תקשוב - אינטרנט למתקדמים

Idishabu

New member
תקשוב - אינטרנט למתקדמים

יש כמה הרצאות שחסרות באתר של הקורס ב-geocities ודולינסקי העלה אותן לשרת ftp של האוניברסיטה לפני כמה זמן ומאז הן כבר נמחקו. האם מישהו הספיק להוריד אותן?? אם כן אני אשמח אם הוא/היא יוכלו לשלוח לי אותן באיזושהי דרך.

shahare3

New member
קדר-דולינסקי - לפי מה שראיתי זה....

זה אמור להיות אותן מצגות ראיתי על אחת המצגות ממה שאני זוכר ששניהם חתומים על זה תני לי כתובת אימייל שלך ומה חסר לך ואני אשלח לך את מה שהורדתי מהקורס בהנחיית קדר

taminoi

New member
אינטרנט מתקדמים מצגות חסרות

אצל דולינסקי באתר חסרות המצגות: 1. שיעור 5 - מידע בעברית 2. שיעור 7 - ספרים ברשת האינטרנט 3. שיעור 7 - ספרים בעברית 4. שיעור 8 - איתור משאבי מולטימדיה החומר של קדר הרבה יותר מסיבי, לפי מה שראיתי אצל אחרים, אז יהיה נחמד אם גם מישהו שלמד בקורס הזה בסמסטר א' יובל לצרף את המצגות האלה של דולינסקי. בבקשה - והרבה תודה מראש

taminoi

New member
ומצגות חסרות באספקת מסמכים ../images/Emo46.gif

ואם כבר נפתחה הסוגיה הזו, יש למישהו את המצגות האלה מקורס "אספקת מסמכים" של דולינסקי? 1. . שבוע שמיני - עיתונים אלקטרוניים 2. . שבוע אחד עשר - היבטי זכויות יוצרים בתודה מראש, ובמילה אחת - אווווףףףףף!!!!

Idishabu

New member
תודה, אבל...

אני לא חושבת שזה אותן מצגות, כך שבאמת תודה אבל אני רוצה חומר של דולינסקי בלבד...גם ככה הקורס מתוקשב לגמרי ואין לי על מה להסתמך חוץ מהמצגות האלה!!

למעלה