תקשור בגיל צעיר ...

JULI4561

New member
תקשור בגיל צעיר ...

האם אפשר להיות בגיל 15 ,16 ולדעת שיש לך את זה? שאת יכול לתקשר רק עם באמת תלמד את זה , תוכל להשתמש בזה ?

neophile

New member
כמה מלים לגבי קורסי תיקשור

על אף שתיקשור זה תחום מאוד פופולרי בימנו אין איזה שהיא הכשרה מקצועית בתחום אלה מגוון של גישות . כל תיקשור מבוסס על אינטואיציה אך יש הבדל ברמת המסגרת החלק הגדול של קורסי התיקשור(שאני יודע עליהם) מבוסס על מידעים של קבוצת החמש המשתמשים במסגרת של הקבלה אך אין זאת קבלה יהודית "אורתודוקסית" אלה קבלה ניו אייג'ית (לטוב ולרע) . יש קורסים שונים שגם מבוססים על קבלה ניו אייג'ית אך לא קשורים לקבוצת החמש . ויש קורסים של תיקשור שלא מבוססים כלל על קבלה , כמו לדוגמא תיקשור שאמאני .

קורסים להדבקת גבות

כל המסלולים, בתי הספר, הקורסים באתר אחד- הטבות ייחודיות לנרשמים! גבות מלאכותיות להדבקה קורסים להדבקת גבות גבות להדבקה xxxxxxx

rshaim

New member
../images/Emo46.gif אדון מנהל הסיני מהקומה השלישית

קורא אותך לסדר ולא לסדר גבות

עליזה 63

New member
JULI4561 אם יש לך את יכולת התקשור

כבר בגיל כזה אז אתה לא צריך שום קורס זה במילא יתפתח במהלך השנים ויגדל מעצו לבד. השאלה שנאלת איך תשתמש בזה לטוב או לרע?

rshaim

New member
ג'ולי יקרה

תקשור הוא חלק מאיתנו, לכולנו יש את זה,אין קשר לגיל, רק לא כולם משתמשים בזה, מסרים נשלחים אלינו כל הזמן, מהמדריכים הרוחניים שלנו, מישויות שונות, מנשמות של קרובים שבאים לעזור, צריך רק להקשיב, לנקות את המחשבות ולהתמקד בתוכך, כי התשובות נמצאות וקיימות, אל תפחדי להאמין ולהשתמש, יש אפשרות לקבל כלים (לא חייבים, כי שוב -זה נמצא בנו )שיעזרו לנו להתחבר ויתנו לנו חיבור עוצמתי יותר, יש קורסים שונים לקבלת כלים (ולא כאלה להדבקת גבות
) קבוצת ה-5, אנו האלוהים,ועוד. אין שימוש נכון ולא נכון כי תקשור זה מסר שנשלח אלייך, לכן את רק צינור המקבל את המסר, אם הוא בשבילך אז הקשיבי ואם הוא לאחרים אז העבירי.... בהצלחה ויום נפלא רונית

הכל אפשר../images/Emo9.gif

אני אישית לא ממליצה ללמוד תיקשור לפני גיל 20. אני חיכיתי 40 שנה כמו רבי עקיבא
בגיל שלך, האישיות מתייצבת , לכן לא מתקשרת ולא מלמדת תיקשור לגיל הזה. כולל לא את הבת שלי שהינה בגילך, שבהחלט הולכת בעקבות הסבתא ואבא שלי ואמא שלה... כל דבר בעיתו.. זה זמן לחברים ולימודים. חוצמזה , לא רק קבוצת החמש
ודומיהן מלמדים תיקשור. בהצלחה בדרך אריאלה

למעלה