תקשור במייל

תקשור במייל

על סמך תמונה בלבד , או שליחת פרטים אישיים במייל תקבלו ממני , אלעד כהן , תקשור , הדרכה וייעוץ שאינם מוגבלים בזמן ובמידת הצורך המשך טיפול בקליניקה או בשיחות טלפוניות . כולם רוצים לדעת מה יהיה . מה צופן לי העתיד ? מתי אתחתן ? כמה ילדים יהיו לי ? כמה כסף יהיה לי ? למה אחרים מצליחים יותר ממני ? הגעת למתקשר והוא קלע בדיוק לבעיה שאתה סוחב איתך – נו אז מה ? רוצה גם לדעת איך להיחלץ מהצרה ולא רק לשמוע – עוד שנה או עוד חודשיים אני רואה שיפור ... יש עליך עין הרע אז קח כמה קמעות , שלם לי והכל יסתדר תוך חודשיים . רוצים את השיטה שעובדת ? רוצים את הקסם האמיתי ? רוצים באמת לדעת איך לעזור לעצמכם בלי שום תלות באף גורם אחר ולסדר לעצמכם את העתיד ? תת המודע – זו התשובה . שיטת תת המודע שפיתחתי היא כזו : לאחר שאני מנתח את אופי האדם שמבקש את עצתי ונותן לו ולי הוכחות חד משמעיות על תקשור עבורו באמצעות מסרים מהעולם שמעבר ומתת המודע שלו עצמו אני עוזר לו על ידי פנייה לתת המודע שלו . אני בעצם מדבר עם תת המודע שלו בשפה המתאימה . את הבעיה שלכם אתם מכירים היטב – הפתרון הוא מה שחסר לכם . בואו לשמוע את האמת לאמיתה : מדוע ישנם קשיים עם בן הזוג ? עם הבוס ? עם הילדים ? עם השגת המטרות אותן הצבתם ? עם השגרה שמוציאה אתכם מדעתכם ? עם השעמום שהעולם החומרי מציב בפניכם ? בואו לשמוע מי אתם , מהו ייעודכם בעולם , כיצד לקבל את מה שאינכם מצליחים להשיג , כיצד לגרום לחיים לחייך אליכם , כיצד לקבל באהבה מכשולים ואתגרים ולהתגבר עליהם , כיצד להתמודד עם מצבים נפשיים קשים , אילו מסרים רוצים להעביר אליכם הדמויות מהעולם שמעבר , מה יש בתוך נשמתכם , ועוד . באתר הבית של אלעד – www.eladcohen.co.il ישנם קטעי ווידאו מהופעותיו בטלוויזיה , כתבות בעיתון , מאמרים שכתב , פורום לפתרון חלומות ללא עלות , וכן תגובות מרגשות ממטופלים לייעוצים ולפתרון חלומות והסיפור האישי שלו . העולם שמעבר רק מחכה שתפנו אליו ...

למעלה