תקרית בנינה

may24

New member
תקרית בנינה

שלום בנות! לפני כמה ימים הייתי באחד הקניונים ונכנסתי לחנות של נינה שידועה במידות גדולות מה שהתבשר לי אחר כך שממש לא ראיתי חצאית מדהימה שהיתה אמורה להיות במידה שלי ונחשו מה? היא לא עלתה לי עליי אפילו במחצית!!! פניתי למוכרת והיא הציעה לי ברוב חוכמה:"למה שלא תעשי דיאטה"? אני הייתי בשוק המוכרת שנראית כמו עמוד חשמל רזה רזה מעיזה לחלק לי עצות על דיאטה, מי היא בכלל??? עניתי לה שאני כרגע כן בדיאטה אבל מה זה קשור בכלל??? לבנות כמוני אסור להתלבש הן צריכות ללכת ערומות <היא כל כך הרגיזה אותי> אז היא ענתה לי לא ,אבל את כל כך יפה יש לך פנים יפות רק אם תרזי.... בשלב זה ממש אבל ממש התרגזתי עניתי לה כזה אז מה????!!!! ויצאתי מהחנות.

rellyo

New member
חוצפנית!

הי מאיוש, כן אני גם פה. ממש חוצפה, אולי נלך שוב לחנות הזו ביחד ונבקש לדבר עם האחראי או משהו כזה ונתלונן, לנשים כאלו אסור להיות מוכרות! אני גאה בך שקמת והלכת. בעיניי את מדהימה ולא צריכה לרזות גרם!

efil1

New member
פשוט חוצפה

חבל שלא שאלת אותה מתי היא ראתה את עצמה בפעם האחרונה ותעשה ניתוח פלסטי , בדיוק על אותו משקל. שיהיה לך ערב מקסים ואם כזה יחס אין לנו מה לחפש שם.

פשוט אין גבול לחוצפה....

אני שונאת מוכרות מטבעי כי אני שונאת שקרנים אבל לא קרה לי שמוכרת עיצבנה אותי ממש באופן ספציפי. לדעתי את צריכה לפנות הלנהלה של הקניון או לבקש לדבר עם מנהל החנות...בכל מודעת דרושים למוכרים קיים סעיף "תודעת שירות גבוהה" למה נראה לי שהמוכרת הזאת לא בדיוק מצטיינת בקטע הזה??

לא פיה

New member
אני מקווה שלא יורידו לי את הראש...

אני מנסה לחשוב על נקודת המבט של המוכרת שבסך הכל רוצה לבצע מכירה. היא יודעת שהחצאית מוצאת חן בעינייך אך לא במידה שלך, היא יודעת שאין להם את החצאית הזו במידה שלך, אז היא חושבת להציע את הרעיון שתעשי דיאטה על מנת שתוכלי להכנס לאותה חצאית שהיא מאד רוצה שתקני. בנוגע להערת ה"יש לך פנים יפות כל כך, אם רק תרזי..." המרגיזה, זה היה עוד חיזוק לטענת ה"תקני את החצאית!". אני חושבת שאם באמת נח לך עם המשקל/גיזרה שלך, את לא צריכה להתרגש וודאי לא להתרגז מאנשים שחושבים אחרת. הם חושבים ככה ואת חושבת ככה. לא חסרים דברים עליהם אנשים חולקים. פשוט ניסיתי לראות את נקודת המבט שלא מתייחסת אל המשקל שלך אלא יותר למניעיה של המוכרת.

may24

New member
תודה רבה על כל התגובות

נחמד לדעת שאתן חושבות שצדקתי ללא פיה: אין קשר לאם אני שמנה,רזה,מלאה או סתם אחת החצאית כן היתה במידה שלי רק מה שהרגיז היה שפינתי אליה ושאלתי מדוע המידה_____ היא בכלל לא המידה הנכונה אלא קטנה מידי וזה לא היגיני אז היא ענתה לי בחוצפה"למה שלא תעשי דיאטה" לכך היתה הכוונה... שלך מאי

efil1

New member
במקום להמליץ על דיאטה

שיגדילו את המידות בקוקלקציה אם המטרה היא להרחיב את חוג הלקוחות,כלקוחה גם אם אני ארזה לחנות הזו אני בטוח לא אכנס שוב ואדאג שמכריי יעשו כמוני .

מאי היקרה

כשמוכרת מבינה שפיספסה מכירה היא מאבדת בך עניין, והופכת להיות מתוסכחת בגלל שלא מצליחה לראות את כרטיס האשראי שלך, מאותו רגע את הופכת להיות מטרד עבורה, והיא הופכת להיות מי שהיא , במקרה הזה יצור בלתי נעים שחושב שיש לו זכות להציע לך דברים, לכן היא המתוסכלת מבין שתייכן , ואת נשארת יפה חייכנית וצרכנית בחנות אחרת, חייכי והמשיכי הלאה.

שלום בנות ונעים מאוד

לי יש רעיון אחר - למה לא לכתוב מכתב לבעלי החנות או להנהלת הרשת? לציין את שם הסניף, את המעמד המביך ולספר להן גם, שהמכתב פורסם בפורום הזה לידיעת משתתפותיו (ולא לשכוח לפרסם אותו פה). מספיק שהמוכרת תחטוף נזיפה ואולי תתיחס לקונה הבאה בצורה מנומסת יותר

למעלה