תקשורת עם החברים לטיול

תקשורת עם החברים לטיול

אני יוצאת לטיול שלי עם חברה שאני מכירה אותה מגיל אפס, אנחנו מסתדרות נהדר אחת עם השניה אבל בכל זאת אני בטוחה שקורים מצבים שנהיה מתיחויות וריבים במיוחד לטיול לא קצר במיוחד (שלושה חודשים) קרה לכם שנקלעתם למצבים כאלו? מה היו הגורמים להתפרצויות ואיך פתרתם את המצב? או יותר טוב, יש לכם טיפים להימנע מכך?

natyh

New member
בהחלט

ריבים נובעים ממתח שעלול לנבוע ממספר סיבות : לחץ בשל מפגש בסביבה עוינת , חלוקת תפקידים לא נכונה צפיות ואכזבות. הדרך הכי פשוטה היא להכיר את המנטליות לפני תחילת הטיול קרי לימוד השפה לגרום לסביבה לא להיות עוינת , בענין הלימוד ללמוד ביחד קל יותר מאשר ללמוד לחוד , והנה קיבלנו גורם מאחד. מניעת מצבי תלות חשוב להבהיר מהתתחלה שיתכן ותהיה פרדה ואיחוד בשלבים מסוימים של הטיול וכך לא תיוצר תלות כל אחת תראה אץת הדברים המתאימים יותר לה כך ימנע המתח החלק השני הוא לדעת לחלק משימות כלומר התנהלות בצות , כאן מדובר בענין של ניסיון. כדאי ועדיף לצאת לטיול משותף בשביך ישראל בארץ לפני תחילת הטיול תיהנו .

d a v i d k a

New member
קחו תרמיל, קחו מקל

צאו ליומיים שלושה לטיול בארץ, עדיף באוהל. תראו איך אתן מסתדרות עם זה. אם יצוצו בעיות, תלמדו לפתור אותן יחד. תבלו.

אז זהו, טיילתי איתה לא פעם

לטיולים יומיים-דו יומיים וגם של שבועים שלוש. אבל זה עדיין לא היה שלושה חודשים. ולא הייתי חושבת על מצב כזה לולא חברה אחרת שלי שנסעה עם מישהי שהיא חשבה שהיא תסתדר איתה יופי סיפרה לי לא מזמן שהן הולכות להתפצל וכאלו. ככה שפתאום התחלתי קצת לחשוש... אני מקווה שבאמת נצליח לפתור הכל, אם יהיה בכלל, שם.

d a v i d k a

New member
מכירה את הסיפור

על צפרדעים שטיפסו על העץ: בקיצור: חבורה של צפרדעים התחילו לטפס על העץ, חבריהם מלמטה צעקו כל הזמן "אין לכם סיכוי, אתם צפרדעים, לעולם לא תצליחו, אתם לא בנויים לטיפוס על עצים". לאט לאט רוב הצפרדעים פרשו וחזרו לאדמה. רק צפרדע אחד הגיע לפסגה. כאשר ירד למטה והוכרז כמנצח הגדול, כולם הבינו כי הצפרדע הזה חירש. מוסר השכל: אם את חושבת שאת יכולה להסתדר עם חברה טובה שלך, אל תקשיבי לאחרים שאומרים לך שאת לא יכולה. תהנו בטיול.

The Cat Woman

New member
טסתי עם אחי שגדול ממני בשנה

בשלב כלשהו כבר סבלנותי פקעה והתפצלנו, טיילתי לבד במשך חודש. לאחר מכן נפגשנו שוב, המשכנו לטייל וסיימנו את הטיול יחד. הסוד? נסו לטייל עם אנשים אחרים, ככה שלא כל היום תהיו תקועות אחת בתחת של השניה- שיהיה גיוון. ואם מגיעים למצב שמרגישים שצריך מרחק- עשו את הדבר הנכון, היפרדו באותה שניה והמשיכו בנפרד. חבל לקלקל חברות או להגיע למצבים מכוערים רק בגלל עקשנות. זה לא שד כזה גדול לטייל לבד, זה אפילו יותר כיף ואני ממליצה לאנשים לטוס לבד ולהחליף כל הזמן חברים לטיול.

למעלה