תקשוב- אינטרנט למתקדמים דולינסקי

תקשוב- אינטרנט למתקדמים דולינסקי

מישהו יודע אם יש פגישה עם דולינסקי לפני המבחן? זו הרי שערוריה כל המצב האבסורדי הזה. בנוסף גם אני כמותכם מיואשת מהאפשרות ללמוד מסכים של מצגות דרך האתר. האם למישהו יש את השעורי והמצגות בפורמט של קבצים? אשמח אם מישהו יפרסם את זה במרוכז פה. תודה

Idishabu

New member
מצטרפת לבקשה

ככל הידוע לי אין פגישה, אבל אולי אפשר לעשות משהו בנידון? ממש שערוריה הקורס הזה! ומה עם המצגות שחסרות באתר הקורס??

יש פגישה!!!

דברתי עם המחלקה ויש פגישה לקורס תקשוב-אינטרנט למתקדמים ביום ה' 14.7.05 בשעה 18:00 במעבדה

Student120

New member
אספקת מסמכים - פגישה ?

האם גם תהיה פגישה לאספקת מסמכים ????

Idishabu

New member
תודה רבה!

באמת טוב לדעת יומיים לפני שיש פגישה...אני מקווה שהמרצה יודע עליה...

g i g o

New member
מבנה המבחן באספקת מסמכים

לפי היכרותי עם בחינות אחרות שלו ועם שחזור שרץ פה בפורום הוא שואל 10-15 שאלות אמריקאיות. השאלות שלו מבלבלות וניתן למצוא לפעמים 2 תשובות נכונות ואז צריך לענות מה נכון יותר. לפעמים הוא עובר על התוצאות ונותן חלק מהנקודות אם ענית על השאלה בתשובה נכונה "אך נכונה פחות". זהו. שיעור חזרה להבנתי ביום א' ב-1800 בבניין 404.

shmulik98

New member
הנה לינק ל 48 שעות

ftp://ftp.biu.ac.il/pub/uploads/internet/ לא צריך ללמוד את מצגת TOC HEBDIR MULTYMEDIA כך נאמר בשיעור חזרה

eldayelet

New member
תקשוב אינטרנט למתקדמים

הי אני במצוקה לא ניגשתי למבחן בתקשוב אינטרנט למתקדמים במועד א'. אין לי מושג מניין ניתן להשיג חומר כל הסמסטר היה בלאגן שלם עם כניסה לאתר. האם תוכלי לסייע לי מהיכן אני יכולה להשיג חומר? בנוסף, האם היו תרגילים להגשה במהלך הסמסטר או שיש רק בחינת סיום וזהו?

למעלה