תקשורת=קדימה

בתלילית

New member
תקשורת=קדימה

"אמש התבזינו בפעם המיליון" איך נאום אולמרט שודר בשידור חי ומלא בכל ערוצי התקשורת?. אני שואלת למה את הנאום של עמיר פרץ וביבי נתניהו לא קיבל כזה סיקור מלא? חוץ מערוץ 1 שסיקר באופן מלא את הנאום!(מכוח חוק רשות השידור) ערוץ 2 שידרו מהנאום את 15 השניות האחרונות!!! וערוץ 10 נתנו 20 שניות, עם פרשנות של דקה, שבעיקר תקפה את עמיר פרץ. שלא נדבר על נאום ביבי שכולם תקפו בלי שום בושה, הם שכחו שהם אמורים לשדר מציאות ולא אמורים ליצור אותה! האם זאת לא תעמולת בחירות לשדר את הנאום ככה בפריים טיים? .התקשורת מריצה את אולמרט כי הם קשורים אחד בטבורו של השני. ההחלטה לתת סיקור מלא לא באה מהעיתונאים הזוטרים, שבאמת עובדים, ומנסים לסקר באופן אוביקטיבי, אבל מה לעשות שיש בעלי בית שהאינטרס שלהם הוא מעל לכל.הפחד שלהם מעמיר פרץ, והיאוש מביבי נתניהו, גורם להם ללחוץ על מנהלי חטיבות החדשות שמקרין כלפי מטה , והעיתונאי מקל ראש ובוחר לישר קו עם מקום עבודתו,ושוכח מהי עבודה עיתונאית. למה לעזאזל צריך חטיבת חדשות בערוץ מסחרי ? החדשות בערוץ השני מתומצתות עד כדי גיחוך, בערוץ 10 המצב יותר טוב במקצת, אבל שיקולי ההכנסה הם הדבר העיקרי. והחדשות שלהם מתחילים להיראות כמו גיא פינס למבוגרים ממש תוכנית בידור אקטואלית. אם כבר עדיף ערוץ חדשות אחד 24 שעות ביממה ושם אפשר באמת לשקף את המציאות עם דגש על אוביקטיביות מלאה . והעיתונים אותו דבר "נאום של ראש ממשלה" קובע חד משמעי אמנון דנקנר ממעריב ובעניי רוחו כבר מתרגל את תגובתו לטלפון תודה מאהוד ידידו הטוב. ובידיעות העיתון ממש רטוב מרוב שגמרו עליו כל מיטב הפרשנים" האובקטיבים". מי זה אולמרט בכלל מי בחר בו? מי רצה בו? מי קרא לו?והוא בא וישר ראש ממשלה בפוטנציה. וואלה איזה עבודה הם עושים חבל"ז, למי יש כזה כוח? זה ממש מפחיד מחר הם יגידו לנו שהאיש שיחליף את אולמרט הולך בדרכו ולפי מורשתו. וכלנו נאמין שהיתה מורשת לאולמרט הרי האיש הכי מתאים להוביל אותנו לשלום ובטחון.ממש יהושוע בינון של המאה ה21 . הארועים המשפחתיים משותפים לכול אנשי ההון והשילטון.הרי בסופו של דבר כולם חברים שקנו את המדינה בנזיד עדשים מתחתנים זה עם זה קונים זה מזה אוכלים ביחד מאותה צלחת, עם צוות של אנשים מסורים שמבינים את השליחות שלהם ומבצעים אותה כמו שצריך על חשבון כולנו. אז כמו שהמכוער אומר שלא יעבדו עליכם

