככאלה. המיילים שלכם וההודעות בפורומים ובאתרי האינטרנט באמת חשובים לנו מאוד. הא כן, ועוד דבר אחר. איזי סטראדלין הוא אחד האנשים הכי מגניבים שאי פעם היה לי העונג להכיר. זה תענוג לנגן איתו ולבלות איתו. שוב, תודה, תודה, תודה לכל מי שעזר להפוך את הסיבוב הזה לכזה כיף."

LimiMimi

New member
אני פשוט לא מבינה,

מה האינטרס של בנאדם שמעריץ את הלהקה, ויודע שזה יעצבן אותם, ועוד לא סתם איזה הופעה בקניון, זה בטח עולה המון. אז איפה ההיגיון לזרוק עליהם דברים? ג'יז אני שונאת אנשים כאלה ככ. וכן הפעם ההתנהגות שלהם הייתה לגיטימית כמו שנאמר הם לא היו צריכים לחכות לפעם השלישית.. 2 דבילים

Miko G

New member
איזי איזי גם סלאש יחזור(../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)

וכן הוא חזר רק לחלק מההופעות כמו שאמרו לפניי

למעלה