תקשורת עם כל מי שהנני

netad169

New member
תקשורת עם כל מי שהנני ../images/Emo222.gif

ערב טוב, במסע האישי שלי, הנמשך כבר מספר שנים, אני אוספת פיסות של מי שהייתי ושל מי שאני היום. זה תהליך ממושך. הרבה פעמים כואב ~ לקבל את כל מי שאי פעם הייתי, גם בגלגולים קודמים. לחבק באהבה, לקבל, להבין את מקורם של "באגים" שקיימים בי היום אבל נוצרו אי שם בימים רחוקים. אינני חסידה של שחזור גלגולים, סתם כך, אך הייתי פתוחה לשמוע את מה שיש לעברי לספר לי, הייתי מוכנה לתקשר עם החלקים שהיו ואינם במציאות הפיזית שלי, אך הווים כ"חתימות" בגוף, בנפש, בנשמה. אחד החיבורים המרתקים ביותר הוא אל השאמאן האינדיאני (מהמאיה) במעמקי ג'ונגל עד. שם בקרחת יער, ראיתי את עצמי לא אחת, מרפאה, מטפלת, מתקשרת עם בעלי חיים. מכאן החיבוק הגדול לכל מה שמייצגים בעלי החיים. אני עובדת עם אנשים, אבל מאמינה שלפני שאני יוצאת החוצה אל העולם הרחב, עלי ליצור תקשורת מקרבת שלי עם עצמי. וזהו התהליך שאני עוברת, וזו כנראה הסיבה (או אחת מהן) שנמשכתי לכאן. תודה שהקשבתם וערב נעים

אייקו1

New member
נטע כה לחי

אהבתי מה שכתבת והתחברתי מאוד. אני מיכל, ועוברת תהליך דומה, רק ב"דילוגים"
לפעמים שוכחת חלקים ממני בהיותי עסוקה בכאן ובעכשיו ובתפקידים הדורשים תשומת לב מיידית. האידיאלי היה להתחבר לכל החלקים שבנו ולהביא את עצמנו לכאן ועכשיו במלוא עוצמתנו. לו רק הייתי זוכרת להשתמש בכל כוחות הריפוי שרכשתי במהלך כל חיי + כל התבונה והתובנות שהגעתי אליהן. לומדים
בשביל זה אנחנו נמצאים כאן.

אופ 1

New member
נטע ממש נגעת לליבי

כול כך התחברתי למה שכתבת.אני אשמח לשמוע עוד על התהליך שלך.

נטע, תודה על השיתוף הנוגע ללב../images/Emo39.gif

מחזיקה לך אצבעות ובטוחה בכל ליבי שתצליחי במסע הזה.

netad169

New member
מקווה שתשארי ../images/Emo41.gif

מתאים לך פה. האוירה נינוחה ונעימה. החברה גם. מתאים לי שתהיי

למעלה