הנאום שלו כולו נקרא בכלל מהכתב

ברור לכל מי שצפה בנאום הזה, שהדברים שנאמרו בנאום, לא באו מגרונו של אולמרט, אלא הועתקו אחד לאחד מהמצע הישן של מפלגת העבודה ע''י מר ארד יועצו של אולמרט ולפני כן של שרון, כי פשוט מר ארד יודע שזה מה שרוצה הציבור הישראלי היום לשמוע, אם הציבור היה רוצה לשמוע דברים אחרים בנושא המדיני, אין לי בכלל ספק שמר ארד היה מתאים את נאומו של הבוס שלו לפי רוח הדברים שהציבור רוצה לשמוע. אני רוצה להזכירכם שגם טומי לפיד בזמנו השמיע נאומים יפים וחוצבי לבבות שידע שזה בדיוק מה שציבור הבוחרים שלו רוצה לשמוע, וכולנו יודעים מה עלה בגורלם של כל ההבטחות שלו ועד כמה הוא נלחם על הערונות של שינוי.
אז אם האמנתם בזמנו לטומי לפיד שהלך והתגלה כבלון נפוח שאין מאחוריו כלום, אין שום סיבה שלא תאמינו גם לאולמרט ולהבטחותיו שאותם יועציו ידעו שאתם מעוניינים לשמוע מפיו. רק תיזהרו שמקרה לפיד לא יחזור על עצמו, וגם אדון אולמרט יהפוך לבלון נפוח שאין מאחוריו כלום.

ElvisAlive

New member
מה איכפת לך?

אם זה הנאום של מפלגת העבודה השינה אז זה לא צריך להיות משנה לך. עכשיו אתה מפלגת העבודה "המחודשת".

על זכויות יוצרים שמעת?

אתה יודע שאם היה מדובר בשתי חברות, היה אפשר להאשים אותכם בפיראטיות ובריגול תעשייתי?

ElvisAlive

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה קורע. דבר ראשון אולמרט לא לקח שום דבר. דבר שני, לרעיונות ומצא אין זכויות יוצרים. כל אחד יכול להכניס למצע שלו איזה רעיון שבא לו.

כן, אבל לא ב180 מעלות

לזה קוראים אופורטוניזם ידידי, בודקים איזה מצע הכי קוסם לציבור, ופשוט מעתיקים איתו, לא ממש תורה מסיני, אם זה לא היה כל כך עצוב ופאטתי, זה היה יכול להיות אפילו מצחיק, אבל אתה לא רואה אותי צוחק לגבי זה, נכון?

the new L

New member
קשקוש

אולמרט הוא כרגע ראש הממשלה. טבעי שיביאו את נאומו של ראש הממשלה ולא יביאו נאומים של ראשי מפלגות.

אם בנאדם הוא ראש ממשלה

ברור שיסקרו את מה שיש לו להגיד יותר ממה שיסקרו את מה שיש לשני המועמדים האחרים, מן הסתם. אהוד אולמרט כרגע הוא ממאל מקום ראש הממשלה. אם היו מסקרים את הנאום של אריאל שרון יותר מאשר היו מסקרים את הנאום של נתניהו ושל פרץ, גם היה לך מה להגיד? כרגע אהוד אולרמט הוא מחליפו של אריאל שרון וכראש ממשלה, מה לעשות, מסקרים אותו יותר. רדו כבר מהתקשורת הם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך!!!!!

אולמרט מנצל בציניות את תפקידו

אם היה לבן אדם הזה טיפה אינטגריטי, הוא היה מעמיד את עצמו לבחירה בדיוק כמו כל השאר. אבל לא פלא שאדם נבזה ומושחת כמו אולמרט ינצל את מעמדו ואת מצבו של שרון להשגת דיבידנדים פוליטיים. מה לעשות שזה האיש ותמיד הוא היה כזה, מאז שאני זוכר אותו, האיש הזה היה מושחת ואופורטוניסט.

ניצל את מצבו של שרון?!

תוכיח כי היה ניצול במעשה זה, אחרת יחשב הדבר להכפשה בוטה - אשר מנוגדת לתקנון תפוז אנשים ותקנון הפורום. לא אהיה סבלני כלפי שקרים והכפשות שכאלה. אני דורש ממך להוכיח מעל לכל ספק את דבריך, באופן מידי!

תרשה לי לצטט את דברי הפרשנים

"אני ספרתי בנאומו של אולמרט לפחות 30 פעמים את השם שרון" מדבריו של הפרשן הפוליטי רביב דרוקר בתוכנית לונדון וקירשנבאום. כך שאני לא יודע איך אתה מגדיר את זה, אבל אני ידידי מגדיר את זה כניצול ציני של אולמרט, שפשוט לא מסוגל לבסס את דבריו על עצמו, ולכן משתמש כל כך הרבה פעמים בשם שרון בנאומו בכנס הרצליה.

למעלה