תקשורת

dandush211

New member
תקשורת

שלום לכולם, אני עומד להשתחרר בעוד מספר חודשים מהצבא וממש מתלבט לגבי המשך הדרך שלי.בכל שנותיי בבית הספר הייתי בסה"כ טוב מאד עם תעודת בגרות מצוינת אבל אף פעם לא באמת אהבתי את הלימודים הללו ובשנה האחרונה נכנס לי חזק הג'וק של תקשורת ואני יודע שזה מה שאני רוצה לעשות-עיתונות,טלוויזיה, בעיקר בכיוון של ספורט וכדורגל אבל לאו דווקא גם ענינים פוליטיים ומדיניים מאד מעסיקים אותי.העניין הוא שבכל הנוגע לפיתוח קריירה בתחום זה אני די בור- אין לי מושג מה עושים כדי להגיע לתחום- לומדים? אם כן אז מה ואיפה? האם ישר מתחילים לעבוד בלי לימודים לתואר ואם כן אז איפה כדאי לעבוד בכדי להתקדם.הבנתי שיש גם כל מיני סוגי לימודים- מעשיים ותאורטיים מה כל אחד מהם נותן בקיצור ממש מאפס מה נדרש לי בכדי להיות הכתב או העורך או המגיש הבא לצורך העניין..אני ממש אודה על כל פיסת מידע...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
העיסוק בתקשורת

על מנת להיות איש התקשורת הבא רצוי שתלמד תקשורת בשביל להבין על מה מדובר. חשוב שתתמקד בסדנאות של תקשורת על מנת לשכלל את כישוריך בתחום (סדנאות יש למכביר- אתה יכול לבדוק את סדנת התקשורת של האוניברסיטה הפתוחה). מעבר לכך, בניגוד ללימודים עיוניים רגילים , אתה צריך להתחיל לעבוד קשה בתחום המעשי- ליצור קשרים (זה שם המשחק), לעניין אנשים ביכולות שלך. חשוב גם שתחליט בדיוק לאיזה תחום אתה רוצה ללכת- עיתונאות, רדיו, טלוויזיה, ספורט, מדיני וכ"ו. חשובה מאוד ההתמקדות בתחום הזה. מרפקים היא יכולת חשובה בתחום ההתברגות בתקשורת וכמובן יכולת תקשורת טובה עם אנשים.

למעלה