תקשורת זולה בתוך קנדה ולישראל - מה דעתכם?

Jigal

New member
תקשורת זולה בתוך קנדה ולישראל - מה דעתכם?

1) נרשמים ל-SKYPE ומבקשים מספר SKYPEIN בקנדה (זה עולה 60USD לשנה) - יש לך מספר טלפון קנדי שכל אחד יכול להתקשר אליו. 2) בישראל - משתמשים ב-SIM ישראלי. כשנמצאים מול מחשב - מקבלים את השיחות חינם למחשב. בשאר הזמן - עושים CALL FORWARDING מה-SKYPE למספר הנייד. כל שיחה תעלה כ-0.136 USD לדקה נכנסת - כלומר אתה זמין עם מספר קנדי ומקבל שיחות בזול בארץ (זוהי עלות שיחה סלולרית רגילה בשיראל). אני חושב שזה יכול לעזור למציאת עבודה בקנדה - לפחות לראיונות טלפוניים. 3) בקנדה - קונים SIM שהוא PRE-PAID (הכי זול) ועושים שוב CALL FORWARDING מה-SKYPE למספר הנייד. כל שיחה נכנסת עולה 0.021 USD לדקה. זה אומר שגם מישהו מישראל יכול להתקשר למספר הנייח (SKYPEIN) שלכם בעלות די זולה (יש הרבה מבצעים לטלפון נייח מישראל לחו"ל) ואתם עונים לו בסלולר. http://www.skype.com/products/skypein http://www.skype.com/products/skypeout

gilad_no

New member
אין להם מספר לקנדה

רק לארה"ב. או שפיספסתי משהו בדף?

Jigal

New member
SKYPEIN

http://support.skype.com/index.php?_a=knowledgebase&_j=questiondetails&_i=269 צודק - פיספסתי את המגבלה (wishful thinking( SkypeIn numbers are currently available in the US, UK, France, Hong Kong, Denmark, Finland, Sweden, Poland, Germany, Switzerland, Estonia, Australia, Brazil and Japan. מישהו יודע מה התעריף לחיוג מקנדה לארה"ב (נייח) ומארה"ב לקנדי-נייד ? מקסימום נעביר לפורום ארה"ב ...

לגבי שיחות לנייד

אין הבדל בתעריפים. מתי סוף-סוף אנשים יקלטו. השאלה חוזרת מליון פעם. הרי המספרים הניידים בקנדה לא מזוהים על ידי קידומת מיוחדת ולכן אי אפשר להשית על יוזם השיחה תעריף זמן אוויר. לגבי שאר המחירים, תלוי בספק הטלפוניה שלך. לכל אחד חבילות שונות ומשונות ויש גם כרטיסי חיוג, טלפונים VOIP, סקייפ וכו'. זה כמו שתשאל כמה עולה כרטיס טיסה מאירופה לקנדה. תלוי.

Jigal

New member
שימוש ב-SKYPEIN

כנראה לא הסברתי את עצמי טוב. רציתי לקבל מושג על תעריפים מקנדה לארה"ב (עד כמה זה קרוב לשיחה בתוך קנדה) המטרה - לבדוק כדאיות למספר SKYPEIN בארה"ב (בקנדה כרגע לא ניתן) הרעיון - אני נמצא בישראל ומחפש עבודה אצל מעסיק קנדי. אני מניח שאם יש לי מספר טלפון מקומי (או אמריקאי) זה נראה יותר אטרקטיבי ונגיש למעסיק. ברור שזה לא תחליף לראיון פרונטלי בשלב הסופי - אלא רק להתגבר על המכשול הראשוני שיקשרו איתי בכלל. (גם ככה ללא PR אני מועמד בעייתי)

בצפון אמריקה יש שני סוגי תעריפים

בקווים לא ניידים: שיחה מקומית שהיא חינם ושיחת LONG DISTANCE שהיא בתשלום. נניח שאתה בגבול המזרחי של טורונטו ומתקשר לשכן שלך במיסיסגה, תשלם את אותו תעריף כאילו התקשרת לקליפורניה. לגבי האטרקטיביות, למעסיקים אכן ייראה יותר הגיוני להתקשר למישהו בצפון אמריקה או באיזור חיוג סמוך אליהם מאשר לאיזה טלפון במזה"ת, אבל תחשוב לרגע על עצמך: 1) נניח שמעסיק קנדי מקבל את קורות החיים שלך ומחליט להתקשר בשעה שאצלך 3 בבוקר, האם אתה באמת רוצה לקפוץ מהמיטה ולהתראיין כשאתה עדיין הלום שינה? 2) נניח שישאל אותך איפה אתה גר והאם אתה יכול לבוא לראיון מחרתיים, מה תגיד? 3) המעסיק תחת הרושם שאתה גר בקנדה ובעל רשיון לעבוד בקנדה. הוא מתקשר אליך למספר מקומי ואתה אומר לו שאתה גר בתורנהיל (נגיד). באיזה שלב אתה הולך לבשר לו שהוא מתעסק עם מישהו שבעצם גר בישראל ושצריך להוציא עבורך אשרת עבודה? לו אני מעסיק, לא הייתי מערבב חיפוש עובד מקומי עם עובד זר, ולו בגלל העובדה שהחוק דורש מיצוי של החיפוש המקומי לפני שמגייסים מישהו מעבר לים. בהצלחה.

aviadbarel

New member
../images/Emo207.gif מספר טלפון ישראלי בVOIP

לפני כמה זמן נתקלתי באיזו חברה שמציעה שירות VOIP שמהותו - קבלת מספר טלפון ישראלי לשיחות נכנסות וישנה גם אפשרות לשיחות יוצאות. המכשיר, והמספר הישראלי ושיחות נכנסות בלתי מוגבלות עלו כ75$, ולגבי שיחות יוצאות זה גם היה די זול. אני לא מצליח למצוא את החברה הזו בשום מקום, האם מישהו מכיר ? שמע ? כשהגעתי אליהם זה היה דרך פרסומת גוגל שכותרתה הייתה "טלפון ישראלי בסין", אם מישהו שמע אשמח לקבל לינק, אני רוצה להזמין מהם את השירות. תודה

aviadbarel

New member
הבהרה לגבי המחיר

זה תשלום חד פעמי של 75 דולר, בשונה מהחברה שאני מחובר איתה היום בתשלום חודשי של 25 דולר.

למעלה