תקשורת ,,דמוקרטיה?או דיקטטורה?

yor20

New member
תקשורת ,,דמוקרטיה?או דיקטטורה?

מסתבר שמבחינת התקשורת יש רק שלוש מפלגות קדימה ליכוד ועבודה אין עלה ירוק,איחוד לאומי,צומת,תפנית ועוד מלא מפלגות העיקר שתדעו שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית גם בסקרים שואלים למי מצביעים?ק,,,,, לי,,,,, ע,,,,, לא פלא שכולם מושחתים ואף אחד לא יודע מה המצע של האחר. בין כה וכה אנחנו מצביעים למי שאומרים לנו או לא בכלל לצערי ולא האמנתי שאני יגיד את זה התקשורת אשמה ולא העיתונאים הם מ,פ,ח,ד,י,ם אולי נגיד לתקשורת שתחליט בשבילנו קחו את זה לתשומת לבכם

אישית..

קצת נמאס לי, אתה מפרסם את צומת יותר מידי.. זה לא מריח אובייקטיבי גם ככה, אולי פשוט תשים קישור בחתימה וזהו? זה ממש מעיק.

a e q u i t a s

New member
אני לא חושב שהתקשורת מפחדת

אני חושב שמפלגות קטנות מן הסתם כוחם האלקטורלי הוא נמוך יותר, וכן גם השפעתם על המפה הפוליטית. לכן מפלגות כאלה מקבלות חשיפה מעטה יותר. תקשורת היא ראי לרצון הישראלי, וכנראה בתקופות כאלה הציבור לא מעוניין בעלה ירוק... אגב איחוד הלאומי מקבל חשיפה בהחלט נאה בעיקר בתקופת התנתקות...

תקשורת ודמוקרטיה

הקביעה שלך שמבחינת התקשורת יש רק שלוש מפלגות אינה נכונה כלל. אם תבדוק את הסקרים שמתפרסמים בעיתונים תראה שמתייחסים גם למפלגות הקטנות כולל עלה ירוק ותפנית. ראה סקר הארץ בסופ"ש וסקר ידיעות אחרונות בסופ"ש. כמו כן, התקשורת גם מתפנה לעסוק במפלגות הקטנות פרט לסקרים - ראה את ההתעניינות הרבה בשינוי, את הופעותיו הרבות של אלי ישי בערוצים השונים וכן סיקור הפריימריז במרצ.

למעלה