תקרית רצח במונטריאול

StaffordshirE

New member
תקרית רצח במונטריאול

מאתר מטאליסט: באירוע הירי שהתרחש ביום רביעי האחרון בשעות הבוקר במונטריאול שבקנדה רצח צעיר בשם קימביר גיל תלמידה אחת ופצע 19 אחרים. הרוצח כתב באופן קבוע באתר בשם VampireFreaks.com ועל פי הדיווחים האזין ל-Megadeth בטרם הצטייד בכלי הנשק שאותם החזיק ברשיון ויצא לבית הספר. עם הגיעו לבית הספר פתח גיל ביריות, תוך שהוא מבודד תלמידה בשם אנסטזיה דה זואסה, בה ירה מספר פעמים מטווח אפס. לאחר מרדף משטרתי נורה גיל בזרועו, הוא אחז באקדח בידו השניה וירה בראשו. והנה כתבה שהייתה באתר הרשמי של מגהדת' בנוגע למקרה: Megadeth’s song "A Tout Le Monde" has been referenced in some news stories regarding the recent shooting in Montreal, Canada, and Dave Mustaine wanted to set the record straight about the origins of the song. Please see his statement below dated Sept 14: "Like everyone else, I am horrified and disgusted by the tragic events of yesterday. We will pray for everyone who has been hurt, and all the families that are suffering," says Dave Mustaine of Megadeth. Referring to the song "A Tout Le Monde," Mustaine says, "It’s based on a dream I had, where my mother came back from heaven to say ‘I love you.’ It’s about me talking to her again." --Dave Mustaine למי שלא הבין, העיתונאות טוענת שיש הקשר בין המקרה לבין השיר A tout le monde שייתכן שהצעיר שמע לפני שיצא למסע הרצח. בתגובה דייב קודם כל הביע צער על המקרה ושהוא יתפלל לשלומם של אלו שנפגעו ולכל המשפחות שסובלות. בהקשר לשיר דייב אומר שהוא מבוסס על חלום שהוא חלם, בחלום אמא שלו חזרה מגן עדן רק בשביל להגיד לו "אני אוהבת אותך" והשיר הוא עליו מדבר אליה שוב. רק שהרשויות לא יתחילו לעשות בלאגן ולטעון שהמוזיקה גוררת נערים

סתם מקרה מעצבן לדעתי../images/Emo4.gif

תמיד העיתונות חושבים שמי יודע מה קרה............לדעתי סתם הוא אהב את השיר כי זה שיר תותחי אז יצא שבמקרה הוא שמע אותו, הוא היה יכול לשמוע כל שיר אחר, מה שהעיתונות תמיד מסיקה זה שאנשים שומעים שירים ספציפיים בכוונה, דבר שלדעתי לא נכון. כמובן שהוא פסיכופט והכל, אבל בכל זאת לקשר את מגהדת' ל"קריאה לרצח" זה בכלל לא נכון.

redot

New member
megadeth זה יותר גרוע

יענו מליון מוות אמאל'הההההההההההההההההההההההה

MrJacKasS

New member
גם אני חורש על אטוט להמונד

פשוט כי אני אוהב את השיר .. הבחור פסיכופת, אבל כמו שכפיר אמר, הוא יכל באותה מידה לשמוע לקט שירי ארץ ישראל מאת דקלון לפני שיצא במסע הרצח.

Mena Rea

New member
זהו, מה קשור?

ממה שיצא לי להתרשם, השיר בכלל לא מסיט לרצח, אלא מדבר על אדם שעומד למות, אם כבר.

I am Cornholio

New member
תראו את הסרט "באולינג לקולומביין".

כל מה שיש לי להגיד, מופיע בסרט הזה.... ומי שמכיר את הסרט כבר.. יבין אותי.

Mena Rea

New member
את יודעת שאת אחת מחמישה אנשים שראו

אותו? לא צוחק, עבדתי אז בתור סדרן בקולנוע, היו באים להקרנה 4-5 אנשים, וחלקם היו יוצאים באמצע. לכן הורידו אותו מהר מאד. וחבל, כי לא יצא לי לראות את זה. דווקא יכול להיות מעניין. אולי בגלל שהוא סוג של דוקומנטרי.

I am Cornholio

New member
אתה לא מבין עד כמה שהסרט הזה מדהים!

זה אחד הסרטים הגאוניים, והוא כל כך נכון! אני פשוט מעריצה את מייקל מור!

למעלה