תקשורת

yaelmmmmm

New member
תקשורת

שלום לכולם, לאחרונה היו לי מקרים של אנשים שפנו אליי במייל (ללא טלפון), החזרתי להם את המספר שלי, אך... הקשר נותק סופית. האם קרה גם לכם? ומה הייתם ממליצים לכתוב במייל חוזר כזה? האם לשים פלייר? לפנות באופן אישי? אשמח לתגובותיכם.

להיות קשוב, כנה ונדיב

פחות חשוב מה תכתוב העיקר שתהיה, קשוב, כנה ונדיב. אם על פי אמות המידה שלך הייתה קשוב כנה ונדיב, גם אם מישהו לא יחזור אליך תדע שזה נובע מזה שזה מה שהוא היה צריך ממך ולא מהסיבה שלא "ענית נכון" חלק מנדיבות הוא המסר שניתן לפנות אליך שוב במידת הצורך, מסר שכדאי שיהיה נגיש וברור. ועוד, שבכל אינטרקציה איתך גם אם במייל חד פעמי בן השיח שלך יקבל ערך. יחד עם כל זה כדאי לקחת בחשבון שנדיבות זו גישה ולא אסטרטגיה שיווקית ונדיבות כגישה היא מקור לשפע עיסקי. בהצלחה

tlingit

New member
אני מסכימה ומוסיפה

מסכימה מאד עם דבריו של אבי אני רוצה להוסיף שכדאי לך להפיק לקחים ולנסות דרכים נוספות: אולי לנסות לשנות את נוסח הכתוב (אולי גם להתייעץ עם מישהו מקצועי בעניין) או לשנות את ההתנהלות בכתב: למשל לפני שאת עונה עם מידע לנסות לשאול שאלה או שתיים במייל חוזר, לקבל קצת יותר מידע לפני שאת עונה ולהיעזר במידע הזה בניסוח תשובתך. יכול להיות שכבר מתוך כך תקבלי אינדיקציה ומשוב לגבי התקשורת. אולי לנסות להעביר את העברת המידע מהמדיום בכתב למפגש פנים אל פנים או לשיחה טלפונית בקיצור לנסות דברים שונים ולראות איך הם משנים את ההתנהלות. ו
נשמח לשמוע איך הולך בהמשך

isaacm

New member
שלום לך, יעל

ושנה טובה. ברשותך, אשתף אותך בתחושה האישית שלי (כך אני יכול לדבר בגוף ראשון - ואני מאד אוהב את זה
.) המטרה שלי היא להיות ב - 100% זמין לאדם שפנה. בין אם הוא פנה אלי ישירות, ובין אם פנה בצורה פתוחה מעל דפי הפורום. אני לא מרגיש אחריות או כשל אם האדם העדיף לנהל את הקשר בפורום, או ברמת מסרים. אם זו ההעדפה של האדם אכבד אותה. אם לא תתאים לי צורת הקשר שבחר - גם זה בסדר. ברור לי בכמה מקרים שכשהצעתי פתיחות יותר מהרמה אליה היה מוכן הפונה, הייתה נסיגה (אולי הייתה זו הצפה). כאשר הקשר לא נמשך, אני רואה בכך ברכה. האדם "סינן" לפי טעמו - וטוב לי שאיפשר לי להיות פנוי לאלה שכן מתאים להם לעבוד אתי. שתהיה לך שנה נפלאה (לפי המושגים שלך
) איציק

למעלה